Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi
Kurum Adı:Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi
Kategori:Üniversite Hastanesi
Şehir:Hatay
İlçe:Antakya
Adres:Tayfur Ata Sökmen Kampüsü HMKÜ Hastanesi Alahan
Telefon:0 (326) 229-1000
Web Sitesi:hastane.mku.edu.trHata Bildir
36.33598936.198689

Kurum Hakkında

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi, Hatay ili Antakya ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2004 yılında hizmete açılmıştır. 15 Aralık 2008 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü’ndeki 50.000 m2 kapalı alanı, 220 araçlık açık otoparkı, 120 araçlık personel otoparkı ile birlikte Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tıbbın gerektirdiği tüm araç ve gerecin, üstün bilgi birikimine sahip doktorlar tarafından kullanıldığı bir merkez haline gelmiştir.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hali hazırda 130 öğretim üyesi, 140 araştırma görevlisi doktor, 23 sağlık teknisyeni ve teknikeri, 89 hemşire, 5 hastabakıcı ve 12 de çeşitli idari kadrolarda görevli personel çalışmaktadır. Aylık yaklaşık 24.000 hastanın ayaktan, 1700 hastanın yatarak tedavi gördüğü, 1200 hastanın ameliyat edildiği ve 24 saat acil servis hizmeti sunulan hastanemizin, 349 yatak kapasitesi mevcuttur. Yeni hastane binamızın yataklı servislerinin ve yoğun bakımın hizmete girmesi ile bu sayı daha da artacaktır.

Hasta memnuniyetinin ve hasta haklarına saygının ön planda tutulduğu hastanemizde sağlık hizmetini gerektiği şekilde sağlamak, önde gelen amacımız olmuştur.

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bölümlerimiz
  • Acil Tıp
  • Adli Tıp
  • Aile Hekimliği
  • Anatomi
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Beyin ve Sinir Cerrahisi
  • Biyofizik
  • Biyoistatistik ve Tıp Bilişim
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Fizyoloji
  • Genel Cerrahi
  • Gögüs Hastalıkları
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göğüs Cerrahisi
  • Göz Hastalıkları
  • Halk Sağlığı
  • Histoloji Embriyoloji
  • İç Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Kulak – Burun, Boğaz
  • Nöroloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Parazitoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Radyoloji
  • Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Tıbbi Biyokimya
  • Tıbbi Biyoloji
  • Tıbbi Farmakoloji
  • Tıbbı Genetik
  • Tıbbi Mikrobiyoloji
  • Tıbbi Patoloji
  • Üroloji

Harita ve Ulaşım Bilgileri

Yorum ve Şikayetler

Buket Şekkeli
★★
Telefon açıyorum koca hastane cevap vermiyor.
Murat Yaman
Her taraf mikrop. Asistanlar artist. Temizlikçiler rüşvetçi olmuş. Çarşaf veriyo, bana sigara alsana diyor. Hemşirelerin çoğu işlem yaparken hastayla konuşmaya bile tenezzül etmiyor. Suriyelilere Türklerden daha çok değer veriyorlar. Kalabalık her taraf pis kokuyor. Hastalığımızı öğrenecez ama kimse muhattap olmuyor. Adına yakışmayan bir hizmet var.
Merve Inci
İğrenç bir hastane yiğenimin kolu kırıldığı için gitti sonra kolunu çekip alçıya aldılar ve kolunun tuttuğunu söylediler ama bugün kontrol için bir hastaneye gittiğimizde kolunun kırık bir şekilde sarıldığını öğrendik madem işinizi iyi yapmayacaksınız kapatın gitsin hastaneyi.
Berna Gözgeç
İgrenç bir hastane annem 5 gün yattı yatakların pis kokusundan duramadık. geçmiş olsuna gelenler bile koku yüzünden hiç durmuyorlardı. böyle üniversitemi olur bee hijyen konusunda sıfır hiç beğenmedim fare leşi kedi ölüsü gibi kokuyor. yemek veriyorlar çatal kaşık yok ne biçim elimizlemi içicez bezelyeyi çorbayı. igrenç ötesi yani böyle hastane ilk defa gördüm..
Hayriye Aksu
Bn 2 gün önce kadın hastalıkları bölümünde ameliyat oldum ve hayatım boyunca bu kadar berbat bir hastane görmedim. Ameliyat için 8de çağrıldım akşam 6da ameliyat oldum ve o vakte kadar kaç tane görevliye soru sorduysam bi tanesi bile cevap verme tenezzülünde bulunmadılar. Özellikle oradaki *** hanim denilen doktor egosundan hastaları göremiyor. Ameliyattan sonra dikişlerim kanadı bunu söylediğim halde umursamadan beni taburcu ettiler. Bir daha bu hastanenin önünden bile geçmeyeceğim. Bu hastane MKÜ için büyük bir ayıp...
Hasan Mike
★★★★★
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş polikinliğinde dişlerimin tedavisini yaptırdım. Yapılan tedavi sürecinde gerek doktorların gerekse diğer personelin gayretli ve iyi niyetli yaklaşımlarından etkilendim. Ayrıca tedavi sonucunda çok menmun kaldım. Bu nedenle tedavimi yapan Doktor Osman bey ile Doktor Berkay bey başta olmak üzere emeği geçen herkesi çok teşekkür ediyorum.
Mustafa Enzin
Şiddete hayır deniyor. Güzel kimse burada ne oluyorna şiddet oluyor diyen tok. Atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Saglıkçılar güzel ilgilense herhalde şiddet olmaz diye düşünüyorum. Tabiki Hizmeti ibadet görerek gerçekten canla başla çalışanlar yok değil ama babasının çifliği gibi kullananlarda var malesef. Ben 28 aralıkta ayagım döndü araştırma hastanesine gittim antakya ilgilenmediler elektrik yok filim makınası çalışmıyor. bizi şikayet edin diyede sırıtıyorlar dalga geçer gibi. Daha yeni 12. ayın 12 sinde cumartesi ayak bağım kopmuş aynı hastaneye gittim. ordaki asistandı galiba bir hocamız burdaken soralım dedi emarı emar sonucunu götürmüşüm uzaktan hiç gelme zahmetinde bulunmadı o kılınige gelsin dedi. ben 50 km lik yoldan gelmişim bir bak ne var ne yok. adamların umrunda degil.

