Denizli Merkezefendi Hastaneleri
Denizli Merkezefendi

Denizli Merkezefendi ilçesinde 21 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 5 Özel Hastane, 4 Göz Hastalıkları Merkezi, 4 Diyaliz Merkezi, 2 Tıp Merkezi, 2 Devlet Hastanesi, 1 Kulak Burun Boğaz Merkezi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Poliklinik bulunmaktadır.

Denizli Merkezefendi ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

Denizli İli Merkezefendi İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Devlet Hastanesi
Denizli Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Merkezefendi / Denizli
43 ayrı uzmanlık dalında 240 hekimiyle Denizli Devlet Hastanesi, kaliteli ve geniş hizmet yelpazesiyle Denizli ve Bölge insanının sağlığı için 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır.
Servergazi Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Merkezefendi / Denizli
1 Ağustos 2005 tarihinde daha önce şehir merkezindeki binasında olan Pamukkale Devlet Hastanesi tüm personeliyle buraya taşınarak hizmet vermeye başladı. 20 Eylül 2005 tarihinde ismi Denizli Servergazi Devlet Hastanesi olarak değiştirildi.
Özel Hastane
Özel Denizli Sağlık Hastanesi
Özel Hastane · Merkezefendi / Denizli
Özel Denizli Sağlık Hastanesi olarak son teknoloji ekipmanlarımız, alanında uzman hekim ve sağlık ekibimizle 30.000 m2lik alanda uluslararası standartlarda hizmet sunuyoruz.
Özel Denipol Hastanesi
Özel Hastane · Merkezefendi / Denizli
Alanında uzman çalışanları, insan odaklı üstün hizmet anlayışı ve disiplinli çalışmayı bir araya getiren Özel Denipol Hastanesinde kaliteli tanı ve tedavi hizmetleri sunuyoruz.
Özel Egekent Hastanesi
Özel Hastane · Merkezefendi / Denizli
Denizli’nin en tecrübeli özel hastanelerinden biri olan Özel Ege Hastanesi, yeni hekim kadrosu ve sağlıkta kalite, öncelik insan sloganıyla Özel Ege Kent Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Özel Hastane · Merkezefendi / Denizli
2003 Kasım ayında faaliyete geçen Özel Denizli Tekden Hastanesi dünya standartlarında A'dan Z'ye sağlık hizmeti sunmak üzere kurulmuştur.
Özel Odak Hastanesi
Özel Hastane · Merkezefendi / Denizli
Özel Odak Tıp Cerrahi Merkezi, Odak Hastanesi olarak yeni binasında hizmet vermeye devam etmektedir.
Tıp Merkezi
Özel Beymer Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Özel Beymer Tıp Merkezi 3020 m2 kapalı alanı olan yedi katlı binasında A tipi tıp merkezi ruhsatı ile butik gün hastanesi konseptinde hizmet vermektedir.
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Özel Fizyorad Tıp Merkezi 4000m2 kapalı alanda, 25 yatak kapasitesi, 7/24 acil servisi ve 3 ameliyathanesi ile fizik tedavi ve rehabilitasyon başta olmak üzere birçok farklı branşta hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Denizli Ağız ve Diş Hastanesi olarak son teknoloji donanımlı, 51 ünit ve 5 hasta yatağı, ameliyathanesi ile modern yeni hizmet binasında faaliyet göstermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Gözmer Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Özel Gözmer Göz Merkezi Doktorlar Caddesi üzerinde SGK anlaşmalı olarak hizmet vermektedir.
Özel Denizli Vizyongöz Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Denizli'de göz üzerine uzmanlaşmış ilk göz merkezi olma özelliğini taşıyan Vizyon Göz Merkezi: 6 katlı modern binasında uzman hekimleri ile hizmet vermektedir.
Özel Yaylalı Göz Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Göz Hastalıkları üzerine teknoloji ile donanımlı hastanemiz 2008 tarihinde hastane olmuş Denizli halkına hizmete devam etmiştir.
