Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kurum Adı:Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kategori:Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şehir:Gaziantep
İlçe:Şehitkamil
Adres:Sarıgüllük Mah. İbrahim Bali Cad. 25 Aralık DH Bahçe İçi
Telefon:0 (342) 339-3333
Web Sitesi:sehitkamiladsm.saglik.gov.trHata Bildir
37.0659437.360006

Kurum Hakkında

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Hastalarımız hekim seçme hakkını kullanarak Entegre Muayene Sistemi ile oral muayeneleri, diş çekimleri, dolgu, kanal tedavisi, diş taşı temizliği, protez (hareketli ve sabit protez) işlemlerini aynı hekime yaptırabilirler. Gerekli durumlarda hastanın tanı işlemleri için hastanemiz röntgen biriminden diş hekiminin isteğine göre peripikal, panoramik ve sefolometrik filmleri çekilir. Dijital röntgen cihazlarında çekilen filmler bilgisayar ortamında ağ bağlantısı ile Hastanın hekimine gönderilmektedir.

Hastanemizde Pedodonti (Çocuk Diş) Kliniği çocukların hoşça vakit geçirebileceği ve diş korkularını yenebileceği eğlenceli ortam içerisinde deneyimli kadromuz ile hizmet verilmektedir. Kliniğimizde çocuk dişlerine yönelik oral muayene, diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, florür uygulaması ve fissür örtücü tedavi işlemleri yapılmaktadır. Koruyucu diş sağlığına yönelik diş fırçalama eğitimleri de verilmektedir.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisine yönelik tedavi hizmeti verilmektedir.

Haftaiçi 16:00 - 00:00 saatleri arasında ve haftasonları 08:00 - 00:00 acil diş hizmeti vermektedir.

Merkezimizin bünyesinde evde sağlık hizmetleri verilmektedir. Bu hizmeti alabilmek için il sağlık müdürlüğü bünyesinde kurulan evde sağlık hizmetleri birimine başvurarak bu hizmetten faydalanabilirler.