Bir de fazla ilaç kullanmayın diye kampanyalar yapıyorlar. Bu kadar reklam parası vermeye gerek var mı doktorlara tembihleyin ortak çalıştıkları firmaların daha fazla ilacını yazma yarışına girmesinler bu iş çözülür. Kimse ilaç için bayılmıyor. az yazsınlar vermesinler. bitkisel çözüm önersinler olmaz reçete dolacak. yazmasalar bedavadan. yurt dışı tatilleri, evler, arabalar nerden gelecek.
Betül İsbir Karakaya
★★
Koskoca üniversite hastanesinde danışmanın telefonları açılmıyor neden ??? Yarın sırf bunun için cehennemin dibinden o hastaneye gidicem o telefonun başında kim oturuyor merak ediyorum o zavallıyı.
'Neslihan Hamurcu
Bu hastanede çalışan temizlik personelinin kendini bu kadar üstün görmesi, bu egosu, neyine güvenerek oluşuyor anlamak mümkün değil! Öyle bir özgüven ki kendisi"git şikayet beni" diye yönlendiriyor birde. Ve başhekimmiş bilmem kimmiş kimsenin umurunda değil. ki zaten umurlarında olmuş olsa hiçbir temizlikçi bu kadar hadsiz, sayısız olamazdı. Bazı doktorların da o havaları yok muu... hepinize disiplin şart. bu burda bir şikayet yazısı olarak kalmayacak ! gerekli yerlere bildirilecek.
Saniye Simsek
Personellerin terbiyesizliği temelden kaynaklanıyor her hastahanede böyle.
M Şerefettin Canda
★★★★★
MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi, çok sayıda kimsenin olağanüstü büyük emekler verilerek, bilgi ve deneyimi ile açılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'nin büyük yatırımlarla ve özveri ile gerçekleştirdiği, en yeni teknoloji ile donattığ, çok sayıda nitelikli doktorların ve personelin görev yaptığı Hatay İlimizin en önemli bilim ve hizmet kuruluşundan, halk sağlığı adına ve halkımızın memnuniyeti adına güzel haberler duymak, Orta-Doğu'nun ve Bölgemizin sağlık merkezi olduğunu görmek, en büyük dileğimdir.

