Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi
Kurum Adı:Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi
Kategori:Onkoloji Merkezi
Şehir:İzmir
İlçe:Bornova
Adres:Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No:7
Telefon:0 (232) 373-1930
Web Sitesi:tepecikeah.saglik.gov.trHata Bildir
38.45452627.204913

Kurum Hakkında

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi, İzmir ili Bornova ilçesinde onkoloji merkezi olarak faaliyet göstermektedir. İzmir'de kapanan Şifa Hastanesi binaları kamuya ve halka kazandırılırken Bornova'da bulunan İzmir Şifa Üniversitesi Hastanesi binası, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredilerek Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezi adını aldı.

Verilen sağlık hizmetinin özel hastane değil de kamu hastanesi hizmetine dönüştüğünü, MHRS ile kolayca randevu alınarak bu hastanelerde özel hastane konforunda kamu sağlık hizmeti verilmektedir.

SBÜ Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezinde Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Fizik Tedavi, Jinekoloji- Onkoloji ve genel kliniklere ait 6 adet servis bulunmaktadır. Aynı zamanda Erişkin, Çocuk, Yenidoğan Yoğun bakım servisleri, Koroner Anjiyo, Endoskopi-ERCP, Tıbbi Onkoloji, Genetik Laboratuvarı, Kronik Diyaliz Ünitesi, son teknoloji cihazlarla donatılmış Görüntüleme, Nükleer Tıp ve Laboratuvar birimleri hizmet vermektedir.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Birimlerimiz
  • Nükleer Tıp
  • Radyasyon Onkolojisi
  • Tıbbi Onkoloji-Kemoterapi
  • Jinekoloji Onkoloji
  • Palyatif Bakım Servisi
  • Üroonkoloji Birimi
  • Genel Cerrahi Onkoloji
  • Ortopedi Onkoloji
  • Kulak Burun Boğaz Onkoloji
  • Beyin Cerrahi Onkoloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Bağlı Hizmet Birimleri
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
★★★☆☆· Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Konak / İzmir
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, merkez binası, semt poliklinikleri ve ek hizmet binaları ile İzmir ve ilçelerinde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır.

Yorum ve Şikayetler

Gün Ay
Bornovayı arıyorum açan yok genetik bölümüne bağlanmasını istiyorum kadının verdiği cevap sonuçlar çıksa e nabızda gösterir. Siz bi bağlayın ben sorayım diyorum zorla bağlıyor o telefonda açılmıyor. Bu işsizlikte gerçekten işlerine çok değer veriyorlar bu kadar şikayet bişey yapılsın 4 ay oldu test sonucu ortada yok telefonu açan da yok.
TC Leman Tuğrul
★★★★★
Merhaba.. Perşembe günü annemi Tepecik ek hizmet binasında genel cerrahi bölümüne randevu aldım. Doktor tercihi olmadığından şansımız Tayfun Kaya Beye çıktı. Allahım ne güzel insan ile beni karşılaştırıyorsun. Odaya yanlışlıkla hışımla gelen hastaya bile beyefendiliğini yitirmeyip sakin bir sesle dize getirmesini mi anlatsam anneme tane tane güzel sesinle anlatmasını mı yazsam.. Böyle güzel yetişmiş insanlar gördükçe ülkemden umudumu yitirmiyorum.. Bu yazımı okuyorsa yolun açık olsun güzel insan.. Saygılarımla.
Ömer Elmasgün
★★★★★
Ben Tepecik hastaneinde 3 ay önce açık kalp ameliyatı oldum harika hizmet ve bakımlarından dolayı tüm personele teşekkürlerimi sunuyorum doktorum ve ekibine değerli doktorum Yaprak hanım efendiye saygılarımı sunuyorum selamlar sunuyor tüm güzelliklerin sizlerin olmasını temenni ediyorum.
Gözde Gülden
Doktor *** *** çok kaba muayene sırasında azarlar gibi konuştu hiç ilgilenmedi içeri girdiğimizde buyrun oturun bile demedi sanki hasta değilde suçlumuşuz gibi davrandı yüzümüze bakmadı bu şekilde muamele yapan biri yaşlı sesini çıkarmayan yardıma muhtaç hastalara kimbilir nasıl davranıyordur özel sağlık sigortam da olmasına rağmen bu hastaneyi tercih ettim ve çok pişmanım gittğim hiçbir hastanede yada hiçbir doktordan böyle bir davranış ve konuşma şekli görmemiştim eşim ve ben çok utandık bizlerde sürekli insanlarla iletişimde olduğumuz bir mesleği yapıyoruz müşteri haklı yada haksız böyle bir tavır sergilememiz mümkün değil ayıp eğitim almış bir doktor bunu yapıyorsa ve bu hastane buna izin veriyorsa ben ve benim dışımdaki bir sürü insana haksızlık ediliyor demektir.
Nihal Aygün
★★★★★
Hastahanenizde muayene oldum. Çok memnun kaldım. Birgün önce Tepecik kadın doğum acile gitmiştim. Doktor çok kötü davranmıştı. Bu hastaneye gelirken tedirginim ama çok memnun kaldım.
Nihal Murat Altay
Ya bırakın çok iyiymiş benim kızım başına gelmeyen kalmadı orda 2 yaşında sondayla idrar verdik çok zor bi şekilde. 3 gün sonra sonuç almaya gittim sonuç çıkmamış bırakın çıkmasını idrarlar kaybolmuş ya kamera kayıtlarına baktık baş hekim ilgilendi ama rezil edicem dedikten sonra ilgilendi herkes. bida idrar verdik hemde aynı şekilde yine lanet olsun onların verdiği hipotrak yeminine be onlarında başına gelsin beter olsunlar kızımın piskolojisi bozuldu be.
Deniz Mengi Üstündağ
★★
1 martta hastanenide MR bel ve diz emarım çekildi, 9 martta MR ınızın sonucu çıktı, sıra numarası alarak gösterebilirsiniz diye bir mesaj geldi. Bugün 10 mart 2017 de saat 15.00 gibi hastanenize gittim sıramı aldım fakat randevu alınmadan sonuca bakılamacağı söylendi. Madem randevu alınmadan bakılamayacak neden sıra numarası ile sonucu gösterebilirsiniz diye mesaj gönderiliyor.. Karşıyakadan 2 araç değiştirerek zorla yürüdüm ve belimin ağrısınıda hesaba katarsanız, çok zor şartlarda ulaştım. Lütfen mesajı doğru atın, herkesin sağlığını ve vaktini boşa harcamayın..
Hüseyin Eftal Çeken
3 gündür bilgisayar ulaşımı yok hastalar bakılmıyor.
Dilek Hatipoglu
★★★★★
Merhaba Ben Dilek, Ben de dahiliye Dr. Murat Medeni beye muayene oldum çok teşekkür ederim çokilgili dr güler yüzüne teşekkür ederim.
Adnan Demirışık
★★★★★
Hastahanenizde muayene oldum ilginiz çok güzel teşekkürler.
Mehmet Aslan
★★★★★
Harikalar diyarı burası özel kurum

