İstanbul Fatih Hastaneleri
İstanbul Fatih

İstanbul Fatih ilçesinde 23 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 4 Poliklinik, 4 Özel Hastane, 4 Tıp Merkezi, 3 Üniversite Hastanesi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 Oksijen Tedavi Merkezi, 1 Diyaliz Merkezi bulunmaktadır.

İstanbul Fatih ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Fatih İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Fatih Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Fatih / İstanbul
Hastanemiz Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi, Fatih-Haseki Semtinde yer almaktadır. 2019 yılının Temmuz ayına kadar ayaktan ve yatarak sağlık hizmeti sunumu bu yerleşkemizde verilmiş olup; Sultangazi Yerleşkesi Binası'nın hizmete açılmasıyla yataklı birimlerimiz yeni binamızda hizmet vermeye başlamıştır.
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Fatih / İstanbul
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye’nin en iyi hastanesi olma vizyonu ile en önemli ve modern hastanelerinden biri olmanın gururuyla yoluna devam ediyor.
Üniversite Hastanesi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Fatih / İstanbul
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi eski adı Gureba Hastanesi, İstanbul'un Fatih ilçesinde, Vatan Caddesi üzerinde bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren bir hastanedir.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Fatih / İstanbul
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, ülkemizin en köklü tıp fakültesinin hastanesi olarak önemli bir misyon üstlenmektedir.
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Fatih / İstanbul
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Türkiye'nin en eski üniversitesi İstanbul Üniversitesi'nin 2 tıp fakültesi hastanesinden biridir.
Özel Hastane
Özel Balat Or-Ahayim Musevi Hastanesi
Özel Hastane · Fatih / İstanbul
İnsani yardım kuruluşu olarak dinler üstü bir anlayışla şifa dağıtan Balat Or-Ahayim Hastanesi, kuruluş misyonuna uygun olarak sağlık hizmetine ihtiyacı olan herkesi kucaklıyor.
Özel Fatih Hastanesi
Özel Hastane · Fatih / İstanbul
İstanbul'un köklü ve butik hastanelerinden biri olan Özel Fatih Hastanesi, İstanbul'un Fatih ilçesinde 1987'den bu yana güvenilir hekim kadrosu ve profesyonel yönetimi ile halka sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Çapa Hastanesi
Özel Hastane · Fatih / İstanbul
Özel Çapa Hastanesi adı altında, Necip Asım Sk. No:23 Çapa adresinde, 1991 yılından beri hizmet vermekteyiz.
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Özel Hastane · Fatih / İstanbul
İstanbul'un merkezi Fatih'te yer alan Medilife Çapa Hastanesi, nitelikli ameliyatların, ileri laboratuvar ve radyolojik tetkiklerin yapılabildiği, Butik Hastane niteliğinde olup, 2008 yılından beri Medilife Sağlık Grubu bünyesinde yer almaktadır.
Tıp Merkezi
Özel Çarşamba Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Fatih / İstanbul
Hatip Müslehattin Mh. Manyasızade Cad. No:18 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
İBB Şehzadebaşı Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Fatih / İstanbul
Şehzadebaşı Tıp Merkezi; 11 farklı branşta; 13 Uzman Hekim, 6 Diş Hekimi, 1 Pratisyen Hekim, 1 Diyetisyen, 37 Yardımcı Sağlık Personeliyle muayene, müdahale ve müşahede hizmeti, laboratuvar ve görüntüleme hizmeti vermektedir.
Özel Ürorad Üroloji Merkezi
Tıp Merkezi · Fatih / İstanbul
Ürorad üroloji ve radyoloji merkezimizde tüm ürolojik hastalıkların teşhis ve tedavileri yapılmaktadır.
Medipol Üniversitesi Vatan Kliniği
Tıp Merkezi · Fatih / İstanbul
Şadiye Hatun Tıp Merkezi olarak hizmet sunulan külliyede günümüzde Medipol Üniversitesi Vatan Kliniği vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Medipol Üniversitesi Unkapanı Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Fatih / İstanbul
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi diş ve ağız sağlığı konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile Unkapanı'nda hizmetinizdedir. Kurum klinikleri ve ameliyathanesi ile ülkemizin en önde gelen sağlık ve uygulama araştırma merkezlerinden biridir.