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Çocuk Diş Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Filiz Kıpırtı Polat
★★★
Hastanenin acil servisine 9 yaşındaki kızımın süt dişini çektirmek için gitmiştim Dt. *** *** hiç bir şekilde benim konuşmama izin vermeyip siz biraz ilerde bekleyin deyip sadece kızımla iletişime geçti. Tabii kızımın yaşı küçük olduğu için derdini net bir şekilde anlatamadı ve bana bilgi vermeden kızımın diğer süt dişinide çekmiş. Agzında pamuk olduğu için hastaneden çıkınca farkettim 2 dişinide çektiğini... İletişim konusunda eksiği olan kendini beğenmiş bu tür doktorlara Rabbim bir daha muhtaç etmesin... Bundan sonra acil servise gidecek olursam önceden hastaneyi arayıp nöbetçi doktorun kim olduğunu öğrenip öyle gideceğim. Aynı hastanede çalışan polikliniğine kızımı götürdüğüm Dt Hacı Murat Özbaran'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
Ibrahim Zor
Rendevu alıyorsun bir kaç gün sonra rendeuyu iptal ediyorlar diş çektirmeye veya diş yaptırmaya gidiyorsun Üniversite Hastanesi'ne git diyor sen ne işe yarıyorsun anlamadım iki dişinde sıkıntı varsa birisine baktımı öbür dişine bakmıyor bir daha randevu alman gerekiyor bizim sanki işimiz yok gibi davranıyorlar işten izin almak sıkıntı yovmiyen kesiliyor sıkıntı.
Mukadder Şahin
★★
Devlet gereken hizmeti yapmış ama denetim yok doktorlar hastalarla ilgilenmiyor. Adam gibi bir diş yapmıyorlar aldığı maaşı hak etmeyen doktorun Allah belasını versin bıktım.
Murat Şakir
★★
Hastane iyi doktorlar beş kuruş etmez. Neredeyse beni dövecekti doktor dişimi çek dedim diye.
Nurcan Nur
★★★
Hastane tam donanımlı süper ama doktorlar beş kuruş etmez resmen insanları başlarından atıyolar. Başkada söylenecek söz yok.
Gazi Kimya SU Aritma
★★★★
Ben yaptırmıştım daha önce şu anda memnunum ama dişleri yapıştıran dr kim kesti bu dişleri alt ve üst aynı anda porselen olmaz demişti ne demek istediğini önce anlamamıştım.
Ersen Özdeveci
★★★
Sevgili arkadaşlarım burada yapmış olduğunuz şikayetlerin hiç birisi dikkate alınmaz aksine sinirlenir durursunuz. sizlere tavsiyem şu dur her hastanenin içerisinde hasta hakları bürosu mevcuttur ve burada sizlerin şikayetini alan memur direkt olarak sağlık bakanlığına bağlıdır ve maaşını da bakanlıktan alır. sizlerin şikayeti her ne konuda olursa olsun tutanakla sağlık bakanlığına bildirmekle yükümlüdür bu büronun yerini hastane danışma noktasından öğrenebilirsiniz şikayetinizi yazılı olarak bildirirsiniz adınız şikayet ettiğiniz kişilerce bilinmez dolayısı ile şikayette bulunduğunuz kişiler uyarı cezası alır şikayetlerin devam etmesi halinde işinden dahi olabilir. Tabii ki biz millet olarak kimsenin işinden olması taraftarı olmayız ancak bu sayede verilen hizmet kalitelileştirilmek zorunda kalır bu da biz vatandaşlar için bulunmaz nimettir okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım bir nebze bilinçlendirebilmişimdir.
Erhan Erdem
★★★★
Arkadaşlar ben Berrin Tütüncüler adında bir dr'a gitim memnun kaldım acaba daha iyisi varmı diye baktım yorumlara herkes ateş püskürüyor. O halde Berrin hanımı tercih edeyim.
Yahya Şafakoğlu
Tek kelimeyle berbat ilgi alaka hiç bişey yok hastanede diş çekimi yapılmıyor gündüz personeliyim diye hiç bi yerden faydalanamıyorum derdimi daha anlatamadan ilacı yazdı. bi kaç ilaca alerjim olduğunu söylememe rağmen sizin için en iyisini yazdım zaten neden üsteliyorsunuz cevabını aldım.
Mehmet Safitopal
★★★
Doktor arkadaşlar birazda kendinizi hasta yerine koyun. Yinede hakkınız ödeşilmez hepinize teşekkür ederim saygılar.
Dogan Sahin
★★
En güzeli özelle anlaşmalı çünkü devlet doktorları hastalara bakmıyor devlet öyle güzel bir hastane etmişki hizmet edilsin diye ama malasef hizmet yerine hastalar gitmeye korkuyor bende gitmek istemiyorum çünkü sonra muhattap bulamıyorsun, dişimi yaptılar ama ağzımda kaba oldu bir türlü apsemde bitmedi devlete gitmeye töbeeeeeeee yetkililer okuyorsa lütfen kapatsınlar veya özelleştirsinler diş hekimliğini arz ederim.
Mehmet S Mehmet S
★★
Bir insan doktora niye gider her halde zevk için gitmez. neyim var hocam iki dişim bu taraf birde öbür tarafta bir dişim var. hiç doktor dinlemiyor sadece ilk söylediğini. hocam burasıda vardı. onuda sonra gelirsiniz işte çene cerrahisine gidersiniz sadece çürük var iltihap yok kırık yok yara yok. şaşırdım ya çene cerahisinde ne işim olur korkmaya başladım. yani hastayı iyi bir şekilde aydınlatsalar daha iyi olur bakıyorum eski düzene geri dönmek istiyorlar. yani bir doktor eli atmış hastayı muayene ediyor. bunu biraz daha düşürseler daha iyi olur
