Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi
Kurum Adı:Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi
Kategori:Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şehir:Ankara
İlçe:Keçiören
Adres:Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25
Telefon:0 (312) 356-9000
Web Sitesi:akeah.saglik.gov.trHata Bildir
40.00332132.856786

Kurum Hakkında

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi, Ankara ili Keçiören ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 2005 yılında hizmete giren Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2022 yılından itibaren Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde K Blok olarak hizmet sunmaktadır. 30.000 metrekare kapalı alana kurulan Hastanemiz modern teknolojisi ve teknik özellikleriyle, Ankara’nın ve Bakanlığımızın en yeni ve en gözde hastanelerinden birisidir. Teknik özelliklerinin yanı sıra genç, bilimsel ve çalışkan hekim kadrosuyla ve yetişmiş yardımcı sağlık personelleriyle de ön plana çıkmaktadır.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ağız ve diş sağlığı, acil, beslenme ve diyetetik, beyin cerrahisi, çocuk hastalıkları, çocuk alerji, çocuk endokrinoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk nefroloji, çocuk metabolizma hastalıkları, çocuk psikiyatri, dahiliye, dermatoloji, endokrinoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, gastroenteroloji, genel cerrahi, göz, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp damar cerrahisi, kardiyoloji, kulak burun boğaz, nefroloji, nöroloji, ortopedi, plastik cerrahi, psikiyatri, üroloji, yeni doğan, radyoloji, tıbbi laboratuvarlar ve dahiliye yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım ve genel yoğun bakım alanlarında verdiği hizmetlerle ön plana çıkmaktadır. Hastanemiz verdiği 24 saat acil sağlık hizmetleriyle bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır.

Hastanemiz halkımıza sağlık hizmeti sunumu yanında acil tıp, çocuk hastalıkları, dahiliye, genel cerrahi, kulak burun boğaz, ortopedi, plastik cerrahi ve üroloji kliniklerinde uzman doktor yetiştirmekte ve bu kapsamda eğitim ve araştırma çalışmalarını da sürdürmektedir. Ayrıca çocuk endokrinoloji, gastroenteroloji branşlarında üst ihtisas eğitimi de vermektedir.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi teknolojik altyapısı, uzman kadrosu ve modern binasıyla ve sunduğu ileri hizmet kalitesi ile Ankara’da sağlık turizminin de öncül hastanelerinde birisi olma yönünde ilerlemektedir.

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Endokrinolojisi
  • Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları
  • Çocuk Gastroenterolojisi
  • Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi
  • Çocuk İmmünolojisi
  • Çocuk Kardiyolojisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Nörolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Romatoloji
  • Psikiyatri
  • Sigarayı Bıraktırma Kliniği
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi
★★★☆☆· Göğüs Hastalıkları Hastanesi · Keçiören / Ankara
1953 yılında tüberküloz sanatoryumu olarak kurulmuş olan hastanemiz, 1978'de Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi haline gelmiştir.

