Ladik Devlet Hastanesi

Ladik Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Ladik Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Samsun
İlçe:Ladik
Adres:Akpınar Mah. Gaziler Cad.
Telefon:0 (362) 771-4144
Web Sitesi:ladikdh.saglik.gov.trHata Bildir
40.91289235.894235

Kurum Hakkında

Ladik Devlet Hastanesi, Samsun ili Ladik ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Samsun merkeze 80 km uzaklıkta, merkezde 8600, toplamda 17.000 nüfusa sahip ilçemize hizmet vermekte olan Ladik Devlet hastanesi 2014 tarihinde itibaren 24 yataklı yeni hastane binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Acil Servis, Dahiliye Polikliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, Diş Polikliniği, Laboratuar, Röntgen ve Diyaliz hizmetleri verilmektedir. Hastanemiz bünyesinde Ekim 2015 ‘te faaliyete girmiş olan Hemodiyaliz Ünitesi mevcut olup şuan Diyaliz Ünitemiz 5 Hemodiyaliz Makinesi ile Diyaliz hastalarına hizmet vermektedir. Yeni hizmet binasında geniş ve ferah bir ortamda 3 Ünitli Diş Polikliniğimiz her gün 2 Diş Hekimi ile hizmet vermektedir.

5 adet poliklinik odası bulunan hastanemizde, hastalar için ferah oturma bölümleri hazırlanmış, yerleştirilen monitörlerle hasta çağırma ekranı oluşturulmuş, hastalar bu ekranlarda muayene sırasını ve ismini görebilmektedir. Hasta Kabul Biriminde 2 Adet personel bulunmakta olup, hastaların yoğunluk yaşamadan polikliniklere ulaşmaları sağlanmıştır.

Yatan hasta servisimiz 2 Bölümden oluşmuş olup, 10 adet çift yataklı nitelikli (Banyo, WC, Televizyon, Refakatçi Koltuğu), 4 Adet Tek kişilik odadan oluşup, hizmet standartlarına uygun hizmet vermektedir.

Ladik Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ladik Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Acil
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Ladik Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Ladik Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Ladik Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 20 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Havza Devlet Hastanesi
Havza Devlet Hastanesi
20 km. uzaklıkta
12 yataklı yoğun bakım servisiyle birlikte 95 yataklı olarak hizmete giren Havza Devlet Hastanesi nitelikli sağlık hizmet sunumu noktasında faaliyet göstermektedir....
Kavak Devlet Hastanesi
Kavak Devlet Hastanesi
21 km. uzaklıkta
Kavak Devlet Hastanesi'nde 14 poliklinik odası, 3 ameliyathane, 5 diş ünitesi, 8 yataklı diyaliz ünitesi, yoğun bakım ünitesi ve 3 doğum ünitesi bulunuyor....
Suluova Devlet Hastanesi
Suluova Devlet Hastanesi
23 km. uzaklıkta
Hastanemiz Suluova İlçe merkezine, çevre köylere ve Samsun iline bağlı Ladik ve Havzaya ve bu ilçelerimize bağlı Suluova'ya yakın köylere de hizmet vermektedir....
Özel Kolmed Hastanesi
Özel Kolmed Hastanesi
27 km. uzaklıkta
Kolmed Hastanesi, Uluslar arası standartlarındaki tıbbi altyapısı ve teknolojisiyle toplam 25bin metrekare kapalı alanda 200 yatak kapasitesi ile Amasya‘da hizmet vermekt...
Özel Amasya Diyaliz Merkezi
Özel Amasya Diyaliz Merkezi 25 tane diyaliz makinesi ile bikarbonatlı hemodiyaliz hizmet vermektedir....
Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hastanemizin ismi; Fatih Sultan Mehmet döneminin en ünlü hekim ve cerrahlarından olan ve tıp tarihinde önemli bir yer tutan 1386 Amasya doğumlu Sabuncuoğlu Şerefeddin’in ...
Özel Amasya Şifa Tıp Merkezi
Özel Amasya Şifa Tıp Merkezi, Amasya ili merkezinde Tıp Merkezi olarak hizmet sunmaktadır....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Ladik Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