Fındıklı Devlet Hastanesi

Fındıklı Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Fındıklı Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Rize
İlçe:Fındıklı
Adres:Sahil Mah. Muzaffer Birben Cad. No:33
Telefon:0 (464) 511-3025
Web Sitesi:fgam.saglik.gov.trHata Bildir
41.2666241.136331

Kurum Hakkında

Fındıklı Devlet Hastanesi, Rize ili Fındıklı ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz 1962 yılında sağlık merkezi olarak iki katlı yapılan bina 1986 yılında Devlet Hastanesi, 1989 yılında Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi olarak faaliyete geçmiştir.

Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi yaklaşık 6000 m2 kapalı alan ile 4000 m2 açık alanda kurulmuş olup, 20 Eylül 2005 yılında yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemiz yeni binadaki tüm hasta odaları Fındıklı Hayırsever vatandaşları tarafından donatılmıştır. 2008 Mart ayında hizmete geçen Hemodiyaliz ünitesi, Rizeli hayır sever işadamı Tahsin Usta tarafından donatılmış ve yaptırılmıştır. Hastanemiz 25 yatak kapasite ile hizmet vermektedir. Hastanemizde tam donanımlı 2 ameliyathane, troit sintigrafi ünitesi, hemotoloji, hormon ve biyokimya labaratuvarı, radyodiagnostik labaratuvarı ve tam otomasyon sistemi mevcuttur.

Hastanemiz guatr araştırma hizmetleri yanında devlet hastanesi hizmetlerini yürütmektedir. Hastanemiz 2006 Eylül ayından itibaren Hekim Seçme Hakkı uygulanmaktadır.

Sağlığınızı korumak, sürdürmek, geliştirmek yada yeniden kazanmak amacıyla başvurduğunuz kurumumuzda 3 poliklinikte 2 uzmanlık dalında ayaktan ve yatan hasta tedavi hizmeti yürütülürken, 24 saat Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri verilmektedir.

Fındıklı Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Fındıklı Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Poliklinikler
  • Aile Hekimliği
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • Genel Cerrahi
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Fındıklı Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Fındıklı Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.8 / 5

Fındıklı Devlet Hastanesi 5 üzerinden 3.8 puan almıştır. Toplam 13 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Arhavi Devlet Hastanesi
Arhavi Devlet Hastanesi
17 km. uzaklıkta
Arhavi Devlet Hastanesi, Artvin'in Arhavi ilçesine yaptırılan yeni binasında 40 yataklı olarak hizmet sunmaktadır....
Kaçkar Devlet Hastanesi
Kaçkar Devlet Hastanesi
19 km. uzaklıkta
150 yataklı Kaçkar Devlet Hastanesi Bölge hastanesi konumunda olup Pazar ve Ardeşen ilçeleri yanında Hemşin, Çamlıhemşin, Fındıklı ilçelerine de hizmet vermektedir....
Hopa Devlet Hastanesi
Hopa Devlet Hastanesi
29 km. uzaklıkta
Yeni Hopa Devlet Hastanemiz ile Hopa ilçesinde toplamda 55 yatak kapasitesi ile son derece modern bir sağlık hizmeti sunmaktadır....
Murgul Devlet Hastanesi
Murgul Devlet Hastanesi
36 km. uzaklıkta
Murgul İlçe Devlet Hastanesi 10 yataklı olup; diş, laboratuvar, röntgen, 112 ve diyaliz Üniteleri bulunmaktadır....
İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi
İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi, 1953 yılında hayırsever iş adamı merhum Süleyman Sabit İshakoğlu tarafından yaklaşık 2500 metrekare arsa bağışlanarak üzerine 2 katlı 2...
Borçka Devlet Hastanesi
Borçka Devlet Hastanesi
46 km. uzaklıkta
Borçka Devlet Hastanesi 50 yatak kapasitesi ile yeni bina inşa edilerek daha modern ve fonksiyonel ortamda hizmet vermeye devam etmektedir. Borçka Devlet Hastanesi olarak...
Güneysu Fizik Tedavi Merkezi
Sağlık Bakanlığı, Rize Üniversitesi ve Türk Kızılay'ı işbirliğiyle hayata geçirilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Güneysu İlçesi'nde yöre mimarisine uygun olarak...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Fındıklı Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