Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kurum Adı:Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kategori:Üniversite Hastanesi
Şehir:İzmir
İlçe:Karşıyaka
Adres:Caher Dudayev Bulvarı No:175 Bostanlı
Telefon:0 (232) 241-1000
Web Sitesi:izmir.baskenthastaneleri.comHata Bildir
38.46391527.093238

Kurum Hakkında

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi, İzmir ili Karşıyaka ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Kurulduğumuz 1993 yılından bugüne oluşturduğumuz hastane zincirleri ile yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti sunan Başkent üniversitesi olarak Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi poliklinik binası ile artık size daha yakınız.

Hedefimiz üniversite hastanesi olmanın sorumluluğu ile İzmir ve Ege Bölgesinde toplumun her kesimine, kaliteli, modern, çağdaş ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunmaktır. Sağlığınızın Güvencesi Başkent misyonuyla yola devam ederken genişleyen kadromuzla sizlere Acil, Aile Hekimliği, Beyin ve Sinir cerrahisi, Beslenme ve Dİiyetisyenlik, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, iç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri ve Dermatoloji branşlarında güvenilir sağlık hizmeti sunmaktayız.

Başkent Üniversitesi olarak uzman ekip ve modern teknoloji ile tıp alanındaki son gelişmeleri uygularken bölgemizdeki yeniliklerde de öncülük ediyoruz. Hastanemizde en yeni teknikleri kullanılmakta olup gelişmiş laboratuvar imkanlan ile tanı ve tedavi hizmeti verilmektedir.

Kurumumuzun Sosyal Güvenlik Kurumu (Emekli Sandığı-Bağkur-SSK}. Resmi Kurumlar. TBMM. Bankalar (Yapı Kredi Bankası. Merkez Bankası. Türk F£ximbank. şekerbank. vakıtbank. iş Bankası Esbenk). Özel sigortalar (Anadolu Anonim Türk Sigorta. ınter Partner Assistance. Ergo isviçre Sigorta. Acıbadem Sigorta. Yapı Kredi Sigorta. Groupama. Allianz. Anadolu Hayat Sigorta, aig Sigorta. Ak Sigorta. Axa Oyak. Mednet Promed. Uarptre) ile anlaşması bulunmaktadır.

Dudayev Buhran Mavişehir kavşağında yer alan yeni poliklinik hizmet binamız metroya olan yakınlığı ile de tüm İzmirliler İçin kolay ulaşılabilir konumdadır.

