İstanbul Ataşehir Hastaneleri
İstanbul Ataşehir

İstanbul Ataşehir ilçesinde 29 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 8 Özel Hastane, 5 Tıp Merkezi, 5 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Diyaliz Merkezi, 2 Göz Hastalıkları Merkezi, 2 Poliklinik, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 1 Üniversite Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Ataşehir ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Ataşehir / İstanbul
Hastanemiz 19-02-2005 tarihinde TC Sağlık Bakanlığı'na devrolup İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.
Üniversite Hastanesi
Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Ataşehir / İstanbul
İstanbul'da 26 Ağustos 2005 tarihinde kurulan Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi, 190 yatak kapasitesiyle akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmet veriyor.
Özel Hastane
Özel Avicenna Ataşehir Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Avicenna International Hospital, 15.000 m² kapalı alan üzerinde, çağın gereği tıp teknolojileriyle insani, ahlaki ve bilimsel esasları ön planda tutan bir hastane olarak, İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir.
Özel Medicana Ataşehir Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da önemli sağlık merkezlerinden biri olacak olan Medicana Ataşehir Hastanesi modern teknolojik altyapısı, üst düzey hastane mimarisi ile tıbbın tüm dallarında hizmet verecek şekilde planlandı.
Özel Eren Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
1996 Yılından itibaren Erengazi Tıp Merkezi olarak faaliyet gösterirken 2006 tarihinde ilk yataklı tedavi kurumumuz olan Eren Cerrahi Tıp Merkezini hizmetinize açtık.
Özel Memorial Ataşehir Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Ataşehir'in merkezinde bulunan Memorial Ataşehir Hastanesi; tecrübeli hekim kadrosu, güler yüzlü çalışanları, üstün altyapı ve teknik donanımı ile her branşta 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Bayındır İçerenköy Hastanesi 7200 m2'lik kapalı alanında, 96 hasta yatağı, 22 yataklı yoğun bakım ünitesi, tam donanımlı 6 ameliyathanesi ile yerli ve yabancı hastalara dünya standartlarında sağlık hizmeti vermektedir.
Özel Acıbadem Ataşehir Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Acıbadem Holding binası ile aynı alanda konumlanan Acıbadem Ataşehir Hastanesi 298 yatak kapasiteli, Ataşehir bölgesinin siluetine farklı bir soluk katacak şekilde tasarlanan hastane kompleksi; 65.000 m2 kapalı alanda hizmet veriyor.
Özel Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi, hasta memnuniyeti ilkesinden hareketle, hasta ve hasta yakınlarına, çağdaş, güvenilir, güleryüzlü ve kaliteli sağlık hizmetini ileri teknolojik donanıma sahip imkanlar aracılığıyla sunmaktadır.
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Özel Hastane · Ataşehir / İstanbul
Medar Ataşehir Hastanesi, alanında uzman deneyimli doktorları, modern tıbbi altyapısı ve 8.000 m2’lik tesis alanıyla 2021 yılının Eylül ayından itibaren hasta kabul etmeye başlamıştır.
Tıp Merkezi
Ataşehir Belediyesi Türkan Saylan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Ataşehir Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi; halkımıza güvenilir, kaliteli ve kolay ulaşılır sağlık hizmeti sunmak amacıyla faaliyet göstermektedir.
İBB Darülaceze Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Ataşehir / İstanbul
İBB Darülaceze Tıp Merkezi 5 farklı branşta 11 uzman hekim, 1 diş hekimi, 28 yardımcı sağlık personeli ve 1 diyetisyen, 1 psikolog ile muayene, fizik tedavi, diyetisyen hizmeti, müdahale ve müşahede hizmeti, laboratuvar ve görüntüleme hizmetini ücretsiz olarak vermektedir.
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Hem sağlık sorunlarının giderilebildiği, hem de koruyucu sağlık hizmetlerinin verildiği Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi 2008 yılından bu yana yedi gün ve 24 saat boyunca hizmet sunuyor.
Özel Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Tıbbın tüm branşlarında hizmet veren Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi, yetkin sağlık kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısıyla, 7 gün 24 saat Ataşehirlilerin sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor.
Özel Örnek Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel Örnek Tıp Merkezi olarak 2000 senesinde Doğuş Polikliniği, 2009 yılından itibarende Doruk Tıp Merkezi olarak 14 branş ve 18 uzman hekimi ile sizlere hizmet vermekten kıvanç duymaktayız .
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel Dentopia Ataşehir Diş Hastanesi tam teşekküllü ameliyathanesi ve anestezi ekibinin yanı sıra engellilere özel bölümü, çocuklara özel oyun odası 20 farklı diş ünitesi ile 2000 m2 kapalı alanda hizmet vermektedir.
Özel Allianoi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Nişantaşı ve Ataşehir olmak üzere 2 merkezde hizmet veren Allianoi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ortodonti, Çocuk Diş Sağlığı, Estetik Dişhekimliği, İmplantoloji, Diş Beyazlatma, ve Cerrahi işlemler birimlerinde sizlere en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı hedeflerliyoruz.
Özel Dentataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Anadolu yakasının gelişen merkezi Ataşehir’de 1996 yılından beri ağız ve diş sağlığı alanında hizmet veriyoruz. Dentataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde genel diş tedavileri yanında uzmanlık gerektiren tedaviler, branş uzmanı hekimlerimizce uygulanmaktadır.
