Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:İstanbul
İlçe:Pendik
Adres:Fevzi Çakmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:10
Telefon:0 (216) 625-4545
Web Sitesi:marmaraeah.saglik.gov.trHata Bildir
40.88630529.262492

Kurum Hakkında

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Pendik ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 2010 tarihinde TC Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Hastanemizde Yılda ortalama 200000 hastaya hizmet verilmekte ve ortalama 6000 ameliyat yapılmaktadır. Tüm klinik branşlarda, kendi alanlarında ülkenin önde gelen hekimlerinin görev yaptığı hastanemizde, Yoğun bakım hizmeti gerektiren hastalara verilen Yoğun Bakım Üniteleri, Acil Servis, Kan Bankası, Tam Donanımlı Radyoloji Bölümü ve Merkez (Biyokimya, Mikrobiyoloji, Farmakoloji) Laboratuarı yanında, Hematoloji ve Patoloji Laboratuarı, Diyaliz Üniteleri, Onkoloji hastaları için Radyoterapi/Gamma Knife ve Günlük Kemoterapi Tedavi Merkezleri, Doğum Ünitesi ve Nükleer Tıp merkezi ile hizmet verilmektedir. Hastanemiz gerek hasta gerekse çalışan güvenliği açısınıdan 24 saat güvenlik kameraları ve güvenlik personeli ile denetlenmektedir.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Endokrinolojisi
  • Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları
  • Çocuk Gastroenterolojisi
  • Çocuk Göğüs Hastalıkları
  • Çocuk İmmünolojisi
  • Çocuk Kardiyolojisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Nörolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Geriatri
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Hematoloji
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Romatoloji
  • Psikiyatri
  • Tıbbi Onkoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Faruk Sibel Ozer
Allahından bulsunlar inşallah 12 gün eşim kronel yoğun bakımda kaldı yapmadıkları işkence kalmadı yetmedi iyi bütün sonuçları temiz diyip servise aldılar sabah kalp kirizi geçirip bir gün sonra oldu gitmeyin burası canını almadan bırakmıyor insanı.
Bekir Yıldırım
Çocuk endokrinden 24 saat aradığımız halde düşüremiyoruz düşünce de randevular doldu deniliyor.
Halil Ibrahim Titiz
Hastaneyi aradım sağlık kurulu raporu almak istiyorum randevu almam gereklimi diye sordum kimliğinle direk gelip başvurabilirsin dediler bana. Programlarımı iptal edip hastaneye gittiğimde randevusuz olmaz dediler şaşırdım tabi ben uzaylamı görüştüm diye sordum sonuç alamadım tabi döndüm geri bu ne sorumsuzluk.
Bekir Yıldırım
2009da kulak ameliyatı günü verildi ama nafile bir türlü çağrılmadık ikinci ameliyata. Bir an önce sağlığıma kavuşmayı bekliyorum 8 yıl geçti.
Tuba Yörük
★★★★★
Bu mesajla size ve ilgili yerlere ulaşabileceğimize inanıp yaşadıklarımızı bir anne ve baba olarak aktarmak istiyoruz. 2016 temmuz ayında 14 yaşındaki oğlum Nebi fenalaştı. Hastaneye kaldırdık ve beyninde iki tane tümör olduğu saptandı. Bahçelievler devletten bize bir üniversite hastanesine gitmemiz gerektiği söylendi. Bizde oğlumuzu alıp İstanbul Tıp Fakültesine götürdük. Bize 7 ay orada zaman kaybettirdiler. İlaçları yanlış dozda verip ilaca bağlı depresyona girmesinden tutunda sık sık çekilen emarları için sürekli 2017lere gün verdiler. Hep aradan birini bulup emarları erkene almayı zorda olsa başardık. Ama sonra öğrendik ki oranın bir profundan bize burada çare bulunamayacağını. Tam 7 ay sonra... Oradan CERRAHPAŞA çilesi başladı. Buranın profuda bizi özel çalıştığı hastanede ameliyat edeceğini söyledi. Eşimde bende öğretmeniz ve masrafları kaldıramayacağımızı Cerrahpaşanın kendisinde bu amelyatı yapabilirse bizim için çok daha iyi olacağını söylediğimizde eşimi azarlayarak:

