Düzce Hastaneleri
Düzce

Düzce ilinde toplam 12 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 5 Devlet Hastanesi, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi, 1 Göz Hastalıkları Merkezi, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Özel Hastane, 1 Tıp Merkezi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.

Düzce sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Düzce merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Düzce İlçe Hastaneleri

Düzce Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Üniversite Hastanesi
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
Üniversite Hastanesi · / Düzce
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi üstün nitelikli kadrosu ile güncel bilgi ve modern teknoloji eşliğinde, evrensel standartlarda kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermektedir.
Devlet Hastanesi
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · / Düzce
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Muncurlu Hizmet Binası, SSK Hizmet Binası ve Acil Binası olmak üzere 3 farklı konumda 400 yatak kapasiteli hizmet sunmaktadır.
Özel Hastane
Özel Çağsu Düzce Hastanesi
Özel Hastane · / Düzce
Özel Çağsu Düzce Hastanesi sağlık gereksinimlerini karşılarken, tıbbi olanakları da uluslar arası standartlarda ve modern bir hizmet anlayışıyla hastalarına sunmaktadır.
Tıp Merkezi
Özel Düzce Güneş Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · / Düzce
Özel Düzce Güneş Tıp Merkezinde modern tıbbın tüm gereksinimleri ve yüksek teknolojik ekipmanlarımız herbiri kendi alanlarında uzman doktor ve sağlık ekiplerimiz ile 24 saat hizmet vermekteyiz.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · / Düzce
Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, diş çekimi, gömülü ve cerrahi diş çekimleri, periodontolojik işlemler, diş taşı temizliği, dolgu tedavisi, kanal tedavisi, tüm ağız diş çene cerrahisi işlemleri ve diş hekimliğinin tüm alanlarında tedavi ve koruyucu sağlık hizmetleri sunuyor
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fizema Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · / Düzce
2015 yılında A tipi tıp merkezine dönüşerek Özel Fizema Tıp Merkezi adı altında 2016 yeni binamızda hizmetimize devam etmekteyiz.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Düzce Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · / Düzce
Özel Düzce Göz Tıp Merkezi, uzman doktorları, tecrübeli ve güler yüzlü personelleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Tıp merkezimizde poliklinik ve ameliyat hizmetleri verilmektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Vital Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · / Düzce
Vital Diyaliz merkezimizde, böbrek yetmezliği olan hastalarımızın diyaliz ihtiyacında, sizleri sağlıklı bir geleceğe taşımanın sorumluluğu ile deneyimli hekimlerimiz ve uzman kadromuzla hemodiyaliz hizmeti vermekteyiz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi üstün nitelikli kadrosu ile güncel bilgi ve modern teknoloji eşliğinde, evrensel standartlarda...
Özel Çağsu Düzce Hastanesi
Özel Çağsu Düzce Hastanesi sağlık gereksinimlerini karşılarken, tıbbi olanakları da uluslar arası standartlarda ve modern bir hizmet anlayışıyla ...
Özel Düzce Güneş Tıp Merkezi
Özel Düzce Güneş Tıp Merkezinde modern tıbbın tüm gereksinimleri ve yüksek teknolojik ekipmanlarımız herbiri kendi alanlarında uzman doktor ve sa...
Özel Fizema Tıp Merkezi
2015 yılında A tipi tıp merkezine dönüşerek Özel Fizema Tıp Merkezi adı altında 2016 yeni binamızda hizmetimize devam etmekteyiz....
Yorum ve Şikayetler
Günel Kabakcıoğlu
Günel Kabakcıoğlu · 5 Temmuz 2022
Akçakoca Devlet Hastanesi'nde diyaliz doktoru olması gerekirken diyaliz hastalarına dahiliye doktoru bakmaya çalışı...
T.C. Selin Suna
T.C. Selin Suna · 3 Mart 2017
Bundan 1 ay kadar önce Düzce ağız ve diş sağlığı hastanesinde diş dolgusu amacıyla Dr. *** ***' ya geldim. Diş dolg...
Deniz Yıldız
Deniz Yıldız · 21 Temmuz 2013
Ben böyle berbat bir sistem görmedim iki gündür hastaneye gidiyorum ve boş dönüyorum. Ağrıdan felç geçiricem tek de...