Özel Hospitadent Fatih Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Fatih / İstanbul
Fatih Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon, lazer uygulamaları ve ağız kokusu birimleriyle 7/24 hizmet vermektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Fatih / İstanbul
Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Çapa'da ve yataklı tedavi şubesi Şişli'de olmak üzere kuruluş amacı olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon konularında hizmet vermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Global Dr. Göz Tıp Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Fatih / İstanbul
Op. Dr. Hasan Oğuzhan’ın bilgi ve tecrübeleri önderliğinde hizmetler veren Özel Global Dr. Göz Tıp Merkezi, dünya üzerinde kabul gören son teknolojik tedavi yöntemlerini etkin bir şekil kullanarak hastalarının daha sağlıklı gözler vadetmektedir.erkez olmak hedefiyle her zaman yanınızdayız.
Diyaliz Merkezi
Özel Fatih Koç Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Fatih / İstanbul
Özel Fatih Koç Diyaliz Merkezinde 50 cihaz kapasitesi ile gelişmiş ve modern bir sağlık tesisinin sahip olabileceği standartlara sahip binada, diyaliz hastalarımıza konforlu ve güvenli bir şekilde hemodiyaliz hizmeti verilmektedir.
Poliklinik
Özel Akademi Gastroenteroloji Merkezi
Poliklinik · Fatih / İstanbul
Özel Akademi Gastroenteroloji Merkezi gastrointestinal sistem (mide-barsak sistemi) endoskopisine ilişkin uygulamaları bilimsel, hijyenik ve huzurlu bir ortamda halkımızın hizmetine sunmaktadır.
Özel Kumkapı Polikliniği
Poliklinik · Fatih / İstanbul
2000 yılından bugüne İstanbul’un tarihi yarımadasındaki turistik ilçelerinden Sultanahmet, Laleli ve Aksaray arasındaki bölgede yer alan polikliniğimiz, Taksim Şişli ve Beyoğlu bölgelerine de yakın mesafede olup alanında tecrübeli doktor ve yardımcı sağlık personelleri ile kaliteli hizmet sunmaktadır.
Fatih Semt Polikliniği
Poliklinik · Fatih / İstanbul
SBÜ Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 2014’de açılan Fatih Semt Polikliniğinde haftanın beş günü uzman doktorlar tarafından poliklinik hizmeti verilmektedir.
Özel Fatih Nur Polikliniği
Poliklinik · Fatih / İstanbul
Nur Polikliniği Fevzipaşa Cad. No:154 (Karagümrük Stadı Yanı) adresinde 2000 yılından beri konusunda tecrübeli hekimleriyle faaliyetlerini sürdürmekte olup, gelişen teknolojiyi yakından takip etmektedir.
Oksijen Tedavi Merkezi
Özel Oksimer Çapa Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Oksijen Tedavi Merkezi · Fatih / İstanbul
Özel Oksimer Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi Oksimer 1998 yılında özel hiperbarik oksijen tedavi merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
İBB Şehzadebaşı Tıp Merkezi
Şehzadebaşı Tıp Merkezi; 11 farklı branşta; 13 Uzman Hekim, 6 Diş Hekimi, 1 Pratisyen Hekim, 1 Diyetisyen, 37 Yardımcı Sağlık Personeliyle muayen...
Özel Hospitadent Fatih Diş Hastanesi
Fatih Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon, la...
Özel Global Dr. Göz Tıp Merkezi
Op. Dr. Hasan Oğuzhan’ın bilgi ve tecrübeleri önderliğinde hizmetler veren Özel Global Dr. Göz Tıp Merkezi, dünya üzerinde kabul gören son teknol...
Medipol Üniversitesi Vatan Kliniği
Şadiye Hatun Tıp Merkezi olarak hizmet sunulan külliyede günümüzde Medipol Üniversitesi Vatan Kliniği vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktadır...
Yorum ve Şikayetler
Halil Ibrahim Topal
Halil Ibrahim Topal · 14 Şubat 2018
Çok güzel hastane....
Fulya Fulay
Fulya Fulay · 20 Ocak 2013
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümü çok bakımsız personel ilgili. Kuduz aşısı bölümüne endişe ve korku...
Nurettin Fırat
Nurettin Fırat · 5 Eylül 2012
Harika bir hastane olmuş. Allah herkesden razı olsun emeği geçen herkese teşekkürler....
Nuray Karaagac
Nuray Karaagac · 4 Haziran 2012
Annem 29/05/2012 tarihinde Dr. Halit Togay ve ekibi tarafından beyin anevrizma ameliyatı oldu. Annem şu an evde baş...