İstanbul Bağcılar Hastaneleri
İstanbul Bağcılar

İstanbul Bağcılar ilçesinde 29 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 11 Tıp Merkezi, 6 Özel Hastane, 4 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 4 Diyaliz Merkezi, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Poliklinik, 1 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 Göz Hastalıkları Merkezi bulunmaktadır.

İstanbul Bağcılar ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Bağcılar / İstanbul
Yaklaşık 3 milyon nüfusun ikamet ettiği Bağcılar, Esenler ve Güngören ilçelerinin kesiştiği yerde konuşlanmış olan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, genel dal eğitim hastanesi olarak kurumsal yapı, bilişim ve tıbbi hizmetlerin kalitesinde en üst düzeyi yakalamak amacındadır.
Üniversite Hastanesi
Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Bağcılar / İstanbul
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, 470 yatak kapasitesi, 133 Yoğun Bakım Ünitesi ve Türkiye'nin en fazla branş sayısına sahip özel sağlık yatırımı olarak, 246 poliklinik odasıyla tüm branşlarda hasta odaklı bir şekilde, üstün hizmet anlayışıyla, akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Bağcılar Şafak Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
Hastanemiz Bağcılarda 8500 m2 kapalı alan üzerinde 9 katlı modern binamızda 100 hasta yatağı, 15 dahili-cerrahi yoğun bakım yatağı, 1 koroner yoğun bakım yatağı, 15 yenidoğan yoğun bakım yatağı ve 34 poliklinikten oluşan uluslararası standartlarda bina ve donanıma sahiptir.
Özel Medicine Hospital Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
Atlas Üniversitesi Medicine Hospital; 1998 yılından bu güne, 20 yılı aşkın bir süredir kaliteli sağlık hizmetleriyle hastalarının güvenini kazanmış, başarılı tanı ve tedavi süreçleriyle birçok hastasının şifa bulmasına vesile olmuş saygın bir sağlık kurumu olarak hizmetlerini devam ettirmektedir.
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
Güneşli Erdem Hastahanesi 150 yatak kapasitesi ile hastaların her türlü ihtiyaçlarının göz önünde bulundurularak hazırlanmış hasta odaları, suit odalar ve engelli odaları ile hizmet sunuyor.
Özel Birinci Yeni İklim Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
Özel Birinci Yeni İklim Hastanesi 7/24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermektedir. Hastanemizde Toplamda 14 Bölüm 3 Polikilinik 2 labaratuvar mevcuttur.
Özel TRG Hospitalist Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
Bağcılar Hastanesi olarak faaliyete başlayan hastane Özel Hospitalist Hastanesi olarak faaliyetine devam etmiştir. Güven Holding bünyesinde tamamen farklı bir vizyon ve yenilenen yüzüyle TRG Hospitalist Hastanesi, İstanbul Bağcılar bölgesinde hizmet vermektedir.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi
Özel Hastane · Bağcılar / İstanbul
29 Erişkin Yoğun Bakım yatağı, 32 Yenidoğan Küvözü, 1 Koroner Yoğun Bakım yatağı olmak üzere toplamda 100 yataklı bir özel hastane olarak hizmete girmiştir.
Tıp Merkezi
Özel Akademi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Akademi Tıp Merkezi olarak yeni hizmet binamızda tüm birimlerimizle sağlığınız için 7/24 çalışıyoruz.
Özel Işık Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Yüzyıl Mah. Barbaros Cad. 47. Sokak No:1 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Bağcılar Dünya Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Demirkapı Mah. Bağcılar Asfaltı No:119 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Meditan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Meditan Tıp Merkezi iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kardiyoloji, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi, diş sağlığı ve hastalıkları, acil muayene ve müdahale branşlarında hizmet vermektedir.
Özel Yaman Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Yaman Cerrahi Tıp Merkezi olarak yurt dışında özellikle Avrupa da ciddi sağlık yatırımları olan Hastanemiz estetik cerrahi ve diş tedavilerinde dünyanın birçok ülkesinden hasta kabul etmekte. Uzman doktorlarımız ve yenilenmiş hastanemizde hizmetinizdeyiz.
Özel Medipan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Medipan Tıp Merkezi yeni binasında uzman doktor kadrosuyla tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Yunus Emre Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Tıbbın bir çok ana branşında hizmet veren Yunus Emre Tıp Merkezi; 10 toplam yatağı ile sadece bölgesindeki insanların değil, tüm İstanbul'luların ve Türkiyenin hizmetindedir.
Özel Kaş Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Kaş Tıp Merkezi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Merkezimizin SSK-Bağkur-Emekli Sandığı anlaşması mevcuttur.
