İstanbul Kağıthane Hastaneleri
İstanbul Kağıthane

İstanbul Kağıthane ilçesinde 12 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 3 Özel Hastane, 3 Tıp Merkezi, 2 Diyaliz Merkezi, 1 Oksijen Tedavi Merkezi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Devlet Hastanesi, 1 Poliklinik bulunmaktadır.

İstanbul Kağıthane ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Devlet Hastanesi
Kağıthane Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Kağıthane / İstanbul
Hastanemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık AŞ tarafından inşa edilmiş ve 2005 yılında 75 kadro yataklı
Özel Hastane
Özel Levent Hastanesi
Özel Hastane · Kağıthane / İstanbul
Özel Levent Hastanesi olarak insan sağlığını korumanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket etmekte ve mevcut tüm imkanlarımızı ve donanımımızı hasta memnuniyetini sağlamak için kullanmaktayız.
Özel Avicenna Gültepe Hastanesi
Özel Hastane · Kağıthane / İstanbul
Özel Avicenna Gültepe Hastanesi ameliyathanesi, doğumhanesi, poliklinikleri ve yatan hasta servisleri, teşhis ve tanı bölümleriyle de 24 saat sağlık hizmeti vermektedir.
Kağıthane Kızılay Hastanesi
Özel Hastane · Kağıthane / İstanbul
Kağıthane Kızılay Hastanesi, profesyonel kadrosuyla 10.000m2 kapalı alan içerisinde, 5 ameliyathane, 42 yataklı üçüncü düzey yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 22’si suit olmak üzere toplam 75 yatağı ile hastalarına hizmet vermektedir.
Tıp Merkezi
Özel Okmeydanı Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Okmeydanı Tıp Merkezi sunduğu sağlık hizmetleri ile hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Özel ESHA Cerrahi Tıp Merkezi olarak üstün hizmet kalitemiz, İleri teknolojik tıbbi donanım ve deneyimli hekim kadromuz ile hizmetinizdeyiz.
Özel Yeni Huzur Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Özel Yeni Huzur Tıp Merkezi Bağkur, Emekli Sandığı ve Sigortalı hastalarımıza aynı zamanda sağlık güvencesi olmayan vatandaşlarımıza sağlık hizmetini başarıyla ve şevkle sunmaya devam etmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İstanbul ve çevre illere ağız ve diş sağlığı alanlarında hizmet vermekte olup Türkiye'nin en büyük diş hastanelerinden biridir.
Diyaliz Merkezi
Özel Nil Metropol Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Özel Nil Metropol Diyaliz Merkezi İstanbul Kağıthane İlçesinde 2002 yılında faaliyete geçmiştir. Diyaliz hususunda deneyimli uzman hekim ve hemşire kadroları ve en son teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz.
Özel Seyrantepe Avrupa Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Merkezimiz Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesinde 2017 yılında faaliyete geçmiş olup diyaliz hususunda deneyimli uzman hekim ve hemşire kadroları ve en son teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz.
Poliklinik
Özel Hilal Sağlık Kabini
Poliklinik · Kağıthane / İstanbul
İstanbul Kağıthane Hilal Sağlık Kabini ve Evde Sağlık Hizmetleri ile Hamidiye Mahallesi Ulucamii altında tecrübeli hemşirelerimizle siz değerli halkımıza hizmet etmekteyiz.
Oksijen Tedavi Merkezi
Özel İstanbul HiperBarik Oksijen Yara Tedavi Merkezi
Oksijen Tedavi Merkezi · Kağıthane / İstanbul
Özel İstanbul Hiperbarik Oksijen Yara Tedavi Merkezi kronik yara bakımı konusunda her türlü tanı ve tedavi hizmetini sunmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlar...
Özel Acıbadem Taksim Hastanesi
Genel amaçlı bir hastane olarak konumlanan Acıbadem Taksim yaklaşık 24 bin metrekarelik kapalı alana sahiptir. 93 yatak kapasiteli hastanede, 7 a...
Özel Kadıköy Florence Nightingale Tıp Merkezi
Bağdat Caddesi'nde, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nin hemen yanında hizmet vermektedir. Uzman kadrosu, modern teknolojiyle donatılmış tı...
Çekmeköy Psikiyatri ve Nöroloji Semt Polikliniği
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çekmeköy Semt Polikliniğinde Ruh Sağlığı (Erişkin Psikiyatri), Nöroloji, Dahiliye...
Yorum ve Şikayetler

Henüz yorum eklenmemiş.