TC Mehmet-Pınar Yilmaz
Geçen hafta ikiz bebeklerimi biraktım güya dişçiye gittim randevumuz yok diye bi çuval boş ilaçla eve geldim. **** dr ağzıma baktı damağımda şişlik var nohut kadar onu görmüyor nerde şişlik diye de bana soruyor. koltukta 1dk bile oturmadım 10 gün o ağrılarla dolaştım hiç bişey yiyemeden. bakalım yarın randevulu gideceğiz ne olacak. bu şekilde muayene edip devletten haketmeden maaş alan drlar var işte.
Tugba Mehmet Ömrüm
Hastanenizden hiç bir şekilde memnun kalmadım. Doktorlarınız demiycem ama özellikle bir doktorunuz *** *** isminde bu kadar asık surat ömrümde görmedim. Ne olursa olsun karşısındaki hasta diş korkusu herkeste vardır böylesine eli ağır bu kadar gaddar birini görmedim. Nerden şikayet edildiğini bulduğum anda şikayetimi de edicem. Doktor dediğin güler yüzlü olur hastayı sakinleştirir böyle bağırarak karşındakini rencide etmezsin böyle saygısızlık hiç görmedim...
Mehmet Ali Türk
★★★★★
Sağolsun tüm personel ve doktor arkadaşlarda çok iyiler, dişiniz ağrıyınca doktor o dişi çekemez. çünkü iltihap vardır ve kana karışmaması gerekir, zor bi operasyon olur. çoğu özel diş polikliniklerinde bile bu kadar temizlik ve hijyen yoktur.
Ahmet Gültekin
Derhal kapatılması gereken bir hastane, işin ehli olmayan elemanlarla doldurulmuş, ucuz teknikerlerle anlaşma yapılmış, kazma g.b. diş yapıp takıyorlar, bir sürü param boşa gitti, tekrar başka yerde yaptırdım, halkın parası bir kaç dikiş tutturamayan diş doktoruna peşkeş çekiliyor
Antepli Memo
Salman Göksünbül adlı vatandaş 05.011.2013 tarihinde 25 Aralık devlet hastanesine diş yaptırmak için başvurmuş, Başvurmuş olduğu tarihten itibaren bu vatandaşın dişini bir türlü yapamamışlar sürekli taktıkları dişler uyumsuz gelmektedir ve ayrıca Hazır ki sağlam olan ana dişlerinden 2 tanesini de bu taktıkları dişlerin rahatsızlık vermesi sebebiyle sökerler. Doktoru olan Dr *** ***'e Bildirdiği halde bu hafta böyle idare et haftaya tekrar ölçü alıp yenisini takarız diyerek başından savmış. Mağdur vatandaş şikayetini başhekime bildirir fakat vatandaş bir türlü çözüme ulaşamaz. Salman Göksünbül çaresizliğini şöyle anlattı, Sigortalı olduğum halde 445,00 tl para ödedim, En son 3 gün önce Dr *** ***'e taktığı dişlerin rahatsız ettiğini belirtidiğim halde geçer dedi. ve dün akşam taktıkları diş yüzünden rahatsızlanarak hastaneye geldim ve hazır ki ana dişimin 1 tanesini daha söktüler. Benim gibi birçok insan 4-5 ay bu hastanede aynı zulmü görmektedir yetkililerin bu konuya el atmasını istiyorum.
Mustafa Baygeldi
Doktorlar hastaya bakmıyorlar hastane yetkililerine sesleniyorum bu gün geldim başından attı beni yavv doktor da *** *** hiç tavsiye etmem bu doktoru vatandaşlar
Muhammed Mustafa Barak
Bugün gittim mesai saatleri için adam dişimi kurcaladı bir numara verdi akşam git randevu al dedi ayrıyeten kimliğim olmadığı için ücretli giriş yapmak zorunda kaldım iki kelime etmesi için 7 tl ödedim
Lale Çıkmaz Yalım
★★★
Eli hafif olan doktor biliyor musunuz? Halil Koyuncu vardı çıkmış. Geçen *** isimli doktoru vermişlerdi anneme bir iğne yaptı randevuma dahi gitmedim korkumdan.
Mehmet Delibalta
★★★★
Süper bir hastane, doktorları süper yalnız mesai saati için geçerli. Acile gidersen iyi değil o yüzden ben mesai saati içerisinde gitmenizi tasviye ederim.
Emel Holat
Doktorlarınız ilgisiz, diş çekilecek diyorsunuz hafta içi gel çekilecek diyorsunuz o an neden çekmiyorsunuz. Acil olmasa acile gelinmez. 2 ilaç verip göndermek kolay eve geldim ilaçları attım hala geçmedi. İlgi istiyoruz ilgi.!
Bahar Külahoğlu
Bu gün acil bölümüne geldim ve durumum çok vahimdi veznede hiçbir arkadaş yoktu, güvenlik ekipleri ise tv seyrediyordu, yemektelermiş yarım saat sonra geleceklerini söylediler onu bekledik ve kıvranarak. Sonra arkadaş geldi tabi bizle bekleyen 6 hasta vardı. Doktorun yanına gittim ve öylesine baktı gönderdi, beni üstelik daha da çok kurcalayarak daha beter etti beni ne ilaç ne bi müdahale etti hafta içi gel dedi. Bu durumdan çok şikayetciyim siz o doktorları sadece yüzümüze baksın diye mi koydunuz eğer durumum acil olmasaydı zira o saatte gelmezdim.

