Başakşehir Devlet Hastanesi

Başakşehir Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Başakşehir Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Esenler
Adres:Başak Mah. Yunus Emre Cad. No:35/A
Telefon:0 (212) 488-0170
Web Sitesi:basaksehirdh.saglik.gov.trHata Bildir
41.11826628.808677

Kurum Hakkında

Başakşehir Devlet Hastanesi, İstanbul ili Esenler ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Esenler Başakşehir Devlet Hastanesi 09-08-2006 tarihli Bakanlık oluru ile açılmıştır. 14-11-2006 tarihinde poliklinik hizmeti vermeye başlamıştır.

Başakşehir Devlet Hastanesi, 17219 m2 arsa alanı üzerinde, toplam kat alanı 11271 m2 olarak inşa edilmiş olup; 100 yatak kapasite ile 5 Ameliyathane, Acil Servis, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Doğumhane, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ve Poliklinikleriyle hizmet vermektedir.

Hastane Ünitesi 2 bloktan oluşmaktadır. Kompleksi tamamlayan unsurlar, şelalesi olan bir gölet, şadırvanlar, otopark alanı, jeneratör ünitesi, güvenlik binası, kreş binası ve gezi alanlarıdır.

Hasta odaları 2 yataklı olup içerisinde banyo wc, refakatçi yatağı, buzdolabı, hemşire çağrı sistemi ve Kablosuz İnternet (Wireless) mevcuttur.

Hastanemizde Dahiliye, Nöroloji, Çocuk, Ortopedi, Enfeksiyon, Anestezi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Psikiyatri, Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cildiye, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Plastik Cerrahi, Çocuk Cerrahisi, Fizik Tedavi, Psikolog, Diyetisyen ve Diş Ünitesi olmak üzere toplam 20 branş ile poliklinik hizmeti, yanı sıra laboratuar, röntgen, patoloji, endoskopi, sistoskopi alanlarında da hizmet vermektedir.

Hastanemizde 5 ameliyat salonu, 10 yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 4 yataklı Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi olmak üzere toplam 100 fiili yatak vardır.

Hastanemiz "Bebek Dostu Hastane" ünvanını taşımaktadır. Hastanemizde Hekim Seçme Yönergesi uygulanmaktadır. Hastanemizin "Hekim Seçme Logosu" vardır.

Başakşehir Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Başakşehir Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Filiz Bilal Çakıcı
★★★★★
Güler yüzlü, samimi personeli ve ilgili doktorları ile gerçekten çok iyi bir hastane. Tedavim süresince bizimle yakından ilgilenen gerek doktorlar gerekse hastane personeline çok teşekkür ederim.
GüLer Demir
★★★★★
Harika bir hastane hizmette 1 numara bence bu benim fikrim.

Başakşehir Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.1 / 5

Başakşehir Devlet Hastanesi 5 üzerinden 4.1 puan almıştır. Toplam 8 oy kullanılmış ve kurum hakkında 2 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Özel Başakşehir Tıp Merkezi halen uzman hekimlerimiz, eğitimli ve tecrübeli tıbbi ekibimiz ile hizmetine devam etmektedir....
Başakşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Başakşehir Devlet Hastanesine Bağlı Onurkent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, ağız ve diş sağlığı tedavileri ile hizmet vermeye devam etmektedir....
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
Başakşehir Şehir Hastanesi olarak da bilinen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Türkiye'nin üçüncü büyük sağlık yatırım projesidir. Çam Sakura Şehir Hastanesinde t...
Özel Sultangazi Bahat Hastanesi
Sultangazi Bahat Hastanesi; 92 yatak kapasitesi ve 39 hekim ile 8.000 metrekare kapalı alanda, 230 çalışanıyla hizmet vermektedir. 18 kuvözlü yenidoğan ünitesi, 8 yataklı...
Özel İstanbulum Tıp Merkezi
Özel İstanbulum Tıp Merkezi 2000 yılında uzman doktorlar tarafından dürüst, kaliteli, uygun fiyatlarla insani, ilmi ve ilkeli bir hizmet sunabilmek amacıyla kurulmuştur....
Özel Güçlü Tıp Merkezi
Özel Güçlü Tıp Merkezi SGK anlaşmalı olarak Sultangazi halkına hizmet sunmaktadır....
Özel Gaziosmanpaşa Yaşam Diyaliz Merkezi
Gaziosmanpaşa Yaşam Diyaliz Merkezimiz 44 hasta yatak kapasitesi ile Hemodiyaliz hizmeti vermektedir. Diyaliz kliniklerimiz, tıp alanında uluslararası standartlarda çalış...
Özel Esnan Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Esnan Ağız ve Diş Sağlığı merkezlerinin ilk şubesi olan Sultangazi şubesi 2008 yılında hizmete açılmıştır. Merkezimiz ağız ve diş sağlığı konusunda karşılaşılabilecek büt...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Başakşehir Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