Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği
Kurum Adı:Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği
Kategori:Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Şehir:Konya
İlçe:Selçuklu
Adres:Beyhekim Mah. Devlethane Sok. No:9/C
Telefon:0 (332) 263-1623
Web Sitesi:konyabeyhekimeah.saglik.gov.trHata Bildir
37.99431332.484976

Kurum Hakkında

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği, Konya ili Selçuklu ilçesinde fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 100 yataklı olarak dizayn edilen Konya Beyhekim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 2011 Aralık ayından itibaren hasta kabulüne başlamıştır. Şu an itibariyle hastanemizde 6 tane fizik tedavi ve iyileştirme uzmanı, 14 fizik tedavi uzmanı, 8 fizik tedavi teknikeri, 1 diyetisyen, 1 sosyal hizmet uzmanı, 1 psikolog, 1 hasta hakları personeli, 35 yardımcı sağlık personeli, 10 teknik personel, 10 genel idare personeli, 21 tıbbi sekreter, 14 güvenlik personeli görev yapmaktadır.

Hastanemiz, günlük olarak 100 nörolojik-ortopedik iyileştirme ve 300 fizik tedavi hastasına hizmet verebilecek kapasitededir. Ayrıca hastanemizde 96 metrekare hidroterapi havuzu bulunmaktadır.

Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin Fizik Tedavi Bölümleri, ayaktan gelen veya yatarak tedavi görmekte olan, fizik tedavi veya rehabilitasyon endikasyonu olan hastalara, güncel, etik ve uluslararasi standartlara uygun hizmet vermeyi hedeflemektedir. Muayene odalari, fizyoterapi odalari ve egzersiz salonlarımızdan oluşan, son sistem cihazlarla donatılmış olan fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümümüzde, deneyimli uzman doktorlarimiz ve fizyoterapistlerimizden olusan ekibimiz ile poliklinik, servis ve yoğun bakım hastalarına hizmet vermektedir.

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
★★★★☆· Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Selçuklu / Konya
Konya Yazır Bölgesinde yer alan Beyhekim Sağlık Kompleksi; Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi ve Onkoloji Hastanesini kapsayacak şekilde planlanmıştır.
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği
★★★☆☆· Psikiyatri Merkezi · Selçuklu / Konya
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Beyhekim Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Kliniği 2010 yılından beri, Beyhekim Sağlık Kompleksi yerleşkesinde hizmet vermektedir.

Yorum ve Şikayetler

Songül Meydan
Hiç memnun kalmadık hastayı aşalar tavirda konuşmalarına maruz kaldik bir doktor olarak özel hayata kadar müdahele etme yetkisini bulmuşlar kendilerinde rezillik.
Fevzi Ekinci
★★★★★
19 gün yatarak fizik tedavi gördüm. Hem doktorlar hem diğer personelden çok memnun kaldım.
Ferit Alcan
Eşim tedavi görmek için yattı ama hiç fayda görmedi çünkü doktorlar ilgilenmiyorlar. Adamına göre ilgi gösteriyorlar.
Mehmet Morbel
★★
Fizik tedavi merkezine sıra çok geç geliyor neden?
Reyhan Erdem
★★★
Yatılı kaç gündür? Servisiniz varmı babam felç geçirdi ama özel fizik tedavi aldı bir ay şimdi size getirmek istiyoruz.
Caner Demir
Bel fıtığı şikayetimden dolayı hastanede yattım hastaneden çıktıktan bir hafta sonra ağrılarım tekrar başladı.
Sevim Akdogan
★★
Fizik tedavi hastanesi olmasına karşın neden hiç fizyoterapist bulunmadığını sorabilir miyim
Oğuz Erbaşı
★★★★★
Ben bel fıtığı şikayetimden dolayı 2 gün önce Beyhekim Fizik Tedavi hastanesinde tedaviye başladım. Hastaneyi gerçekten çok mükemmel buldum. Personelin tamamı güler yüzlü ve sevecen davranmaktadır. Çok menmunum. Hastanede emeği geçen tüm güleryüzlü personele içten teşekkür ediyorum.

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.2 / 5

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği 5 üzerinden 4.2 puan almıştır. Toplam 43 oy kullanılmış ve kurum hakkında 8 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Konya Yazır Bölgesinde yer alan Beyhekim Sağlık Kompleksi; Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi ve Onkoloji Hasta...
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Beyhekim Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Kliniği 2010 yılından beri, Beyhekim Sağlık Kompleksi yerleşkesinde hizmet vermek...
Özel Konya Farabi Hastanesi
Özel Konya Farabi Hastanesi, 103 hasta yatağıyla, 29 polikliniği, biri kardio vasküler cerrahi olmak üzere 4 adet üstün teknolojilerle donatılmış ameliyathanesi, yeni doğ...
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
2010 yılında açılan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 934 yatak kapasitesine sahiptir....
Özel Fizikon Tıp Merkezi
A tipi Tıp Merkezi kategorili Fizikon Tıp Merkezinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) uzmanları, fizyoterapistler, fizik tedavi teknikerleri ve konuşma terapisti ile ...
Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ana binası Real Avm Yanı ve Konya Büyükşehir Stadyumu karşısında 60 ünit kapasitesi ile hizmet vermektedir....
Özel Medova Hastanesi
Özel Medova Hastanesi
6 km. uzaklıkta
Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan hastanemiz, 3 hasta yatak katı, 2 poliklinik katı, 7 ameliyathanesi, yetişkin ve çocuk acil servisleri ile birlikte hizmet sunmaktadı...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