Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Kurum Adı:Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Kategori:Kadın Hastalıkları ve Doğum
Şehir:Mersin
İlçe:Toroslar
Adres:Halkkent Mah. FSM Bulvarı No:23
Web Sitesi:mersinkadindogumcocuk.gov.tr
Durum:Faal Değil - KapandıHata Bildir
36.84216334.622999

Kurum Hakkında

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kapanmış olup sağlık alanındaki faaliyetlerine son vermiştir. Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yakınında faaliyet gösteren diğer sağlık kurumları bu sayfada liste şeklinde ve harita üzerinde gösterilmiştir.

Bu sayfadaki bilgiler arşiv olarak tutulmaktadır. Kurumla ilgili iletişim, adres, web sitesi ve diğer bilgiler güncel değildir.

Halkımıza hizmet olanaklarını daha iyi, hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırmak için Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları adı altında bir branş hastanesi kurulması amaçlanmıştır. Bu sebeple; Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurulmuştur.

Hastanemiz; 14902 m²'lik bir arsa alanı üzerinde, 1998 yılında temelleri atılmıştır. Çocuk Hastalıkları binası 6 kattan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binası 4 kattan ve 2009 yılı Aralık ayında hizmete giren Çocuk Hastalıkları poliklinik ek binası ise 2 kattan oluşmaktadır. Toplam 306 yatak kapasitesine sahip olan hastanemiz uzman hekimleri ve güleryüzlü personeliyle en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Hastanemiz; 01-07-2007 tarihinde Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı Sn. Kürşat Tüzmen'inde katılımlarıyla gerçekleşen bir törenle hizmete açılmıştır.

Hastanemiz poliklinik ve yataklı servis hizmetleri olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum, Aile Planlaması, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, branşlarında hizmet vermektedir. Ayrıca yan dal uzmanlıkları alanında ise Kardiyoloji, Hematoloji, Endokrin, Psikiyatri, Genetik branşlarında hizmet vermektedir. Hastanemizde tıbbi tahlil ve tetkiklerin yapıldığı Mikrobiyoloji Laboratuarı, Biyokimya Laboratuarı Patoloji Laboratuarı ve Androloji Laboratuvarı mevcuttur.

Hastanemizin Radyoloji Bölümünde USG, Röntgen, Skopi, Kemik Dansitometresi, Mammografi çekimleri yapılıp, raporlanmaktadır. Hastanemizde İşitme Tarama Testi Ünitesi hizmet vermektedir. Psikolog, Sosyal Çalışmacı dallarında hizmet verilmektedir.

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Ayşenur Koca
★★★
Ben hastane yemeklerinden memnun değilim. Yatış hastalarıyla günü birlik hastalara aynı yemek verilsin.
Cek Hunter
★★★★★
Ben şeker hastasıyım ve orda gördüğüm tedaviden memnunum.
Mustafa Kaynak
★★★★★
Mersin, Halk kent-Kadın doğum ve çocuk hastanesinde tedavi görmekte olan kızımın; yeni doğan yoğun bakımdaki tedavisinden,hastanenizin personelinin yoğun ilgi ve itinasından ötürü bu teşekkür e-maili yazma gereğini duydum. Başta gece-gündüz demeden, her türlü konuda ilgi gösteren,tedavide müspet sonuçları bulan,gerekli açıklama ve yönlendirmede bulunan, Yeni doğan doktorumuz; Sayın İstemihan Beye, yeni doğan hemşirelerine, tüm personelinize,sonsuz teşekkürlerimi belirtir. Ülkemizin böyle güzide-yetişmiş hekim ve sağlık personeline sahip olması çok gurur vericidir. Herşey için teşekkürler.

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 31 oy kullanılmış ve kurum hakkında 3 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binamızda, kaliteli, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hizmet sunumun devam ettirebilmek için titizlikle çalışmaktadır....
Mersin Şehir Hastanesi
Mersin Şehir Hastanesi
2 km. uzaklıkta
Mersin Şehir Hastanesi bilgi, tecrübe ve teknolojinin buluştuğu, çağdaş mimari özelliklere sahip, konforlu ve kaliteli tıp hizmeti sunmaktadır....
Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp Merkezi
Sağlık hizmetlerinde geleceği bugünden yakalayan vizyonuyla hizmet alanını genişletmeye karar veren Modern Akademi, 20 Aralık 2017'de Toroslarda Sağlık Var sözüyle hizmet...
Özel Mersin Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezimiz 30+1 makine ruhsatı ile Mersin İlinde diyaliz makine kapasitesi en yüksek diyaliz merkezi unvanını taşımaktadır....
Özel FMC Mersin Diyaliz Merkezi
28 yataklı Özel FMC Mersin Diyaliz Merkezinde hemodiyaliz tedavisi ve ev hemodiyalizi tedavisi yapılmaktadır....
Özel Mersin Tüp Bebek Merkezi
Özel Mersin Tüp Bebek Merkezi, kadın hastalıkları ve oğum uzmanı Op. Dr. Necip Öztürk'ün direktörlüğünde bebek özlemi çeken aileler için tüp bebek tedavisi hizmeti sunmak...
Özel Mersin Su Hastanesi
Özel Mersin Su Hastanesi
4 km. uzaklıkta
Özel Mersin Su Hastanesi 81 yataklı olup; 4 adet ameliyat salonu, 17 adet yenidoğan yoğun bakım küvözü, 24 adet genel yoğun bakım yatağı, 8 adet koroner yoğun bakım yatağ...
Toros Devlet Hastanesi
Toros Devlet Hastanesi
4 km. uzaklıkta
Mersin Toros Devlet Hastanesi 2013 yılı Şubat ayında yeni hizmet binasına taşınmış ve 400 yatak kapasiteli olarak hizmetlerine devam etmektedir....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi geçici veya kalıcı olarak kapatılmış gözükmektedir. Kurum halen faaliyet göstermekte ise bize iletmek için buraya tıklayınız ✉