Özel Öz İstanbul Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Öz İstanbul Tıp Merkezi, kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti ile genel cerrahi ile birlikte, fizik tedavi ve rehabilitasyon, iç hastalıkları, diş sağlığı ve dermatoloji alanlarında da üstün hasta memnuniyeti sağlamıştır.
Özel Aile Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Bağcılar, İstanbul'da 2002 yılından beri hizmet vermekte olan Özel Aile Tıp Merkezi, bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Ünitesi de bulundurmaktadır.
Özel Göztepe Sena Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Göztepe Sena Tıp Merkezi; Sena Sağlık Grup bünyesinde Bağcılar'da tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dişhane Güneşli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bağcılar / İstanbul
2014 yılında İstanbul Güneşli'de 1000 m² alanda 9 ünite ile kurulan Özel Dişhane Güneşli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.
Özel Hospitadent Bağcılar Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Bağcılar Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon, lazer uygulamaları, genel anestezi ve ameliyathane birimleriyle 7/24 hizmet vermektedir.
Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 51 ünit + 8 yatak kapasiteli olarak Genel diş, Ağız ve Çene Cerrahisi Kliniği, endodonti, pedodonti kliniği, radyoloji, periodontoloji, ortodonti, protetik diş tedavisi, evde sağlık hizmetleri birimiile kaliteli hizmet sunmaktayız.
Özel Ateştuğla Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Ateştuğla Polikliniğinde klinik odalarımız çeşitli tedavi seçenekleri için özel olarak tasarlanmış ve amacına uygun son sistem teknolojilerle donatılmıştır.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Dünyagöz Hastanesi Bağcılar
Göz Hastalıkları Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Gözün tüm branşlarında eksiksiz teşhis ve tedavi hizmeti sunan Dünyagöz Bağcılar, modern atmosferiyle dikkat çekmektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Medikare Bağcılar Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Kurulduğu yıldan itibaren sürekli gelişen Medikare Healthcare Group, 2002 yılında daha büyük bir ekip ve 40 cihaz kapasiteli yeni yerine taşınarak, Özel Medikare Bağcılar Diyaliz Merkezini kurmuştur.
Özel Medikare Bağcılar Şifa Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Bağcılar / İstanbul
1998 Eylül ayında temelleri atılan Medikare Group Bağcılar Şifa Diyaliz Merkezinde diyaliz hizmeti sunmaktadır.
Özel Güneş Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Güneş Diyaliz Merkezi 2005 yılında İstanbul ili Bağcılar ilçesi Güneşli semtindeki modern binasında hizmete girdi ve bugüne kadar birçok diyaliz hastasına güvenli ve kaliteli bir hizmet sundu.
Özel Rentek Bağcılar Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Bağcılar / İstanbul
Özel Rentek Bağcılar Diyaliz Merkezi olarak her hastanın farklı diyaliz ihtiyacı olduğunu düşüncesiyle kişiye özel diyaliz tedavisini ilk uyğulayan merkezlerden biriyiz.
Poliklinik
Güneşli Mustafa Dinç Semt Polikliniği
Poliklinik · Bağcılar / İstanbul
Güneşli Mustafa Dinç Semt Polikliniği günümüzde İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Hospitadent Bağcılar Diş Hastanesi
Bağcılar Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon,...
Özel Öz İstanbul Tıp Merkezi
Özel Öz İstanbul Tıp Merkezi, kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti ile genel cerrahi ile birlikte, fizik tedavi ve rehabilitasyon, iç hastalıkları, ...
Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, 470 yatak kapasitesi, 133 Yoğun Bakım Ünitesi ve Türkiye'nin en fazla branş sayısına sahip özel sağlık yatırım...
Özel Ateştuğla Polikliniği
Özel Ateştuğla Polikliniğinde klinik odalarımız çeşitli tedavi seçenekleri için özel olarak tasarlanmış ve amacına uygun son sistem teknolojilerl...
Yorum ve Şikayetler
Merve
Merve · 3 Şubat 2022
Ben böyle rezil hastane görmedimm rezillikte üstünüze yok alkışlıyorum. Çağrı operatörü sıfır hastane komple sıfır ...
Eren Gülsen
Eren Gülsen · 13 Ocak 2022
Mhrs üzerinden randevu alamıyorum 3 aydır......
Halit Uğurlu
Halit Uğurlu · 22 Nisan 2020
Güzel...
Hüseyin Gülbahar Yolcu
Hüseyin Gülbahar Yolcu · 5 Şubat 2013
Ben kızımı ongün önce acile götürdüm bağcılar devlete kızım ateşler içinde yanıyor ateşi 39,5 tu kızımla ilgilenmed...