- o zaman bir buçuk sene beklersin dediler. Bu arada biz nişantaşındaki özel muayenehanesine gidip duruyorduk onların. Çünki hastanede randevu dolu burada muayene olamıyorsunuz dediler. muayenehanede verilen testleri sadece cerrahpaşanınki yada kendi muayenehanelerinde yaptırmamız gerektiğini söylediler. Ama Cerrahpaşada test için günde alamıyormuşuz. Çünkü doluymuş. Tam doktorlara inancımızı kaybettik derken Marmara Üniversitesi Hastanesinin Nörolojik bilimlerinin de çok iyi olduğu geldi kulağımıza. Yine aynı şeyleri yaşayacağımıza inanarak Maltepe Başıbüyük nöroşirürjiye randevu aldık. Ruhen bitmiştik. tahmin edersiniz ki anne ve baba için evlat sınavı çok zordur. Rabbim bizi Doç. Dr. Adnan DAĞÇINAR ile karşılaştırdı. Bize yaklaşımı daha önce yaşadıklarımızdan çok farklıydı. İnanamadık. Allahım onu ve onu yetiştiren anne ve babayı iki cihanda da bahtiyar eylesin. Hemen emarlarımızı yazdı. Hızlıca işlemlerimiz halledildi. 6 şubat 2017 bize oğlumuzu sağlıkla geri teslim etti ameliyatını başarı ile bitirmişti. Biz anne baba duası ile kendisine ve ekibine, hemşirelerimize, kat görevlilerimize herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü bu hastanede gördüğümüz muamele bize yeniden insan olduğumuzu ve değerli olduğumuzu hatırlattı.

Sekiz aydır bize çektirilen çileyi değerli hocamız Adnan Dağçınar 15 günde çözdü. Ben şimdi evladımın derdine çare olan bu değerli insanlara ömrüm boyunca hep dua edeceğim. Öyle şeyler yaşadık ve gördük ki daha öncesinde... Sanki bu hastanede iyilik birbirlerine sirayet etmiş. Kapıdaki güvenlikten tutunda, banko arkasında çalışan görevlilere kadar... RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN. Biz dualarımızda derizki Allah düşürmesin onlarsızda bırakmasın. Hayır ben böyle demeyeceğim. Her doktorun doktor ahlakı taşımadığını öğrenen biri olarak Allah düşürmesin, düşürürsede ADNAN DAĞÇINAR ve onun gibi iyi yürekli doktorlara düşürsün. Vicdan ve merhametini para için satmamış böyle değerli insanlarla karşılaştırsın herkesi.
Melike Aksoy
★★★★★
Marmara hastanesinde beyin kanaması, çocuk bölümü, kalp krizi ve film çektirme gibi önemli hastalıklar için yakınlarımızda ve bizzat başvurduğumuzda çok memnun kaldığımı belirtmeden geçemicem duyduğumu değil yaşadığımdan tecrübe sahibiyim stejer konusunda bi fikrim yok yaşamadım. Dr larımıza teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.
Hacer Demirbaş
★★★★
Patoloji bölümüne bırakacağım ameliyat ile alınmış kanserli dokuları vermek için saatlerce hekimin onayı için bekledim ve onay alıp patolojiye incelenecek verileri bıraktım. Beklemek gerekiyor; işlemlerden şikayet edemem çünkü hasta sayısı çok, hızlı ve özverili olmalarına rağmen, hasta sayısı nedeni ile kemoterapi için de beklemek zorunda kalabilirim. Çalışanlara saygılı olmak gerek, yapabileceklerinin en iyisini sunuyorlar.
Ayşe Gül
Bu hastanenin yetkilileri nerede acaba ??? Her bölüm insan kaynıyor kimsenin umrunda değil 100lerce insan bekliyor endokrinoloji, dahiliye onkoloji hematoloji benim gördüğüm bölümler bunlar çıkın bir dolaşım arada hastaneyi yetkililer. Sıramatik sisteme geçmeden önce biraz hazırlık yapsaydınız...
Osman Akcin
★★
Hastanenin göz bölümüne gittim tahliller yapıldı. Lazer tedavisi yapacağız siz gidin biz size bir gün önceden haber verecez dediler 2 ay oldu sözde araştırma.