637i sokak no:34 Bostanlı adresimizdeki ana hizmet binamızda İse ameliyathane, doğumhane, yataklı servis, hemodiyaliz, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve adi servis birimlerimiz ile her zaman yanındayız.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)
  • Vakıf ve Belediye Hastaneleri Protokolü
Tıbbi Bölümlerimiz
  • Acil Tıp
  • Aile Hekimliği
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Beslenme ve Diyet Ünitesi
  • Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji)
  • Biyokimya Laboratuvarı
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji)
  • Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • İç Hastalıkları
  • İç Hastalıkları - Gastroenteroloji
  • İç Hastalıkları - Hematoloji
  • İç Hastalıkları - Nefroloji
  • İç Hastalıkları - Romatoloji
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Patoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif ve Estestik Cerrahi Anabilim Dalı
  • Radyoloji
  • Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Taylan Dogan
★★★★★
Değerli doktorlarımız, Bizlere verdiğiniz güven ve emekle sağlıklı yaşamımıza verdiğiniz katkıya teşekkür ederken, başta Sevda Osmanoğlu ve Cihan Altın olmak üzere Hepinizin Tıp bayramını kutluyoruz.. İyi ki varsınız.
Taylan Dogan
★★★★★
Kendimizi güvenli ellerde hissettiğimiz bir sağlık yuvası.
Hayri Sunar
Sayın Hastahane Baş hekimliğine saat 00:22 den itibaren telefonum açık ve acili arıyorum - Bu nasıl bir hizmettir lütfen cevap verir misiniz?
Ayse Yılmaz Akgüneş
1 saattir telefonla acile ulaşmaya çalışıyorum cvp alamıyorum yarın bizzat en üst mercilere şikayetimi yapıcam ölsek umurlarında değil.
Necati Akay
★★★★★
Başkent hastanesi mükemmel ötesi bir hastahane hele çocuk doktoru Onur beye teşekkür ederiz.
Semiramis Ulusoy
★★★★★
Tekrar hizmete girmesinden dolayı çok memnun oldum, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Ersan Teker
★★★★★
Eşim Sevgi Teker, Başkent Zübeyde Hanım Hastanesinde Doç. Dr. Hakan Boya ve ekibince kalça protezi ameliyatını 21.11.2014 günü geçiren eşimin 45 gün içerisinde kısıtlı da olsa tüm ihtiyaç ve ev işlerini görebilmesinden büyük mutluluk duymaktayız. Hastanenin tüm Kurucu ve çalışanlarına sağlık ve başarılarının devamını dilerim. Eşimi yeniden yaşama bağlayan muhterem doktorum Doç. Dr. Hakan Boya ve ekibine sonsuz teşekkürler. M. Ersan Teker
Mehmet Pars
★★★
Şimdilik güzel gidiyor ama sürekli zam yapılıyor !!!
Taylan Dogan
★★★★★
Senelerdir doktorluğumuzu yapan Selma Osmanoğlu, bir anne şevkatiyle, ömrümüze ömür kattı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz..
Faruk Ulusoy
Allah kimseyi aciline düşürmesin 190-100 tansiyonla gittim bir dayak yemediğim kaldı.
Efe Can Ünlü
Hastanenin acil polikinliğine iğne yaptırmak üzere müracat etim ancak başka hastanede yazılan reçetelere işlem yapılmadığı tarafıma iletilip başhekimin yazısı gösterildi. kendi hastanelerinde yazılan reçetelerin iğneleri yapılabilirken başka hastanelerinki yapılamıyordu benim çocuğum o hastanede doğdu halen çocuk doktoruna o hastanede devam ediyorken bunun yapılması çok ayıp. ücreti ilede yapılmadığınını eklemek isterim. şikayetim üzerine verilen cevap daha komikti kısaca sizinki acil değil bizim reçetelerimiz acil siz isterseniz ücreti karşılığı yeşil alan uygulaması ile belirli bir ücret ödeyerek yaptırabilirsiniz. ben daha önce efe can ünlü oğlumun mail adresinden yazmıştım cevabınızdan tatmin olmadım yüz yüze görüşmek isterim. ilter ünlü 05325489216
Volkan Dalay
★★★★
Güzel hastane fakat bir de randevu saatleri düzgün olsa daha iyi olacak, en azından saatinde muayene olunacak özel gidildiği halde bekleme sorunu var.
Naci Erdur
Sosyal güvenliğiniz olmasına rağmen, sizi hastaneden donla gönderirler.
Ali Öcal
★★
Bizler de yıllarca gittik evet menmunduk fakat bir gün kızımı acil olarak başka bir hastaneye götürdük kızım için iğne verildi iğneyi vurdurmak için hasteneye gittiğimizde bizim hastamız olmadığınız için iğnenizi bir vuramayız dediler ve vurmadılar, nöbetçi doktoruna bir dilekçe bıraktım üst makamlara bildirmek için tenezzül edip cevap bile vermediler. yani iyi gün dostlarıymış bu hafta içinde cevap alamazsam tüm üst makamlara bilgi verip hakkımı sonuna kadar arayacağım.
T C Sevim Çeliker
★★★★★
Yıllardır giderim davranış güzelliğinden dolayı insan olduğumuzu farkederiz teşekkürler.
Yüksel Yavuzöz
★★★★★
Dahiliye bölümü doktorlarının hastalara davranış ve ilgileri süper doktorunuzun yanında kendinizi çok iyi ve rahat hissetmenizi sağlayarak doğru teşhisleriyle tedavinizi yaparak yardımcı oluyorlar tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Serkan Serbest
★★★
Ailece ilk danıştığımız sağlık merkezi. Fakat son olarak eşimin rahatsızlığında ultrason çekimi için 10 gün sonrasına gün verilmesi tüm düşüncelerimi değiştirdi. Doğru tedavinin başlaması için gerekli ultrason çekimi için 10 gün sonrasına gün verilmesi sağlık hizmetinde modern bina yapmak ile işlerin yürümediği aşikar. Koltuk, LCD alınacağına ultrason cihazı alın sevgili yönetim...
Melda Akkan
★★★★★
Doktorları ve çalışanlarıyla mükemmel bir hastahane. Çok teşekkür ederiz.
Huseyin Salvarli
★★★★★
Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren KBB Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Erkan EŞKİ başta olmak üzere Başhekim Prof.Dr.A.Afşin SAĞDUYU, Doç.Dr.Hasan YERLİ, Öğr.Gör.Dr.Yonca PEKCAN, Öğr.Gör.Dr. İncila ÖZTOP ve tüm hastene personeline teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Prof.Dr.Hüseyin ŞALVARLI
Selda Büyükduru
★★★★★
Hastahane son derece güzel ve modern. Doktor ve çalışanlar ilgili. Çok teşekkürler.
Tunc Yusuf Olcay
★★★★★
Modern Türkiye'ye yakışır, ileri düzey bir hastane, kutlarım.
Atilla Doğan Sertok
★★★★★
Çok güzel temiz. Bütün doktor ve hastane personeline teşekkür ederiz.