Yorum ve Şikayetler

Muharrem Kazankaya
★★★★★
Allah Razı olsun. Dahiliye bölümünde muayene oldu eşim. Doktorlarımızdan, hemşirelerimizden ve tüm çalışanlardan çok memnunuz. Yorumları görünce çok üzüldüm en mükemmel şekilde hizmet veriyorlar. Rabbim tüm çalışanlarımıza sağlık ve sabır versin. Ben Arzu Kazankaya hasta refakatçisi. Hastalara da bir cümle yazmadan geçemedim. Mümin insan temiz olur.
Bekir Erdoğan
Çocuk genel muayenesi 1 yazan yere bakan doktorun ismini bilmiyorum ama en kısan zamanda ögrenip şikayet edecem. 1 hafta önce 5 aylık çocugumun gece öksürükleri okdugu icin muayeneye götrdüm sırtını ve ve göğsünü dinleyip biseyi yok diyerek bizi gönderdi. O günden sonra gece öksürügü gündüzlerde devam etti bugün dışkapı çocuk hastanesine gittiğimizde ise çocugumdan hemen ciğer filmi istenip kontrol edilmesi gerekiyo dediler. Ve bisey yok dediği cocugumuzda bronşit varmış hava verdiler ilca falan bnce işi braksn insanlarn ölümüne sebep olaak Allah korusun çocuk muayenesi 1 deki doktor olamyan stajyer bayan...
Murat Miray
★★
Sekreterleri kadar burnu büyük kimse yok ne zaman gitsem işimi halledemiorum hiç memnun deilim.
Adal Subasi
Hastaneye gittim ortopediden randevum içeri girdim doktor yüzüme bakmadı dalga geçti.
Özkan Hülya Türk
Bugün rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim bin pişman oldum. Hastanedeki hemşireler çok kırıcı olabiliyor. Solunum test cihazını doğru dürüst göstermeden elime veriyor hemşire ben hatalı tutunca sanki bilerek kırmak istiyorum gibi. Kapıda örtülmüyor bütün insanların içinde beni alaycı bir şekilde azarlıyor devletin malına zarar veriyosun diye. Ben hiç bir şey söylemediğim halde benimle çıkarken alay ediyor bide hareketlere bak diye. Yine tek kelime etmeyip allaha havale ediyorum kul hakkına giriyorlar. Kimsede vicdan kalmamış bugün bana yarın başkasına. Ben bugün haksız yere aşağılandım sustum. Kameralardan elbet çıkar şikayet edicem başkası da üzülmesin insanlık ölmüş biz de yasını tutuyoruz.
Melda Atılgan
★★
Tuvalet temizliğine önem verilmesi hijyen olması lazım. Gerçi burda bizim tuvaleti kullanan hastalarımızada iş düşüyorda. Ama tuvalet temizliğini ilgili personelin sık sık kontrol etmesi lazım. Zaten oraya insanlar tedavi için geliyor, Kullandıklarında hertürlü mikrobu alabilirler. İlgililerin bu iş üzerinde ciddiyetle durmaları gerekir.
Hülya İslamoğlu
★★★
Şimdiye kadar gittiğim bölümlerden çok memnun kalmadım. Hele ki kadın dogum bölümü bir muamma randevusuz acil gitsen ölüyorum desen bakan yok sekreterler bile doktordan daha doktor, havaları bakımından. Ama babamı kardolojiye götürdüm Dr. Selçuk Bey, babamla bire bir ilgilendi Allah razı olsun.
Ayse Yerlikaya Kaya
Yukarıdaki yorumları okuyorum da ne şanslı hastalarmışsınız keşke biz de doktorumuz adına şu an güzel yorum yapabilseydik. Ancak maalesef ki Doç dr *** *** olanca küstahlığıyla az kalsın ablamın hayatına mal olacaktı. İşinde çok başarılı olabilir güçlü bir geçmişi olabilir ancak 1.5 aydır hastası olan insana operasyon anında dikkatinizi çekerim 1.5 ay boyunca sormuyor operasyona başlamasına iki dakika kala başka hastalığın var mı sorusuna cevap olarak evet kalp rahatsızlığım var cümlesinden sonra hastasını o ruh haliyle masada bırakıp kalk masadan bana nasıl söylemezsin benim vaktimi aldın deyip o ruh haliyle operasyon masasında bırakıp alanı terk etmesi sizce ne derece etik? doktorun hastası hakkında her konuda bilgisinin olması gerekmez mi... işte böyle doktorlar da var. gerekli yerlere başvurumuzu şikayetimizi ilettik. niyetimiz kesinlikle konu niyetli değil. sadece bizden sonra ki hastaların bu tarz kötü psikolojiyi alt üst eden durumla yaşamaması adına gerekli yerlere şikayetimizi zaten ilettik.
Dilek Kiper
★★★★★
Üroloji kliniği tüm personeline Başak hemşire olmak üzere tüm hemşire hanımlara özellikle doktorumuz sayın Çağrı Şenocak ve sayın Mehmet Çiftçi'ye bizi özel hissettirdikleri ve kıymet verdikleri için sonsuz teşekkürler, çok kaliteli bir kliniksiniz emeğinize sağlık
Zeycan Kahraman
★★★★★
Hastane ve görevlileri çok ilgililer. Plastik cerrahi bölümünde bulunanlara Atakan Koç onlara emanet. Tüm görevlilere teşekkürler..
Hülya Elpe Hergüner
★★★★★
Gerçekten dört dörtlük hastane diyebilirim tüm personele teşekkürler. Eniştem midesi alındı çok badireler atlattı ve çok şükür sağlığına kavuştu
Gürbüz Yumrkkaya
★★★★★
Çok güzel bir hastane temiz ve de doktorları çok iyi, insana değer veren ve de saygı duyan kişilikleri olan başarılı bulduğum ve de cok güvendiğim tıp hocaları. Hepsine başta tabipler olmak üzere tum personeline teşekkür ederim.
Elif Öztürk
★★
