Sarayönü Devlet Hastanesi

Sarayönü Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Sarayönü Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Konya
İlçe:Sarayönü
Adres:Fatih Mah. Yalçın Cad. No:1
Telefon:0 (332) 617-1515
Web Sitesi:sarayonudh.saglik.gov.trHata Bildir
38.26105632.407907

Kurum Hakkında

Sarayönü Devlet Hastanesi, Konya ili Sarayönü ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İlçemiz Sarayönü Devlet Hastanesi 1961 yılında sağlık merkezi olarak yapılmış olup, daha sonra 25 yataklı devlet hastanesi olarak hizmet vermeye başlamış olan hastanemiz, ocak 2009'da geçici kabulü yapılan ek binanın da hizmete girmesi ile, 03/04/2009 tarihi itibari ile sağlık bakanlığınca 55 yataklı devlet hastanesi olarak tescil edilmiştir.

Devlet Hastanesi 30 yataklı ek hizmet binası olarak yapına başlanmış, İnşaatı 2005 yılında başlamış, 2008 yılı sonunda inşaatın geçici kabulü yapılmıştır. 2009 yılı Temmuz ayında tefrişatı tamamlanarak hizmete açılmıştır.

Haziran 2010 yılında eski hizmet binası için Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından maili İndiham raporu düzenlenmiş olup, yıkımı gerçekleştirilmiştir. Yıkımdan sonra hastanemiz 30 yataklı olarak hizmet vermeye başlamış ve 26/06/2011 tarihi itibari ilde 30 yatak olarak tescili yapılmıştır.

İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ağrı, Diş ve Acil Polikliniklerinde hizmet verilmektedir.

24 saat kesintisiz hizmet veren acil serviste röntgen ve laboratuar hizmetleri verilmekte olup, acil servisde kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı müşahede odası mevcut olup, toplam yatak sayısı 9 dur.

Sarayönü Devlet Hastanesinin toplam 12800 m² içerisinde 6520 m² kapalı alanı mevcuttur. 9 poliklinik alanı, 2 laboratuar, 1 röntgen, 17 hasta odası, 2 ameliyathane odası, 1 doğum odası ve kriterlere uygun acil servise sahiptir. 2 Diş Hekimi mevcut olup, 2010 yılı itibari ile diş ve protez yapımı başlamıştır. Ameliyathanesinde Genel Cerrahi ve Kadın doğum Uzmanları tarafından safra kesesi, guatr, fıtık, sünnet, sezaryen, kist, histeroktomi ameliyatları yapılmaktadır.

Fiziki alanda yapılan değişimlerle birlikte hastanemizdeki hasta memnuniyeti üst düzeye ulaşmıştır.

Sarayönü Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Sarayönü Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Sarayönü Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Sarayönü Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.0 / 5

Sarayönü Devlet Hastanesi 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Toplam 5 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi
114 oda kapasiteli Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi kaliteli, saygın, lider, başarılı hizmetler veren örnek bir hastane olma gayreti içindedir....
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
2010 yılında açılan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 934 yatak kapasitesine sahiptir....
Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği
100 yataklı olarak dizayn edilen Konya Beyhekim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 2011 Aralık ayından itibaren hasta kabulüne başlamıştır....
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Beyhekim Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Kliniği 2010 yılından beri, Beyhekim Sağlık Kompleksi yerleşkesinde hizmet vermek...
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Konya Yazır Bölgesinde yer alan Beyhekim Sağlık Kompleksi; Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi ve Onkoloji Hasta...
Özel Konya Farabi Hastanesi
Özel Konya Farabi Hastanesi, 103 hasta yatağıyla, 29 polikliniği, biri kardio vasküler cerrahi olmak üzere 4 adet üstün teknolojilerle donatılmış ameliyathanesi, yeni doğ...
Özel Fizikon Tıp Merkezi
Özel Fizikon Tıp Merkezi
34 km. uzaklıkta
A tipi Tıp Merkezi kategorili Fizikon Tıp Merkezinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) uzmanları, fizyoterapistler, fizik tedavi teknikerleri ve konuşma terapisti ile ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Sarayönü Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