Kestel Devlet Hastanesi

Kestel Devlet Hastanesi
Kurum Adı:Kestel Devlet Hastanesi
Kategori:Devlet Hastanesi
Şehir:Bursa
İlçe:Kestel
Adres:Ahmet Vefik Paşa Mah. Ankara Blv. No:24
Telefon:0 (224) 502-8016
Web Sitesi:kesteldh.saglik.gov.trHata Bildir
40.19846129.202246

Kurum Hakkında

Kestel Devlet Hastanesi, Bursa ili Kestel ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz 15 Şubat 2019 tarihinde Ahmet Vefik Paşa Mahallesi, Ankara Asfaltı Caddesi No:24, 16450 Kestel/Bursa Adresinde 150 yataklı C Grubu İlçe Hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Hizmet binası; toplam arsa alanı 23.041 metrekare, bina oturum alanı 5.490 metrekare ve kapalı alan 26.846 metrekare olup 8 kattan oluşmaktadır.

Hastanemizde mesai saatlerinde poliklinik, endoskopi, sterilizasyon, evde sağlık, 24 saat acil servis, KBRN, yataklı servis, yoğun bakım, ameliyathane, doğumhane, palyatif bakım, görüntüleme, kan merkezi ve laboratuvar hizmeti ile günlük 2 seans şeklinde diyaliz hizmeti alanında uzman hekim, sağlık personeli ve destek elemanlarıyla sunulmaktadır.

Polikliniklerimizde mesai saatlerinde EFOR, EKG, USG, SFT, Odyometri( İşitme Testi), Yeni Doğan İşitme Tarama Testi, NST, Holter, Mamografi, Kemik Ölçümü, Kan Alma, Aşı, Emzirme Danışmanlığı, Tomografi, Sistoskopi, Endoskopi, Göz ölçümü, Diyetisyen, Diyabet Eğitimi, Üroflowmetri (İdrar Akım Testi), Psikolog gibi ayaktan teşhis ve tedavi hizmetleri vermektedir. Ayrıca poliklinik bölümünde Rehber, Hasta Hakları, Sosyal Hizmet Uzmanı, Manevi Danışmanlık, Organ Bağış ve Sağlık Kurulu hizmetleri mesai saatlerinde verilmektedir.

Hastanemizde yoğun bakım hizmetleri Yeni Doğan Yoğun Bakım 4 kuvöz 1.Seviye, Erişkin Genel Yoğun Bakım 1. Seviye 5 yatak, 2. Seviye 16 yatak ile verilmektedir Hastanemizde 4 genel, 1 acil ve 1 kadın doğum olmak üzere 6 ameliyathane salonu ve 3 adet SDL odamız mevcuttur.

Diyaliz hizmetleri 10+1 cihazla ünite olarak hizmet vermeye başlamış olup süreç içerisinde 14+1 cihaza çıkartılarak merkez olarak diyaliz ihtiyacı olan hastalarımıza haftanın 6 günü, günde 2 seans olacak şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Sterilizasyon ünitemiz bakanlığımızın enfeksiyon kontrolüne yönelik geliştirdiği politikalar doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Radyoloji birimimiz ayaktan müracaat eden ve yatan hastalara hizmet veren 2 adet röntgen cihazı, Deksa (kemik ölçüm) cihazı, mamografi cihazı, BT (Bilgisayarlı Tomografi), seyyar röntgen cihazı ve USG cihazları ile hastalarımızın hizmetindedir. Biyokimya laboratuvarı ve kan merkezimiz 24 saat acil ve yatan ve ayaktan tüm hastalarımıza hizmet vermektedir.

150 klinik yatağı kapasitesi ile hastane binamız, sağlık, idari, mali ve teknik hizmetler sınıfı personeliyle hizmetine devam etmektedir.

Kurumumuz çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanarak hizmet vermek, hasta ve çalışanlarımızın memnuniyetini en üst düzeye yükselterek, her gün daha çok çalışma, azim ve kararlığı içindedir.

Kestel Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kestel Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kliniklerimiz
  • Acil Servis
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • İç Hastalıkları
  • Psikiyatri
  • Göğüs Hastalıkları
  • Cildiye
  • Kardiyoloji
  • Radyoloji
  • Ameliyathane
  • Kan Merkezi
  • Acil Radyoloji
  • Laboratuvar
  • Genel Cerrahi
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz
  • Üroloji
  • Göz Hastalıkları
  • Ortopedi ve Travmatoloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Kestel Devlet Hastanesi hakkında henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

Kestel Devlet Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
4.0 / 5

Kestel Devlet Hastanesi 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Toplam 5 oy kullanılmış ve kurum hakkında henüz yorum yapılmamıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Özel Turan Turan Kemik Kas Eklem Sağlığı Yıldırım Tıp Merkezi
Özel Turan Turan Kemik Kas Eklem Sağlığı Merkezi, ortopedi, travmatoloji ve fizik tedavi rehabilitasyon dallarında SGK anlaşmalı sağlık hizmeti sunmaktadır....
Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi
Gürsu İlçesi Zafer Mahallesi’nde 20.002 m2’lik arsa üzerinde toplam 92 yatak kapasiteli Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi 2017 yılından itibaren hizmet vermeye başlamı...
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hastanemiz, Ana Hizmet Binası, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası, KVC Ek Hizmet Binası, Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ek hizmet binası, Nilüfer E...
Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde Acil, Genel Klinikler, Protez, Pedodonti, Periodontoloji, Ortodonti, Ameliyathane, Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi, Engel...
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığının Bursa İlinde bulunan yataklı sağlık kuruluşundan en yenisi ve en modern alt yapısına sahip hastanelerinden birisidir....
Özel Aritmi Yıldırım Hastanesi
2242 metrekare üzerinde 19 bin metrekarelik kapalı alanda, 10 katlı modern alt yapıya sahip hizmet binası ile Özel Aritmi Yıldırım Hastanesi sağlık standartlarında ileri ...
Özel Bursa Yaşam Diyaliz Merkezi
Özel Yaşam Diyaliz Merkezi olarak profesyonel, konusunda uzman ve aynı zamanda sevilen kadromuzla huzurlu bir ortamda hizmet vermekteyiz....
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Kestel Devlet Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