Sakarya Hastaneleri
Sakarya

Sakarya ilinde toplam 39 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. Şehirde 13 Devlet Hastanesi, 5 Diyaliz Merkezi, 4 Özel Hastane, 4 Göz Hastalıkları Merkezi, 3 Tıp Merkezi, 3 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bulunmaktadır.

Sakarya sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.Sakarya merkezde bulunan hastaneler altta listelenmiştir. İlçelerdeki hastaneler için ilçe isimlerine tıklayabilirsiniz.

Sakarya İlçe Hastaneleri

Sakarya Merkezde Bulunan Sağlık Kurumları

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Merkez kampüs, Korucuk kampüs, Doğumevi kampüs, Acil Durum Hastanesi kampüsü ve Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) olarak birden çok kampüste hizmet vermeye devam etmektedir.
Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstasyon Ek Hizmet Binası
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi günümüzde Sakarya Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstasyon Ek Hizmet Binası olarak faaliyet göstermektedir.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi; Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde yer alan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Korucuk kampüsünde hizmet veren hastanemizdir.
Devlet Hastanesi
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi şehir merkezine 12 km uzaklıkta 50000 m² arsa içinde 24500 m² kapalı alanı olan 347 yatak kapasitesine sahip, bölgede dikkati çeken 5 yıldızlı bir otel görünümündedir.
Özel Hastane
Özel Beyhekim Hastanesi
Özel Hastane · Adapazarı / Sakarya
Özel Beyhekim Hastanesi, klasik hastanecilik anlayışının ötesinde hastalarımızın kendilerini özel ve huzurlu bir ortamda hissedebileceği iç mekan ve çevre düzenine sahiptir.
Özel Sakarya Bilge Hastanesi
Özel Hastane · Adapazarı / Sakarya
Bilge Hastanesi 1999 yılında 50 yatak kapasiteli olarak kurulmuştur. Hastanemiz deneyimli doktor kadrosu, eğitimli sağlık personeli ve diğer tüm çalışanları ile Adapazarı'nda 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.
Tıp Merkezi
Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Veni-Vidi Göz Sağlığı Merkezi eski Doğa Tıp Merkezi'nin yerinde yenilenen binası, ekipmanları ve uzman kadrosuyla hizmete açıldı.
Özel Adamedica Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Adamedica Tıp Merkezi sağlık ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek, tecrübeli uzman hekim kadrosu, güvenilir bir altyapı ve güler yüz anlayışı ile hizmet etmeyi hedeflemektedir.
Özel Sakarya Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Sakarya Tıp Merkezi; Hasta Memnuniyeti ilkesi ile yola çıkarak; uzman hekim kadrosu, güleryüzlü çalışanları, kaliteli sağlık hizmeti, sürekli yenilenen teknolojisi ve geleceğe yönelik yatırımlarla güvenle ilerlemektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Sakarya Donatım Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Sakarya Donatım Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çağa uyum sağlamayı hedefleyerek, yenilenen misyon ve vizyonu ile hizmet veren ağız ve diş sağlığı merkezidir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fizyobel Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Adapazarında ilk Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi olarak 700 metrekarelik 3 katlı binamızda son teknolojiye sahip fizik tedavi cihazları ile en iyi ve kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çalışmaktayız.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel İnci Göz Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Adapazarı / Sakarya
En iyi hasta memnuniyetini sağlamak için kurulan İnci Göz Hastanesi, kısa sürede bölgesinde göz hastalıkları alanında tanınmış ve ciddi bir hasta portföyüne sahip olmuştur.