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.8 / 5

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi 5 üzerinden 3.8 puan almıştır. Toplam 107 oy kullanılmış ve kurum hakkında 11 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi
Ege Üniversitesi Kitvak Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi 18 Mayıs 2004 tarihinde hizmete girmiş olup öncelikli olarak çocukların teşhis ve tedavileri olmak üzere, yurtiçi v...
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir'in en büyük hastanesi olan Ege Üniversitesi Hastanesi; cerrahi bilimler, dahili bilimler ve temel tıp bilimleri başta olmak üzere tüm branşlarda 43 anabilim dalı, b...
Özel Bornova Sağlık Tıp Merkezi
1989 yılında Bornova Sağlık Polikliniği olarak faaliyete geçmiş olan sağlık merkezimiz 2004 yılı Haziran ayında Özel Bornova Sağlık Tıp Merkezi olarak hizmete başlamıştır...
Özel DentAgora Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentagora Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2021 yılında yeni açılan Bornova şubesiyle Forum Bornova girişinde hizmete girmiştir....
Özel Ento Kulak Burun Cerrahi Tıp Merkezi
2001 yılında İzmir'de kurulan ENTO KBB, uzman ve tecrübeli hekimleri, insan sağlığına değer veren sağlık personeli ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır....
Özel Alfa Tıp Merkezi
Özel Alfa Tıp Merkezi
861 metre uzaklıkta
Özel Alfatıp Tıp Merkezi olarak son teknolojilerin kullanıldığı cihazlarla, en yüksek kalitede hizmet verebilmek için doktorlarımız ve profesyonel, güleryüzlü personelimi...
Özel Yaman Göz Merkezi
Özel Yaman Göz Merkezi
902 metre uzaklıkta
Özel Yaman Göz Hastalıkları Dal Merkezi Bornova'da 1998 yılından beri göz saglığınız için çalışmaktadır. Kliniğimizde bilgisayarlı göz muayenesi, göz tansiyonu ölçümü, gö...
Özel DentAgora Bayraklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentagora Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2015 yılında Bayraklı Manavkuyu Mahallesi’nde açılan Özel Bornovadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin yeni markası ve ...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bornova Onkoloji Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