Yaklaşık bir aydan bu yana hastanenizin Dahiliye Bölümünde yatmakta olan babamın gündüzleri yanıda refakatçı olarak kalmaktayım. Bu serviste ismi **** olan hemşirenizin hastalara karşı çok lakayt davrandığını gözlemledim. Hastamla ilgili bir konuda da kendisi ile tartışmak zorunda kaldığımda kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde bana "istediğin yere şikayet edebilirsin" dedi. Bende bunun için bu hemşire hanımı BİMERE şikayet etmiş bulunmaktayım. Ülkemizin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben halkımın hizmetkarıyım" dediği bir yerde bu hemşire hanımın neyine ve kime güvenerek hastalarına bu şekilde davrandığını ve de bildiğin yere şikayet et dediğini doğrusu çok merak ediyorum. Bu hastanenin Başhekimi, Müdürü veya amirleri bu hemşire hanım için bir önem arzetmiyor mu? Bu şahsın bu şekilde konuşmasından ben şahsen Başhekimin ve de Müdürün hemşire hanım tarafından önemsenmediğini anlıyorum... Ayrıca Hastamla yakından ilgilenen Doktorlarımızın ve de diğer hemşirelerimizin tüm iyi niyet vede gayretleri malesef böyle kendini bilmezler tarafından heba olmaktadır. Sağlıkta son yıllarda Devletimizin vatandaşlarına sunduğu hizmetleri çok yakından bilen ve de takdir eden bir vatandaş olarak 2002 öncesi zihniyete sahip bu hemşire hanımın Başbakanımızın "Ben halkımın hizmetkarıyım" sözüne uymasını ve ona uygun davranmasını beklemek bir vatandaş olarak hakkımızdır. Benim ona tavsiyem hiç bir şekilde muhatap olduğu bir hastasına veya hasta yakınına "Git bildiğin yere şikayet et" diye konuşmamasıdır... Bir gün herhangi bir işi için gittiği devlet Kapısında birisi de ona "Git bildiğin yere şikayet et" diyebilir... Saygılarımla
Hasan Durak
★★★★★
Estetik cerrahi doktor'larına selamlar :) Nasıl da diktiniz o elimi öyle eskisinden daha da iyi :) Yakında fizik tedavi'deyim bir sohbet yaparız :)
Hasan Özer
★★★★★
07.09.2012 günü canım ablama yaptığınız başarılı safra kesesi ameliyatı için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır, başarılarınızın devamını dilerim! Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim iyi günler!..
Nurullah Çakmak
★★★★★
Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline teşekkür ederim. Özellikle Gastro Bölümü doktor ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Prof.Dr. Yaşar NAZLIGÜL'ün klinik şefi olması, hastalara yaklaşımı bütün hasta ve yakınları için büyük bir şanstır. İnsanlara yaradılışlarından dolayı değer veren insanlara sonsuz saygılarımızla.
Elif Kuzucan
★★★★★
Nazire ablacım bu hastanede kanımı alabilen tek kişisin sana çok teşekkür ederim :)
Rıza Ata
★★★★★
Göğüs bölümünde yatan hastamız Osman Mandal'a göstrilen ilgi ve alakadan dolayı başta Dr. ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.
Senol Erbilici
★★★★★
Keçiören E.A.H de 31/05/2011 de ameliyat oldum şimdi çok iyiyim. Genel Cerrahi doktor ve hemşirelerine çok teşekkür ederim.
Sertan Aladağ
★★★★★
Nazire ablama cok teşekkür ediyorum... Dünyanın en iyi hemşiresisiniz...!
Salih Keske
★★★★★
Çok teşekkür ederim hemşire Nazire Göller'e.
Mediha Altınok
Bu kadar iyi yorumların altına bunu yazmak zorundayım... Hastanenin aciline hiç uğradınız mı, daha dün bi hasta acilde bakmıyorlar ilgilenmiyorlar diye sorun çıkardı... Ama en kötüsü acildeki tuvaletler, inanınki sağlıklı insan orda hasta olur. Tuvaleti temizleyen personel bugünün temizlik imzasını da birgün önce atmış, ama tuvalet çoook ama çok pis.... Ankaranın hiç bir hastanesinin tuvaletleri böyle pis değil...
Kerem Mert Baran
★★★★★
Her bakımdan cok güzel bir hastane.. ilgi hassasiyet... güler yüzlü personel. ama ben özellikle yeni dogan ünitesinden bilgi işlem personeli Nazlı İpek Hanıma yardımsever içten ve güler yüzlü tavırlarından dolayı ayrıca tsk ederim..
Nejla Çakırca
★★★
Mrb Dr. Nuri Eralp Çetinalp tanıyan var mı, nasıl bir doktor. Tanıyan kimse bana hakkında kısa bir bilgi verebilir mi? Şimdiden tşk ederim. Yorumlarınızda iyi doktorlar oldugunu yazmışsınız, ameliyat olmam gerekiyor bu bilgiyi ondan istiyorum. Yazdıklarım yorumdan ziyade doktor hakkında bilgi oldu kusuruma bakmayın.
Fatoş Cntrk
★★★★★
Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi personeli ve doktor kadrosu ile Ankarada en iyi devlet hastanesi pozisyonunda bence...
ŞKübra Metin
★★★★★
Babam ayağını yakmıştı şekerden dolayı. Ayağı iyileşmedi bu durumda kesilecek olan ayağını Dr Ömer Faruk Taner ve Fatih Tekin doktorlarımıza kesicelek ayağını kurtardıkları için çok teşekkur ederim ve minnetlerimi sunarım. İsmet Metin Kızı
İsmet Metin
★★★★★
Plastik Cerrahi Dr Ömer Faruk Taner ve Fatih Tekin'e, insanlara göstermiş oldukları yakınlık ve özzverili bakımları sayesinde kesilecak olan ayağımın ufak bir yara ile kurtardıkları ve sonraki tedavileri sonucu psiyatrik bozukluğumu gidererek beni hayata bağladıkları için minnet ve şükran duygularımı teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.
Nurseda Yaman
★★★★★
Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinden Nazire Hemşireye teşekkür ederim :) Kendisi çok seviliyor ve işini çok güzel yapıyor. Aylin.
Meral Açıkgöz
★★★★★
Damarlarım çok ince olduğu için çok zor kan alınabiliyordu ama hemşire Nazire Göller bu durumu halletti ona çok teşekkürler.
Ates Bey
★★★★★
Ben Gazi Osman Ateş'in oğlu Bayram. Babama iyi baktığınız için teşekkür ederim.
Ramazan Türkdoğdu
★★★★★
Çok teşekkür ederim hemşire Nazire Göller'e.
Ismail Demir
★★★★★
Çok teşekkür ederim uzman doktorlarımıza.