Erkan Neyiş
★★
Sn. Doç. Dr *** *** Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği. Siz bu hastanede diğerleri gibi ender insanlardan birisiniz. Bir sorum olacak. Saat 9.30 da randevum var iken (Siz hastaneye 11.46 da giriş yaptınız. Çok sorumlusunuz. Teşekkürler) saat 16.13 olmuş halâ tedavimi olamıyorum ben ve benim gibi bekleyen bir çok kişi. Kapıya koymuşsunuz görevli diye soru sormaya kalkışsak dayak yeriz diye korkumuzu içimizde yaşıyoruz. Sıraysa problem, zaten saçma bir sistemin parçası olmuş, nasıl işlediğini kendinizin bile bilmediği bir durumda toplamda sadece 32 hastanın olduğu için bir durumda nasıl oluyorda halâ bu sıra bitmek bilmiyor. (Yemek molanız 48 dk, kahve ve eğer kullanıyorsanız sigara molanız 36 dk ve bir hastayla ilgilenmeniz 13 dk) Bunlar eğer göz önüne alınırsa matematiksel olarak kalan 19 hastaya sonra devam edeceksiz. Bu arada daha sorumu sormadım. Sorum şudur. Sizde vicdan varmı ??? Sn. *** hekimlik Tv ekranlarına geçip şov yapmak değildir. Eğer ki bir yerlerde şov yapmak istiyor gönüllere girmek istiyorsanız sizi hastanede tedavi olmak için bekleyen hastalarınıza yapın gösterinizi girin gönüllerine. Saygı ve selâm ile...
Hülya Öztürk
★★
Aynı kurum personeli olmama rağmen kolumdan kan alma sırasında damar kanama yaparken çık dışarda bastır kanaması dursun diyebilen sorumsuz hemşirelerimiz olduğunu belirtmek isterim, davranış uslup çok kötü aynı kurumdanız dediğimde biraz kendini toparlamaya çalıştı ama, başhekime şikayetimi bildireceğim dediğimde de istediğin yere git deme cesaretine sahipler, oysa içeri girip beklediğimde suratı çok asıktı yoruldunuz galiba, yoksa bir sorununuz mu var? dedim mutsuz suratı çok asık olunca, ayrıca bende güç kaybı var parmaklarım sorunlu dediğimde de sen çok sağlıklı görünüyorsun senin hiç bir şeyin yok diyebildi, oysa ki ben sistemik lupus hastasıyım personelin memnuniyetsizliği biz hastalara kötü davranma hakkı vermez, doktor ve hemşirelerimiz idealist meslek gruplarından olup onların davranışları hastaları olumlu olumsuz çok etkilemektedir. Bilgilerinize
Ahmet Şuayip Köktürk
★★
Tomografi çektiriyorlar sonuç bir ay sonra veriliyor.
Slm Onay
★★★
Tahlil sonuçlarına elimizde ki barkodla ulaşamıyoruz elimizdeki barkodta takip no yazıyor tahlil sorgulamada örnek no soruluyor.
Erhan Degirmenci
Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastahanesine sesleniyorum. İnsanlara kasaptaki et muamelesi yapıp sağlıkta devrim yapıyoruz diye geçinmeyin. Ben sabahın köründe kalkıp şifa bulmaya geldiğimde bana bir iğne yapıp git ne halin varsa gör der gibi ateşli ateşli işe göndermeniz insan haklarına ve etiğine uygun olup olmadığını kendinize sorun ve o koltukta boş yere oturduğunuzun farkına varın
Özlem Yilmaz Kurt
Allah düşmanımı bile düşürmesin marmaraya.
Murat Arzu Ateş
★★
Hastanede sıra bekliyorum *** *** ismindeki güvenlik personeli bizim Hakkı'mızı gasp ederek kanka tabir ettiği arkadaşlarını bizden önce içeriye alınmasını sağladı benim numaram 1014 diğerkişi ise 1015 başhekime duyurulur.
