Ege Güneş Diyaliz Merkezi
Kurum Hakkında
Ege Güneş Diyaliz Merkezi, İzmir ili Konak ilçesinde diyaliz merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Merkezimiz 1999 yılında kurulmuştur. Alman-Braun, Amerikan-Baxter, İsveç-Gambro olmak üzere 40 adet hemodiyaliz cihazı ile 06:30-20:30 saatleri arasında faaliyet göstermekteyiz.
Tepecik Eğitim Hastanesine 200 metre, Eşrefpaşa Belediye Hastanesine 25 metre, İzban Kemer istasyonunu 25 metre mesafede Gaziler caddesi üzerindedir.
Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ege Güneş Diyaliz Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
- Kardiyoloji
- Biyokimya
- Radyoloji
- Mikrobiyoloji
- Hemodiyaliz
Yorum ve Şikayetler
Ege Güneş Diyaliz Merkezi hakkında yorum yapın
Kurum ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya doktorlara teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.
Ege Güneş Diyaliz Merkezi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.