İstanbul Esenler Hastaneleri
İstanbul Esenler

İstanbul Esenler ilçesinde 11 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 3 Özel Hastane, 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Devlet Hastanesi, 1 Tıp Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 1 Üniversite Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Esenler ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Esenler İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Üniversite Hastanesi
Medipol Üniversitesi Esenler Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Esenler / İstanbul
Merkezi konumu, modern mimari yapısı, ileri tıp teknolojisi ve güçlü sağlık kadrosu ile ayakta ve yataklı her türlü tıbbi hizmeti güvenle verebilen Medipol Üniversitesi Esenler Hastanesi, özellikle belli branşlarda İstanbul’un önde gelen özel sağlık kuruluşları arasında yer almaktadır.
Devlet Hastanesi
Başakşehir Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Esenler / İstanbul
Başakşehir Devlet Hastanesi 100 yatak kapasite ile 5 Ameliyathane, Acil Servis, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Doğumhane, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ve Poliklinikleriyle hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Avicenna Esenler Hastanesi
Özel Hastane · Esenler / İstanbul
Esenler’in en eski kurumlarından birisi olan Avicenna Hastanesi, poliklinikleri, sağlık personelleri, doğumhaneleri, radyoloji birimi, yoğun bakım, kadın doğum bölümü, ameliyathaneleri ile birlikte 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır.
Özel Esenler Güney Hastanesi
Özel Hastane · Esenler / İstanbul
Özel Esenler Güney Hastanesi kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan bir kuruluştur.
Özel Ensar Hastanesi
Özel Hastane · Esenler / İstanbul
Özel Ensar Hastanesi; 1996 yılı başından itibaren sunduğu hizmetlerin kalitesini sürekli arttırarak geliştirmekte, deneyimli doktor-hemşire kadrosu ile sağlık sektöründe yer almaktadır.
Tıp Merkezi
Özel Fer Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Esenler / İstanbul
Turgut Reis Mah. Karaosmanoğlu Cad. No:75 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Esenler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Esenler / İstanbul
Esenler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 18 Haziran 2015 tarihinde Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin Esenler şubesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Medipol Üniversitesi Esenler Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Esenler / İstanbul
Medipol Üniversitesi Esenler Diş Hastanesi, merkezi konumu, modern mimari yapısı, ileri tıp teknolojisi ve güçlü sağlık kadrosu ile Esenler’de hizmetinizdedir.
Özel Esnan Esenler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Esenler / İstanbul
Esnan Ağız ve Diş Sağlığı merkezlerinin ikinci şubesi olan Esenler şubesi 2009 yılında hizmete açılmıştır. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden merkezlerimizde müşteri memnuniyeti birinci hedefimizdir.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Esenler / İstanbul
150 yatak kapasiteli ve içinde acil servisten laboratuara, yeni doğan ünitesinden röntgen cihazlarına kadar tüm tibbi ekipmana sahip Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2014 yılında hizmete girmiştir.
Diyaliz Merkezi
Özel Esenler Koç Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Esenler / İstanbul
50 cihaz kapasiteli Özel Esenler Koç Diyaliz Merkezi tecrübeli uzman kadromuzla huzurlu bir ortamda verdiğimiz hizmetle, hastalarımızın sağlık ve sosyal standartlarını en üst düzeye ulaştırmak için profesyonel ekibi ile özverili çalışmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
İBB Esenyurt Tıp Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde Psikolojik Danışmanlık Merkezinden Tıp Merkezine, Evde Sağlık ve Sosyal Uyum ve Destek Merkezine...
Özel İlgi Hastanesi
İstanbul Özel İlgi Hastanesi 60 yatak, 4 ameliyathane, 3 doğumhane, 10 yataklı yetişkin ve 10 yataklı bebek yoğun bakım üniteleri, acil servisi, ...
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataşehir
Dünyagöz Ataşehir çocuk göz sağlığı, glokom, keratakonus, katarakt ve retina gibi branşlar için ileri tanısal işlemler, özellikli tedavi bölümler...
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlar...
Yorum ve Şikayetler
Filiz Bilal Çakıcı
Filiz Bilal Çakıcı · 16 Mart 2016
Güler yüzlü, samimi personeli ve ilgili doktorları ile gerçekten çok iyi bir hastane. Tedavim süresince bizimle yak...
GüLer Demir
GüLer Demir · 28 Kasım 2012
Harika bir hastane hizmette 1 numara bence bu benim fikrim....