Zihni Erdoğan
★★★★★
KBB Operatör Dr. Fethi Eskin'e sonsuz teşekkür ediyorum. Çok ilgili bir doktor. Özel hastanelerde hemen biyopsi alalım, tüp takalım önerlerini çok erken olduğunu söyleyerek ilaçla başarılı bir tedavi yaptı. Allah kendisinden razı olsun. Zihni Erdoğan
Betül Şeker
Beyin kanaması geçiren dedemi beyni açık şekilde dosyasız gispir hastanesine sevkeden hastane. Allah düşürmesin
Gül Berat Manav
Marmara hastanesi nalet bir yer Allah kimseyi düşürmesin çocuk bölümüne gittim üç gün kaldık oğlumla havale geçirdi soru sorulmuyo hemen tersliyolar zaten moralimiz bozuktu birde onlar kötü davranıyolar.
Cemil Demirli
★★★★
Hastane süper randevu sistemi b**. cocuk doktoru : Safa Barış : beni iyileştiren doktor :) cok dikkatli titiz
Nesrin Kara
24 ocak 2015te babamı bizden alan hastane. Enfeksiyon belirtileri olmasına rağmen 15 gün sonra tomografi çekip iş işten geçtikten sonra tanı koyan hastane Kvc servisini Dr.*** ***, *** *** ve ekibini kınıyorum. Babama da Allahtan rahmet diliyorum.
Sefer Karakoca
Marmara Üniversitesi Pendik E.A.Hastanesinde çalışan Dr. sağlık ekibi, santralda çalışanlardan daha insani. Tlf açıyorsun suratına kapatılıyor. Soruna cevap veren yok. Patoloji sonuç sorgulama 20 gün sonra alırsın dediler 23 gün oldu kayıta raslanmadı veriyor. Tlf bağlanma imkanı yok.
TC Şebnem Aksu
★★★★★
Babamın rektum ameliyatı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldı. Sn hocamız ve ekibi her türlü konuda çok yardımcı oldular ne zaman soru sorduysak cevap alabildik hastayı ve hasta yakınlarını çok rahatlatıyorlar cevap verdıkleri için. Devlet hastanesi olmasına rağmen tüm çalışanlarının (güvenlik, hizmetli, hemşire,dr,bankoda çalışan sekreter arkadaşlar) güler yüzlü olması ve insana insan gibi davranmaları çok hoşuma gitti odaların temizliği, istendiği anda silinmesi, çarşafların değiştirilmesi kısacası devlet hastanesi statüsünde gördüğüm ve hizmet aldığım en iyi hastane. Hastane yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim ve diğer devlet hastanelerinin de Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesini örnek almasını temenni ederim.
Kızıltuğ Derya
★★★★★
Hastanemiz tam teşekküllü.. Her türlü sorunumuzu çözdüler özellikle endokrin ve beyin cerrahisi bölümü çok iyi çalışıyo... Endokrin doktorumuz Serpil baş ve beyin cerrahisi doktorumuz Adnan Dağçınar ve Aşkın Şeker hocamızdan Allah bin kere razı olsun evladımın ameliyatını yaptılar. Ameliyat marmara Üniversitesi nörolojik Bilimler Enstitüsünde Başıbüyük Maltepe'de oldu burası da diğer hastane kadar mükemmel... Hemşiresinden güvenliğine hepsine çok teşekkür ederim evladımı büyük bir dertten kurtardılar çok şükür... Herkes konuşuyo ama boş insanlarımız rahata alışmış valla sağlık için koşturulur biraz herşey o kadar kolay değil şikayet etmek yerine şükrediyorum halimize...
Yalçın Sümeyye İtegün
★★
Labratuar sonuçları internetten öğrenilmiyor bu ne saçmalıktır, sonra da diyorlarki internetten öğrenebilirsiniz. Tel açıyoruz teli bile açmaya tenezzül etmiyorlar bu nasıl bir sistemdir arkadaş...
Erkut Arabacı
★★★★★
Kulak burun boğaz bölümündeki doktorlar ve hemşirelerden ve de çalışanlardan Allah razı olsun. Babam ameliyat oldu çok iyi geçti ben böyle bir hizmet karşısında hayretler içinde kaldım herkese teşekkür ederim.
Oktay Dağhan
Burda doktordan çok son sınıf stajyer öğrenciler hastaları muayene ediyor. Bunlarda insanları kobay deney faresi olarak görüyor. Sağlık bakanlığı uyumaya devam etsin...