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.9 / 5

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi 5 üzerinden 3.9 puan almıştır. Toplam 129 oy kullanılmış ve kurum hakkında 32 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi
1953 yılında tüberküloz sanatoryumu olarak kurulmuş olan hastanemiz, 1978'de Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi haline gelmiştir....
Özel Keçiören Hastanesi
Özel Keçiören Hastanesi; Türkiye’de ve çevre ülkelerde tercih edilen, zamanında, kapsamlı, kaliteli, ekonomik sağlık hizmetleri sunan ve sağlık bilimlerinde uzmanlık eğit...
Özel Fatih Polikliniği
Özel Fatih Polikliniği
2 km. uzaklıkta
Özel Fatih Polikliniği, Ankara Keçiören ilçesinde Poliklinik olarak hizmet sunmaktadır....
Özel Nefrotek Diyaliz Merkezi
Merkezimiz Ankara Keçiören semtinde 2007 yılında faaliyete geçmiştir. 16 kişilik eğitimli kadrosuyla ve en son teknolojik ürünlerle sağlık hizmeti sunmaktayız....
Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 2008 yılında 15 Diş Hekimliği ünitesi 21 Diş hekimi ile halkımıza hizmet vermeye başlamıştır....
Özel Pınar Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Pınar Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi çağdaş anlayışla oluşturulmuş ekibi ve modern fizik tedavi cihazlarıyla uzmanlığındaki tüm problemlerde tedavi ve koruyucu eg...
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi
Özel Sanatoryum Tıp Merkezi, 1990 Yılında özel sanatoryum polikliniği olarak özel sağlık hizmeti sunmak amacıyla Dr. Cahit Davras tarafından kurulmuştur....
Özel Troya Göz Keçiören Tıp Merkezi
3500m² kapalı alan içerisinde modern mimari yapımız, uzman ve deneyimli personel kadromuz ile göz sağlığının tüm branşlarında Troyagöz-Keçiören şubemizde hizmet sunuyoruz...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