Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Konya
İlçe:Kadınhanı
Adres:Güngören Mah. Konya Cad. No:15
Telefon:0 (332) 834-0301
Web Sitesi:kadinhanidh.saglik.gov.trHata Bildir
38.2383132.233057

Kurum Hakkında

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi, Konya ili Kadınhanı ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Kadınhanı Devlet Hastanesi 1958 yılında sağlık merkezi olarak yapılmış tip bina iken, 1961 yılında devlet hastanesine dönüştürülmüş, 1981 yılında tekrar sağlık merkezi olarak hizmet vermiştir. 1985 yılında 25 yataklı bir hastaneye dönüştürülerek 2008 yılına kadar 50 yıl eski binasında hizmete devam etmiş, 25/08/2008 yılında hayırsever tarafından yaptırılan yeni binasına taşınmış 34 yataklı hastane olarak hizmet vermektedir.

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi 23/05/2006 tarihinde yapımına başlanıp 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak 23/05/2008 tarihinde yapımı bitirilmiştir. Hastanemizde toplam 114 odamız mevcuttur.

Servislerimiz; Dahiliye – Genel Cerrahi ve Kadın Doğum – Çocuk Bölümü olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Tamamı nitelikli hasta odası olmak üzere (WC, Duş, Buzdolabı Refakatçı Koltuğu, Elbise Dolabı ve TV bulunan) tek kişilik düzenlenmiş bir tane üç kişilik ve bir tanede genel cerrahi bölümde kalite standartlarına göre düzenlenmiş iki kişilik yanık tedavi odamız mevcuttur. Hedefimiz, servislerimizde yatan hastalarımıza nezih bir ortamda en kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

Doğum Salonumuzda; iki adet doğum masası bulunan iç içe iki salonumuz mevcut olup tek yataklı iki adet yine nitelikli oda standartlarına uygun Ağrı Odamız mevcuttur. Ayrıca sabit ve portable olarak kullandığımız 1 adet küvözümüz ve fototerapi cihazlarımızla en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Kadın doğum uzmanımızın başkanlığında tam bir ekip çalışması ile gerek sezeryan gerek normal doğum operasyonlarında hasta memnuniyeti en üst düzeyde tutulmak suretiyle hizmet verilmektedir.

Ameliyathanemizde; 2ameliyat salonumuz ve 1 adet aktif ameliyat masamız vardır. Laparoskopi cihazından faydalanarak kadın doğum ve cerrahi ameliyatlar en yeni teknolojik şartlarda ve tamamen steril bir ortamda gerçekleşmektedir. Ayrıca post-op hastalar için iki yataklı bir odamız mevcuttur. Burada da uzman ekibimiz en kaliteli sağlık hizmetini vermektedir.

Polikliniklerimizde 10 adet poliklinik odamız mevcuttur. Hepsinin önünde hastalarımızı bilgilendiren monitörler bulunmaktadır. USG EKG SFT tetkikleri röntgen ünitesiyle hematolojik biyokimyasal ve hormonal tetkiklerin hassasiyetle yapıldığı laboratuarımızın desteğinde oldukça modern bir ortamda hastalarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz.

Acil servisimiz; 300 m²'lik bir alana kurulmuş olup muayene odası, resüsitasyon odası, müdahale odası ve 2 adet toplam 8 yataklı müşahade odası ile birlikte B Tipi entegre 112 acil istasyonumuz bünyesinde bulundurmak suretiyle 24 saat aralıksız, gerektiğinde yerinde müdahale dahil olmak üzere sağlık hizmeti vermektedir. Bir tanesi yedek olmak şartıyla 3 adet tam donanımlı ambulansınız mevcuttur.

Diyaliz ünitemizde; 4 adet yeni cihazımız ve 4 adet hasta yatağımızla 08/06/2009 tarihinden bu yana hizmet vermektedir.

Hasta hakları; birimimizde hastalarımızın yaşadığı problemleri araştırıp çözerek, hasta hakkı ihlali olmadan sorunsuz hizmet sunumunu kendimize hedef olarak belirlemiş, her zaman hastalarımızın yanında hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Nefroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.6 / 5

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.6 puan almıştır. Toplam 8 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Sarayönü Devlet Hastanesi
Sarayönü Devlet Hastanesi
15 km. uzaklıkta
Sarayönü İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, ağrı, diş ve acil polikliniklerinde hizmet ...
Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi
Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi, Ilgın, Kadınhanı, Doğanhisar ve Tuzlukçu İlçesinin büyük nüfus çoğunluğuna hizmet vermektedir....
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
2010 yılında açılan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 934 yatak kapasitesine sahiptir....
Beyhekim Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Kliniği
100 yataklı olarak dizayn edilen Konya Beyhekim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 2011 Aralık ayından itibaren hasta kabulüne başlamıştır....
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Beyhekim Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Kliniği 2010 yılından beri, Beyhekim Sağlık Kompleksi yerleşkesinde hizmet vermek...
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Konya Yazır Bölgesinde yer alan Beyhekim Sağlık Kompleksi; Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi ve Onkoloji Hasta...
Özel Konya Farabi Hastanesi
Özel Konya Farabi Hastanesi, 103 hasta yatağıyla, 29 polikliniği, biri kardio vasküler cerrahi olmak üzere 4 adet üstün teknolojilerle donatılmış ameliyathanesi, yeni doğ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