Şevket Tanrıverdi
Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi ne hastaneymiş arkadaş dışı seni yakar içi beni. Bir aydır sedyelik hastaya neyin var demediler. Çok hastane gördüm boylesini hiç gormedim. Komedi gibi yazık milletin parasına. Sağlık ocağı daha iyi valla.
Ayla Apaydın
Türkiye de ki en kötü hastanelerden biri Allah oraya kimseyi düşürmesin. özellikle acil.
Güler Taymaz
★★
Randevu almak çok zor. Bir şey sormak istediğinizde de sürekli lütfen hattan ayrılmayından başka bir şey duymuyorsun bu mu düzelme
Fatma Aynur
2014 yılının ilk aylarında kbb odyolojiye gönderdi. ama randevu almak ne mümkün. 2015 yılına gireceğiz okuyorlarsa neden ilgilenmiyorlar hala bu sorunlarla bu gidişle işlerinden olacaklar haberleri yok bukadar şikayet elbette yetkililer tarafından dikkate alınacak. çünkü ben bu hastanade ve diğer hastanelerdeki olumsuz durumları devletimizin şikayet yerlerine bildiriyorum arkadaşlar nerde birlik orda bereket böyle sorunlarda yetkili yerleri ararsak daha etkili olur. bu durum böyle çözülür.
Ahmet Karataş
★★★★★
Nöroloji servisindeki tüm çalışanlarından Allah binkere razı olsun hepsi canla başla özveri ile çalışıyorlar minnettarım.
Turan Turan Gül
Slm arkadaşlar ben hastane yakınlarındayım ve ben bu kadar rezillik görmedim devletimiz saolsun devasa bir bina koymuş mükemmel ama içine insan koymayı unutmuş böyle rezillik olmaz.
Gülşen Öztürk
Bence üsküdardaki hastane daha iyiydi. hastane üniverste hastanesi ama bence iyi araştırma yapılmıyor. doktorlar hiç ilgilenmiyor. şikayetini söylüyorsun, ne ilaç yazıyorlar ne de tahlil yapıyorlar. bence ordaki doktorların çoğunluğuna boşuna ücret veriyor tek kelimeyle berbat.
Perihan Aşık
★★★★★
Nöromuskuler servisinin çalışan doktorlarına ve personeline teşekkürler.
Demirhan Demir
Hayatımda böyle rezil bir hastane görmedim. İnsan sağlığını hiçe sayıyorlar. Sarı odanın rezaleti anlatılmakla bitmez. Allah bizi oraya düşürdü kimseyi düşürmesin. İğrenç bir yer. Bir sedye üzerinde haftalarca her hastalıktan insanla beraber aynı odada iç içe bekliyorsunuz. Acil gidiyrsun ne bir yastık ne bir battaniye ne bir damla su. Paran varsa insansın. Ama güvenliğe diyecek bir şey yok. İçeri hasta yakını girmez dedim mi bitti. Ya gidersin ya bütün güvenlik gelir dayak yersin. 2 gün cehennemi yaşadık kaçar gibi bir özel hastaneye gitttk. Ohhh insan muamelesi gördük. Hemen ameliyata alındık. Herşey süper. Yaşasın para
Arzu Dural
★★
Hastanenizin acil bölümünden hiç memnun değilim üstelik baştan sağma davranılıyor hastalara ve hasta yakınlarına.
Eyüp Başpınar
★★★★★
KBB doktoru. Opr. Dr.Sayın Fethi Eskine çok teşekkür ederim. Çok güzel ilgi alakadar oldu. Başka hastanede hemen çok acil olarak ameliyat olmam gerektiği söylendi ama ben birde Fethi beye muayene oldum. Kulakta ve burnumda enfeksiyon olduğunu ve bu şartlarda enfeksiyon geçmeden kesinlikle ameliyat olamazsın dedi. Diğer hastanedeki de uzman doktordu ama enfeksiyonu tespit edemedi. Saygılar sunuyorum.