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.0 / 5

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Toplam 169 oy kullanılmış ve kurum hakkında 23 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Nokta Polikliniği
Özel Nokta Polikliniği
483 metre uzaklıkta
Sağlık sektöründe çeyrek yüzyıla yakın süredir hizmet veren Özel Nokta Polikliniği; poliklinik hizmetleriyle bir yerleşik sağlık firması olmakla beraber mobilize sağlık h...
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi gerek uzman doktor ve yardımcı sağlık personeli kadrosu gerekse de çağımızın gereksinimlerine uygun teknik ekipman ile sizlere en kal...
Özel Gaziantep Novafertil Tüp Bebek Merkezi
Özel Gaziantep Novafertil Tüp Bebek Merkezi çocuk isteği gerçekleşmeyen çiftlerin tanı ve tedavisi amacıyla kurulmuş bir merkezdir. Novafertil tüp bebek merkezleri açıldı...
Özel Hatem Hastanesi
Özel Hatem Hastanesi
795 metre uzaklıkta
Hatem Hastanesi, her türlü tetkik ve tedavinin yapıldığı, çağdaş tıp teknolojisiyle donanmış yapısı, modern ve uzman kadrosuyla Gaziantep’in önde gelen hastanelerinden bi...
Özel Çözüm KBB Dal Merkezi
Özel Çözüm KBB Dal Merkezi
822 metre uzaklıkta
Kulak Burun Boğaz hastalıklarında çözümün adresi Özel Çözüm Kbb Dal Merkezi olarak Şehitkamil ilçesinde etik değerlerimiz dışında fiziki mekânlarımız, sağlık teknolojiler...
Özel Göznuru Göz Hastanesi
Özel Göznuru Göz Hastanesi
892 metre uzaklıkta
Özel Göznuru Göz Hastanesi modern, kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve Gaziantep'de yeni bir hastane anlayışı yaratmak amacıyla kurulmuştur....
Özel Fimer Tıp Merkezi
Özel Fimer Tıp Merkezi
914 metre uzaklıkta
Fimer Özel Sağlık Hizmetleri olarak hedefimiz, Türkiye genelinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmetlerinde daha gelişmiş tedavi yöntemleriyle hizmet sağlamaktır....
Özel Akyol Diyaliz Merkezi
Özel Akyol Diyaliz Merkezi
929 metre uzaklıkta
Akyol Diyaliz Merkezi 49+1 yatak kapasitesi, 3 adet HBS+, 3 adet HCV+ olmak üzere modern cihazları ve RO su arıtma sistemi, üst düzey teknolojik donanımı, yüksek kapasite...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