Özel Gözakademi Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Özel Gözakademi Hastanesi, hastalarına 1800 m2 kapalı alanlı modern mimarisiyle, bölgemizde, tüm tetkik ve tedaviler ile ameliyatların yapıldığı huzurlu bir ortam sunmaktadır.
Kemik Hastalıkları Hastanesi
Özel Efort Ortopedi Tıp Merkezi
Kemik Hastalıkları Hastanesi · Merkezefendi / Denizli
Hızla gelişen sağlık sektöründe yeni bir vizyon ve anlayışla hizmetinizde olan Özel Efort Ortopedi Tıp Merkezi Denizli’de her zaman yanınızdadır.
Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel İdol KBB Tıp Merkezi
Kulak Burun Boğaz Merkezi · Merkezefendi / Denizli
İdol KBB Cerrahi Dal Merkezi; uzun yıllardır Denizli halkına hizmet veren uzman doktorlar tarafından kurulmuş ve 2013 yılında hizmet vermeye başlamıştır.
Diyaliz Merkezi
Özel Final Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Özel Final Diyaliz Merkezi olarak amacımız hastalara, kolay ulaşılabilir, yüksek kalitede, yüksek yaşam standartları sağlayan ve yaşam süresini uzatan diyaliz hizmetini en etkili ve verimli şekilde sunmaktır.
Özel Denizli Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Denizli Diyaliz Merkezi olarak diyaliz, hemodiyaliz hizmetlerini uzman ekibimizle kaliteden ödün vermeden tüm kurum hastalarından hiç bir ücret talep etmeden sunmaktayız.
Özel Pamukkale Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Diyaliz merkezimiz 1992 yılında faaliyete başlamış olup 2011 yılında Özel Sağlık Hastanesi bünyesine geçiş yapmıştır. Bugün 30 yıllık diyaliz tecrübesi ile 990 m² lik alana sahip olan yeni binamız, Denizli'de modern bir diyaliz merkezi olma özelliğini taşımaktadır.
Özel Denizli Sağlık Hastanesi Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Merkezefendi / Denizli
Diyaliz merkezimiz 1992 yılında ER/PA Özel Sağlık Hastanesi bünyesinde kurulmuştur. Bugün 30 yıllık diyaliz tecrübesi ile 5500 m2’lik açık alan, 2400 m2’lik kapalı alana sahip olup, Türkiye’nin en büyük modern diyaliz merkezlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır.
Poliklinik
Özel Can Sağlık Polikliniği
Poliklinik · Merkezefendi / Denizli
Can Polikliniği; uygun fiyat, hızlı müdahale, kaliteli hizmet politikası olan butik bir sağlık kuruluşudur. Polikliniğimizde ayaktan teşhis ve tedavi hizmetleri verilmektedir. SGK anlaşmamız yoktur.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Can Sağlık Polikliniği
Can Polikliniği; uygun fiyat, hızlı müdahale, kaliteli hizmet politikası olan butik bir sağlık kuruluşudur. Polikliniğimizde ayaktan teşhis ve te...
Özel Denizli Sağlık Hastanesi
Özel Denizli Sağlık Hastanesi olarak son teknoloji ekipmanlarımız, alanında uzman hekim ve sağlık ekibimizle 30.000 m2lik alanda uluslararası sta...
Özel Denizli Tekden Hastanesi
2003 Kasım ayında faaliyete geçen Özel Denizli Tekden Hastanesi dünya standartlarında A'dan Z'ye sağlık hizmeti sunmak üzere kurulmuştur....
Özel Efort Ortopedi Tıp Merkezi
Hızla gelişen sağlık sektöründe yeni bir vizyon ve anlayışla hizmetinizde olan Özel Efort Ortopedi Tıp Merkezi Denizli’de her zaman yanınızdadır....
Yorum ve Şikayetler
Hasan Karakurt
Hasan Karakurt · 25 Aralık 2012
Servergazi hastane Denizlide tek, doktorlar aşırı iyi ama çalışan sekreterler sanki hastane sahibi ve azarlamaları ...
Mehmet Akkaş
Mehmet Akkaş · 21 Ağustos 2012
Yazıklar olsun tenezzül edip telefonu bile açan yok devlet herşeyini seferber etse ne olacak beyinler aynı....
Pınar Canfes
Pınar Canfes · 26 Şubat 2012
Benim şu an çok fenaa dişim ağrıyor, dişimle beraber başımda ağrıyor ama siz cevap vermiyorsunuz telefonunuza. 1 sa...