Taylan Murat
★★★★★
Yaklaşık on gün önce açık kalp ameliyatı oldum. şuan evdeyim. ufak tefek aksilikler olmadı değil. bunları tüm çalışanlara mal etmek bence çok acımasız. burdan Selim hoca ve ekibine. tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
Shekey Shey
★★
Marmara Hastanesi Pendik şubesindeki santrali aradım. Kalite eğitimi almayan insanları oturtmuşlar *** *** hanım efendisinden de son derece şikayetçiyim. Oldukça kaba ve müşteri hizmetlerini yansıtmayan konuşmalar sergiledi ilgilenirmisiniz lütfen. Bu nedir arkadaşım altı üstü santrali arayıp birşey sorduk bu kadar kendini beğenmişlik argo tavır olurmu ya. Gittiğimizded e öyleydi. Ne sanıyor bu hastane kendini. İlgilenin lütfen. Onlar bize saygılı olmak zorunda. İşleri hastaları memnun etmek. Memnun etmedikleri takdirde aldıkları paranın onlara hayrı yok. Santraline de bravo doğrusu. Koskoca marmara hastanesinin santralinde kalite yok.
Yaşar Kahraman
★★★★
Hastane personeli çok güzel çalışıyor ama labaratuar işlemleri ağır işliyor. neden kulakla ilgili testlere şimdi bile yılbaşına gün veriliyor. 05.06.2013 saat 15.00 gittik ocak ayına gel o zaman sıra al dendi. geciken sağlık sağlık olmasa gerek. kulak burun boğaz sekreterleri çok iyiler. selamlarımı sunarım size böyle devam edin çok kibar ve hoş davrandınız. teşekkürler. yasartrbz@hotmail.com
Mustafa Ufuk Baştürk
★★★★★
Eşimin kalp rahatsızlığı nedeni ile yaklaşık iki haftadır hastanenin değişik birimlerinden randevu aldık, muayene olduk, tahlil sonuçları aldık. Durumun aciliyetinden dolayı doktorların bazısı kendi randevu aldı bizim için...

Doktorundan hemşiresine, temizlikçisine kadar hepinize cânı gönülden teşekkür ediyorum. O kadar iyisiniz, o kadar ilgilisiniz ki, her seferinde hayretler içerisinde kalıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Dert, tasa göstermesin sizlere. Ufak tefek hatalar elbette var, şikâyetçi olanlar fazla değil 5-6 yıl öncesi ile karşılaştırma yapsınlar, nereden nereye gelmişiz. Allah bu hastaneyi kuranlardan, ön ayak olanlardan, hizmet verenlerden razı olsun...
Günay Serdar Kızmaz
Hastaneye randevu almak okadar büyük bir sorunki bir gün akşama kadar aradım hastanenin sekreteri hemen bağlanıyor ama bir türlü çocuk kardiyolojiye bağlanamadım en sonunda hasta haklarını aradım o da bir ay sonra aramamı söyledi en sonunda tanıdığımın tanıdığına aldırabildim ve birçok insan bundan şikayetçi duysun sağlık bakanlığı. Bir de ilgi alaka 0
Mahmut Yucel
Görünüşte koskoca hastane devlet hastanesi şu zamana kadar gittiğim doktor ve hastanelerin hepsi aynı ama burası daha bir başka. ya belki 10 sefer gittim karnım ağrıyor diye ama her devasında iğne serum ağrı kesici yapıp gönderdiler. Başka bir hastane aciline gittim apandisim patlamak üzereymiş direk ameliyata aldılar. Hiç bir doktor hastasıyla ilgilenmiyor insan sağlığının hiçbir önemi yok millet geçimin kolayını bulmuş hastanın ağrısı varsa yaz iğne yaz ilaç gönder ya kardeşim bi araştır neden ağrıyor ne için ağrıyor. Yemin ediyorum şuan hastaneye gitmem gerekiyor korkuyorum ya varmı böle birşey. Randevu almak zaten ayrı bir dert. Özele gitsen para harcatmak için envay çeşit şeyler istiyor.
Zeliha Yalman
★★★★
Hastane çalışanı personel iyi ama doktorları ve hemşireleri için aynı şeyi söyleyemeyecem. İnsanlar acı sorun onların olmadığı için umursamıyorlar hiç bişeyi
İbrahim Talay
Yaklaşık 1 sene önce muayane oldum odyoloji bölümüne randevu almam için 3 ay beklemem sölendi. 3 ay geçti aradım meşgul arıyorum çalıyor telefonu açan yok. (ki randevuyu alsaydım bile 3 ay sonraya verecekti yani toplam 6 ay beklemek zorunda kalıyorum) böyle bir rezillik ben görmedim yazıklar olsun.