Özel Prodenta Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Doç. Dr. Arzu Aykor ve Dr. Dt. Okan Acar'ın yönetiminde Özel Prodenta Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ataşehir Işıklar caddesinde hizmet vermektedir.
Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 2014 yılından itibaren 101 ünit, 11 yataklı servisi ile Ataşehirdeki yeni hastane binasında hizmete başlamıştır.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Atafiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Atafiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi, uzman kadrosu ve en son teknoloji ile donanmış alet ve teknik donanımları ile hizmet vermektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Veni Vidi Ataşehir Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel Veni Vidi Göz Merkezi olarak İstanbul’da altıncı, Türkiye’de onuncu merkezimizle Ataşehir’in merkezinde 5000 m2 alanda yakında hizmetinizdeyiz.
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataşehir
Göz Hastalıkları Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Dünyagöz Ataşehir çocuk göz sağlığı, glokom, keratakonus, katarakt ve retina gibi branşlar için ileri tanısal işlemler, özellikli tedavi bölümleri ve tüm branşlar için kesintisiz göz sağlığı planlaması hizmet veriyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Jineped Kadın ve Çocuk Sağlığı Merkezi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Ataşehir / İstanbul
Özel Jineped Kadın ve Çocuk Sağlığı Merkezi Varyap Meridian sitesinde GRANDTOWER A Blokunda 250 m2'lik bir ofis dairesinde hizmet vermektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel FMC Ataşehir Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel FMC Ataşehir Diyaliz Merkezi 45 cihaz kapasitesi ile hemodiyaliz tedavi hizmetleri vermektedir.
Özel Ataşehir Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel Ataşehir Diyaliz Merkezi 2008 yılında Diaverum'un tarafından açılmıştır ve 30 diyaliz ünitesi bulunmaktadır. Türkiye çapındaki tüm Diyaliz kliniklerimiz tıp alanında uluslararası standartlarda çalışmakta ve sigorta şirketi SGK ile anlaşmalı olarak hizmet vermektedir.
Özel Ataşehir Koç Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Ataşehir / İstanbul
Özel Ataşehir Koç Diyaliz Merkezi dünya standartlarındaki en son teknolojik donanıma sahiptir. Tecrübeli uzman kadromuzla huzurlu bir ortamda verdiğimiz hizmetle, hastalarımızın sağlık ve sosyal standartlarını en üst düzeye ulaştırmak için profesyonel ekibi ile özverili çalışmaktadır.
Poliklinik
Özel Esteworld Ataşehir Kliniği
Poliklinik · Ataşehir / İstanbul
Esteworld Ataşehir Kliniği, 2000 m2 kapalı alanı ve 100 kişilik uzman kadrosu ile saç ekimi, saç tedavileri, diş tedavileri, medikal estetik ve plastik cerrahi operasyonları, estetik cerrahi alanında hizmet vermektedir
Özel Estethica Ataşehir Tıp Merkezi
Poliklinik · Ataşehir / İstanbul
Estethica Cerrahi Tıp Merkezi öncelikle üstün teknoloji sistemleri ve tecrübeli kadrosuyla hastalarına büyük bir özveri ile hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataşehir
Dünyagöz Ataşehir çocuk göz sağlığı, glokom, keratakonus, katarakt ve retina gibi branşlar için ileri tanısal işlemler, özellikli tedavi bölümler...
İBB Darülaceze Tıp Merkezi
İBB Darülaceze Tıp Merkezi 5 farklı branşta 11 uzman hekim, 1 diş hekimi, 28 yardımcı sağlık personeli ve 1 diyetisyen, 1 psikolog ile muayene, f...
Özel Estethica Ataşehir Tıp Merkezi
Estethica Cerrahi Tıp Merkezi öncelikle üstün teknoloji sistemleri ve tecrübeli kadrosuyla hastalarına büyük bir özveri ile hizmet vermeyi hedefl...
Özel Esteworld Ataşehir Kliniği
Esteworld Ataşehir Kliniği, 2000 m2 kapalı alanı ve 100 kişilik uzman kadrosu ile saç ekimi, saç tedavileri, diş tedavileri, medikal estetik ve p...
Yorum ve Şikayetler
Elif Cim Kuran
Elif Cim Kuran · 21 Ocak 2022
Tanıdığım Türkmen bir kişi Covid-19 aşısı olmak için hastanenize gitmiş. Yabancı oldukları için oradaki polis memur...
Fatoş Ataç
Fatoş Ataç · 17 Kasım 2021
Annem düşüp kolunu kırdı. 9 Ekimde Fatih Sultan mehmet Araştırma Hastanesine yatış yapıldı. 13 Ekimde ameliyatı yap...
Bünyamin Ipek
Bünyamin Ipek · 21 Nisan 2018
21 Nisan 2018 de hastanenizin acil bölümüne başvuru yaptım pansuman için ve sekretere dedimki pansuman yaptırmak iç...
Herodot Tunçbilek
Herodot Tunçbilek · 27 Ağustos 2017
182 ye kapalı kendi verdikleri bir adresten saat 17de ve arandığında ya ulaşılmıyor yada 3 dakika sonra hekimlerin ...