Özel Marmara Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Marmara Göz Merkezi olarak dünya tıbbını yakından izleyerek güncellediğimiz bilgi, teknik donanım ve kalite standartlarımızın ile Sakarya’da hizmetinizdeyiz.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, acil hizmetleri, ameliyat hizmetleri, yeni doğan çocuk yoğun bakım üniteleri, perinatoloji merkezi, tüp bebek ünitesi, 8 yataklı anne oteli, nitelikli hasta odaları ve son teknoloji görüntüleme merkezi ile hizmet vermektedir.
Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel Çark KBB Tıp Merkezi
Kulak Burun Boğaz Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Çark Tıp Merkezinde en son teknoloji kullanılarak, kulak, burun ve boğaz ile ilgili her türlü teşhis ve tedavi başarı ile yapılmaktadır. Genç, dinamik ve deneyimli uzman kadromuz güleryüzlü personelimizle hizmetinizdeyiz.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Özel Kalpmer Tıp Merkezi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · Adapazarı / Sakarya
Özel Kalpmer Tıp Merkezinde poliklinik muayene, acil muayene, transtorasik ekokardiografi, efor testi, 24 saatlik ritm takibi(holter), branşlarla ilgili kan tetkikleri yapılmaktadır.
Diyaliz Merkezi
Özel Sakarya Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Adapazarı / Sakarya
3 diyaliz salonu bulunan Özel Sakarya Diyaliz Merkezi 29 yatak kapasiteli olup hemodiyaliz hastalarına tedavi hizmeti sağlamaktadır. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, diyetisyenimiz ve diğer personellerimiz ile nitelikli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden hizmetlerimize devam edeceğiz.
Özel Bilge Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Adapazarı / Sakarya
Özel Bilge Hastanesi bünyesinde müstakil bir merkez olarak dört katlı binasında Özel Bilge Diyaliz Merkezi, 18+1 faal diyaliz makinesi ve on-line su arıtma sistemi ile kaliteyi ön planda tutan, yeni ve modern yapısı, deneyimli doktor kadrosu, eğitimli sağlık personeli ile hizmet vermektedir.
Özel Ada Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Adapazarı / Sakarya
İleri teknolojiye sahip Özel AdaDiyaliz Merkezi güleryüz ve tecrübeli kadrosuyla tedaviniz için gereken her şeyi eksiksiz olarak hijyenik ortamda yerine getirmektedir.
Poliklinik
Tozlu Semt Polikliniği
Poliklinik · Adapazarı / Sakarya
Adapazarı Orta Mahalle Soğanpazarı Caddesi Tozlu Cami Külliyesi altında bulunan Tozlu Semt Polikliniği, Yenikent Devlet Hastanesine bağlı bir semt polikliniğidir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Bilge Diyaliz Merkezi
Özel Bilge Hastanesi bünyesinde müstakil bir merkez olarak dört katlı binasında Özel Bilge Diyaliz Merkezi, 18+1 faal diyaliz makinesi ve on-line...
Özel Focus Göz Tıp Merkezi
Sakarya Özel Marmara Göz Tıp Merkezi'nde yıllarca hizmet veren Dr. Hüseyin Berberler, Doç. Dr. Yıldırım Beyazıt Şakalar ve Dr Aşkın Onur'un gibi ...
Özel Adatıp Sakarya Hastanesi
Özel Ada Tıp Hastanesi olarak Sağlığınız Önceliğimizdir felsefemizden yola çıkarak sizlere daha kaliteli hizmetler sunmak ve hayatınızı kolaylaşt...
Özel Ada Diyaliz Merkezi
İleri teknolojiye sahip Özel AdaDiyaliz Merkezi güleryüz ve tecrübeli kadrosuyla tedaviniz için gereken her şeyi eksiksiz olarak hijyenik ortamda...
Yorum ve Şikayetler
Sahin Ak
Sahin Ak · 2 Ekim 2021
SEAH hakkında bukadar negatif yorumları görünce şaşırdım doğrusu. Çünkü, Ben de zamanında sık sık gitmek zorunda ka...
Ayhan Baş
Ayhan Baş · 19 Nisan 2019
Sanki özel hastane ve ilk kez gitmiştim. Çok memnun kaldım....
Julide Alpaslan Topcuoglu
Julide Alpaslan Topcuoglu · 28 Ağustos 2018
Çok beğendim. Her yönüyle ve sağlık hizmeti kalitesi ile mükemmel.. Tüm sağlık personeli fevkalade....
Oksan Sener
Oksan Sener · 19 Ocak 2018
Eşim sıra almış internetten Burcu Gürdin Özkutluya. Bende gittim Burcu hanıma. Ben çalışıyorum biraz gecikmiştim ra...