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.5 / 5

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Toplam 101 oy kullanılmış ve kurum hakkında 22 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Bostanlı Kardiya Kardiyoloji Tıp Merkezi
Kardiya Tıp Merkezi İzmirin ve Türkiyenin ilk Kardiyoloji unvanına sahip sağlık merkezi olarak 2005 yılında Karşıyaka Bostanlıa Kardiyoloji Dal Merkezi adıyla hizmete baş...
Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezibu gün itibariyle, Merkez ve 2 Semt Diş Polikliniği ile 70 Diş Üniti, 225 personel ile Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti vermektedir....
Özel Karşıyaka Göz Hastanesi
Kliniğimiz İzmir Karşıyakada göz hastalıkları alanında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermektedir. Özellikle günümüzde görme bozukluklarının tedavisinde güncel olan refraktif ...
Özel Net Göz Cerrahi Tıp Merkezi
2005 yılından bu yana göz sağlığı, göz hastalıkları tanı ve tedavisi, refraktif cerrahiler, lazer göz ameliyatları alanında İzmir – Karşıyaka’da hizmet vermekte olan Netg...
Özel Mavişehir Kardiya Kardiyoloji Tıp Merkezi
Kardiya Tıp Merkezi Mavişehir Şubemiz 21 Şubat 2022 Pazartesi günü itibarıyla değerli hastalarımıza hizmet vermeye başlamıştır....
Özel Mitra Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi
Özel Mitra Kadın Hastalıkları Doğum Merkezi, Karşıyaka'da Ocak 2006 faaliyet göstermeye başlamış 2012 Eylül ayından itibaren daha iyi hizmet verebilmek için YGirne Blv. N...
Özel Metropol Şemikler Tıp Merkezi
2005 yılından bu yana Karşıyaka İzmir adresinde hizmet veren Özel Metropol Tıp Merkezi, hasta ve toplum sağlığını esas alan, üstün nitelikli ekibi, modern alt yapısı, yen...
Özel Karşıyaka Diyalız Merkezi
Özel Karşıyaka Diyaliz Merkezimizde, hastalarımıza düzenli kontrolleri yapılan, yenilenmiş, yüksek teknolojiye dayalı 40 hemodiyaliz cihazı ve 2 ayrı tedavi salonu ile di...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