Mengen İlçe Devlet Hastanesi

Mengen İlçe Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Mengen İlçe Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Bolu
İlçe:Mengen
Adres:Türkbeyli Mah. Dr. Mustafa Körpeoğlu Cad. Hastane Sok. No:32
Telefon:0 (374) 356-1020
Web Sitesi:mengenidh.saglik.gov.trHata Bildir
40.94569232.07551

Kurum Hakkında

Mengen İlçe Devlet Hastanesi, Bolu ili Mengen ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz 1965 yapımı eski binasında hizmet vermekte iken Bakanlığımız tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ye yeni 20 yatak kapasiteli hasta binası yaptırılmış ve bu bina 2014 Yılı Şubat ayında hizmet vermeye başlamıştır.

Hastanemiz binası 9.553 m2 arsa üzerine 3.100 m2 kapalı alana sahiptir. Hastane binamız yan yana birbirine bitişik 3 katlı 3 bloktan oluşmakta olup bu ana binanın güneyinde yer alan jeneratör, teknik birimler, tıbbi gaz (oksijen) santrali, hava ve vakum sistemi ile kazan dairesinin bulunduğu ek binadan oluşmaktadır.

Hastanemizin ana bina bodrum katında; 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, yemekhane, morg, arşiv, depolar, sığınak, çamaşırhane, yangın söndürme su deposu ve kullanma suyu su depoları mevcuttur. Giriş katında; Acil ünitesi, röntgen, laboratuar, danışma/hasta kabul, 4 aile hekiminin bulunduğu aile sağlığı merkezi, diş polikliniği bulunmaktadır. Hastanemizin 1 nci katında idare, evde sağlık hizmetleri birimi, çevre sağlığı hizmetleri birimi ve hasta servisi bulunmaktadır. Çatı katında ise asansör makine dairesi bulunmaktadır.

Hastanemiz E2 Entegre İlçe Devlet Hastanesi statüsündedir. Hizmet binamızda; Hastane Başhekimliği, Hastane Müdürlüğü, Hastane Sorumlu Hemşireliği, 4 Aile Hekiminin Bulunduğu Aile Sağlığı Merkezi, Bolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliğine Bağlı A2 Statüsünde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Mengen Semt Polikliniği, Acil Poliklinik, Röntgen, Laboratuar, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Toplum Sağlığı Hizmetleri Birimi (Obezite, Gebe Takip, Üreme Sağlığı, Kanser Tarama vb.), Eğitim Birimi, Kalite Koordinatörlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, Çevre Sağlığı Birimi, Yatan Hasta Servisleri, İdari ve Mali Hizmetler Birimi yer almaktadır.

Hastanemizde 10 adet 2 yataklı hasta odası bulunmakta olup ayrıca acil müşahede odasında 9 yatak bulunmaktadır.

İlçemizde 2 adet 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılan acil sağlık hizmetleri ambulansı ve 2 adet hastane hizmetlerinde kullanılan hizmet alımı şeklindeki binek hizmet aracı ile 1 (bir) adet diğer hizmet aracı bulunmaktadır.

Hastanemiz Binası Dışındaki Hizmet Ünitelerimiz:

Gökçesu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu: İlçemize bağlı Gökçesu Beldesinde 2 (iki) hekimin görev yapabileceği Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve 2 (iki) lojmandan oluşan hizmet binamız 2019 yılında geçici kabulü yapılarak hizmet vermeye başlamıştır. Bu binamızda şu an 1 (bir) sözleşmeli hekim ve 1 (bir) aile sağlığı çalışanından oluşan Gökçesu Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermekte olup. Mengen Gökçesu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun araç, personel ve tefrişatı tamamlandığında hizmete açılacaktır.

Pazarköy Aile Sağlığı Merkezi: İlçemize bağlı Pazarköy Köyünde 2 (iki) hekimin görev yapabileceği Aile Sağlığı Merkezi hizmet binamız 2019 yılında geçici kabulü yapılarak hizmet vermeye başlamıştır. Bu binamızda şu an 1 (bir) sözleşmeli hekim ve 1 (bir) aile sağlığı çalışanından oluşan ekip hizmet vermektedir.

Mengen İlçe Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mengen İlçe Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Mengen İlçe Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Mengen İlçe Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
5.0 / 5

Mengen İlçe Devlet Hastanesi 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Toplam 1 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Gerede Devlet Hastanesi
Gerede Devlet Hastanesi
19 km. uzaklıkta
Gerede Devlet Hastanesi E5 ve E80 kara yolu üzerinde olup, ilçemiz ile birlikte Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerine de hizmet vermektedir....
Özel Devrek Işın Tıp Merkezi
Özel Devrek Işın Tıp Merkezi hafta içi ve cumartesi polklinik hizmetleri, haftanın her günü 08:00-24:00 saatlerinde acil servis hizmeti ile tüm Devrek halkının hizmetinde...
Devrek Devlet Hastanesi
Devrek Devlet Hastanesi
33 km. uzaklıkta
Hastanemiz Zonguldak - Devrek karayolu üzerinde ilçe merkezine 1000 m. uzaklıkta olup, 100 yataklı bir hastane olarak hizmet vermektedir....
Yenice İlçe Devlet Hastanesi
2017 yılında yeni hizmet binasına taşınan Yenice İlçe Devlet Hastanesi yataklı servis, acil servis, uzman poliklinikler, diş polikliniği, diyaliz ünitesi ve evde sağlık h...
Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi
Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi İstasyon mahallesinde bulunan Şehit Cafer Demirhan İmam Hatip Ortaokulu yanında bulunan binada hizmet vermektedir....
Gökçebey Devlet Hastanesi
Gökçebey Devlet Hastanesi
40 km. uzaklıkta
Gökçebey Devlet Hastanesi 2019 yılında yeni hastane binasına taşınmış olup, acil servis, poliklinikler, yataklı servis ve i̇dari birimler ile hizmet vermektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Mengen İlçe Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