İnanıyorum ki yüreği yalınızca bilim, insanlık ve hizmet aşkı ile dolu genç bilim adamları, doktorlarımız ve vatan evlatları bunu yerinme getirecektir. Hatay'ın Türkiye'ye yaklaşık 19 yıl sonra bağlanmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ün idealleri , "yurtta barış, dünyada barış" sözü, bu eserleri ve hizmetleri Hatay'da gerçekleştirenlerle aydınlanacaktır.
Gül Tanem Tanem
Ben böyle tebiyesiz saygısız bi personel görmedim hastalarla konuşmasını öğrensinler önce. Bizim sırtımızdan para kazanıyolar hakkımız haram olsun. Bu ne saygısızlık bi de utanmadan diyoki başhekime git şikayet et diyolar. Bu nasıl terbiyesizlik bu hastanede başhekim yokmu sorumlular ilgilenirse personlleri ile sevinirim
Sezer Kalaycı
★★
Hastanedeki hsg cihazı 8 aydır bozuk. Ne zaman olacağı belli değil. Hastaların mağduriyeti ne zaman düzeltilecek?
Hakan Erke
Araştrma hastanesi uyku labaratuvarı bölümü kadar görevini yerine getirmeyen hastane görmedim ayrıca çok saygısızlar... kime şikayet ederseniz edin diyorlar nerden geliyo acaba bu cesaret...
Gökçen Savaşır
★★★★★
Benim annem de ameliyat oldu gerçekten hem steril hem de iyi bir ortamdı, çok iyi ilgilenildi çok memnun olduk. Özellikle Doktor Kenan Beye, asistanları Sevra Hanım, Koray Beye gerçekten Allah razı olsun, hepsi birbirinden güzel insanlar...
Ender Kışlal
★★★★★
Ben cildiye servisinde elli gün kaldım, Allah hepsinden razı olsun bana çok iyi baktılar. Ayagım iyileşti sayılır doktor Gökhan Beyi çok seviyoruz onun da emegi çok oldu Allah razı olsun. Herkes görevini severek yapıyor hoşça kalın.
Bilal Baba
★★★★★
Ben de Allah izin verirse gözümden ameliyat olcam. İnşallah iyi geçecek. Doktoruma ve yardımcılarına güveniyorum.
Mustafa Dikmen
★★★★★
Allah razı olsun doktorlardan ve ameliyatımı gerçekleştirenlerden. Şifa buldum, rahat bir nefes alabiliyorum. En azından ağrısız yaşamıma döndüm. Bel fıtığı ve omurilik daralması ameliyatı oldum, herkese tavsiye ederim. Ağrısız yaşam cok güzel. Ne mutlu bize böyle ünüversite hastanelerimiz var, yaşasın türk doktorları ve profesörleri. Ayrıyeten temizliğine hayran oldum hastanenin, yalnız tek şikayetim yemekler iğrenç, hazırlıklı gidin.

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi hakkında yorum yapın

Kurum ile ilgili yorumlarınızı veya eleştirilerinizi mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve profil fotoğrafınız ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun websitesini kullanınız.

avatar
Sağlık Kurumuna Puan Verin
3.3 / 5

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi 5 üzerinden 3.3 puan almıştır. Toplam 107 oy kullanılmış ve kurum hakkında 18 yorum yapılmıştır.

Yakınlardaki Sağlık Kurumları

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hatay'ın en büyük hastanelerinden biri olan ve bölge halkının sağlık durumuna ihtiyaç verecek olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet vermeye devam etmektedir....
Özel Hatay Şifa Diyaliz Merkezi
Yeni ve modern binası ile Şifa Diyaliz Merkezi Hatay-Antakya'da şehir merkezinin hızla geliştiği çevre yolu üzerinde hizmet vermektedir....
Özel Antakya Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi
Kardiyoloji Dal Merkezi olarak kurulan kurum, 2013 yılından beri Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi ismiyle faaliyet göstermektedir....
Özel Antakya Diyaliz Merkezi
2 katlı merkezde, 1100 m2 lik bir alanda, modern ve konforlu iç görünümüyle hizmet veren Antakya Diyaliz Merkezi, biri yedek olmak üzere son model toplam 42 cihazımızla h...
Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi anabinamızda 29 ünit, Altınçay Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinde 26 ünit olmak üzere toplamda 55 ünit mevcut bulunmaktadır....
Özel Antakya Göz Hastanesi
Hatay'ın en ileri teknolojisine sahip, çağımızın getirdiği en son yeniliklerle çalışan Antakya Göz hastanesi, uzman kadrosu ve çağdaş yönetim anlayışıyla hizmet vermekted...
Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi 7328 metrekare kapalı alan üzerinde 3 ameliyathanesi ve 3 doğumhanesi ile en son ve üstün teknolojik donanımla hizmet vermekt...
Özel Doğu Akdeniz Hastanesi
Özel Doğu Akdeniz Hastanesi, 1997 yılında Antakya’da kuruldu. Hastane, 64 yataklı olup dahili ve çocuk yoğun bakım ünitelerine sahip. Ayrıca iki adet doğum salonu ve üç a...
Kurum Bilgileri Hatalı mı?

Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi ile ilgili yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgileri bize iletmek için buraya tıklayınız ✉