Mihrinur Toprak
Sabahları o kapının önünde beklemek işkence, hurra koşuyoruz sekreter önüne sıra almak için koşamayanlara ne demeli yazık değil mi, temizliklerin sekize kadar bitmesi gerkmez mi. Burda yazmışız ne olurki aynı tas aynı hamam.
Aras Sydmr
★★★★
Yeni bir hastane eksiklerin olması normal zamanla düzelir fakat zaman geçiyor.
Naciye Akyol Alyu
★★★★
Hastaneniz Türkiye'nin en büyük hastanesi fakat çok eksikleri var. Kuracağınız bir beyin takımıyla hastanenizin sorunlarını çözebilirsiniz. Mesela çok basit olarak Kartal devlet hastanesinde olan makinalar sizde yok. Hastalar sürekli oraya yönlendiriliyor. Bu çok saçma değilmi. En basiti bir hsg cihazı. Bence bu denli güzel bir hastaneye bu tarz eksiklikler yakışmıyor. saygılar.
Arzu Hanedar
★★★
Slm ya bu sistem daha kötü ben önceden istedigim gün randevu alabiliyordum şimdi ise hiç alamıyorum lütfen eski sisteme döner misiniz? Benim her ay muhakkak gelmem lazımdı. Yılbaşından sonra gelemedim tedavim yarım kaldı lütfen eski sisteme geçelim.
Billur Oztuna
★★★
Internet uzerinden randevu sisteminiz serverı kapadıgınızdan yada baska nedenlerden dolayı calışmamaktadır. Telefon ile ulaşmakta zorlanmaktayız. Akademik kadro listenizi gormemiz mümkün değil. Bu tip basit işlemleri en kısa zamanda düzeltmeniz dileğiyle.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.2 / 5

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.2 puan almıştır. Toplam 165 oy kullanılmış ve kurum hakkında 51 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Veni Vidi Pendik Göz Merkezi
Özel Veni Vidi Pendik Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hizmet vermekteyiz....
Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi
Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi
767 metre uzaklıkta
Yüzyıl Hastanesi 1996 yılında Kocaeli Gebze’de hizmet vermeye başlamış olup, 2013 yılında İstanbul Pendik’te yer alan ikinci hastanesini bünyesine katmıştır....
Özel VM Medical Park Pendik Hastanesi
Kardiyolojiden beyin ve sinir cerrahisine, kadın hastalıkları ve doğumdan inme merkezine kadar geniş branş çeşitliliğinde, çoğunluğu akademisyenlerden oluşan uzman hekim ...
Özel Pendik Sevgi Diyaliz Merkezi
Diyaliz'in bir yaşam biçimi olduğunun farkındayız. Özel Pendik Sevgi Diyaliz Merkezi olarak ev konforunda diyaliz hizmeti sunuyoruz. Kurumumuz SGK ile anlaşmalı olup hast...
Özel Cihan Tıp Merkezi
Özel Cihan Tıp Merkezi
1 km. uzaklıkta
1994 yılında İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde Cihan Polikliniği adı altında kurulmuş olup daha sonra tıp merkezine dönüştürülerek 16 yıldır hizmet sunmaktadır....
Özel Pendik Bölge Hastanesi
Bölge Sağlık Grubunun üçüncüsü olan Pendik Bölge Hastanesinde 100 hasta odası, 23 yataklı Yoğun Bakım Üniteleri, 6 Acil Gözlem yatağı, tam donanımlı 4 ameliyathane, 2 doğ...
Özel Uğur Diyaliz Merkezi
Uğur Diyaliz Merkezi Pendik Köprüsüne 500 metre mesafede E-5 üzeri Yan yolda etrafı açık, manzaralı, ufku geniş, son deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş güvenli, tama...
Kaynarca Semt Polikliniği
6500 metrekare kapalı alana sahip olan Kaynarca Semt Polikliniği’nde başta MR ve Diyaliz olmak üzere Göz Poliklinikleri, Nöroloji, Dahiliye, Genel Cerrahi, Psikiyatri, Fi...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