İstanbul Bakırköy Hastaneleri
İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy ilçesinde 26 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 6 Özel Hastane, 5 Tıp Merkezi, 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2 Devlet Hastanesi, 2 Göz Hastalıkları Merkezi, 1 Kalp Hastalıkları Hastanesi, 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 1 Üroloji Merkezi bulunmaktadır.

İstanbul Bakırköy ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Bakırköy / İstanbul
Hastanemiz 28 Eylül 2000 tarihinden itibaren Eğitim ve Araştırma misyonunu da üstlenerek, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi adını almıştır.
Devlet Hastanesi
Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi
Devlet Hastanesi · Bakırköy / İstanbul
Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi veya kısaca Yeşilköy Acil Durum Hastanesi, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde salgın veya deprem gibi durumlara karşı kullanılması planlanan kalıcı bir acil durum hastanesidir.
İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi
Devlet Hastanesi · Bakırköy / İstanbul
Hastanemiz 1981 yılından beri Lepra (Cüzzam) hastalarının teşhis, tedavi ve takipleri için Sağlık Bakanlığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Cüzzamla Savaş Derneği ile yapılan üçlü protokol anlaşmasıyla tüm Lepra hastalarına hizmet vermektedir.
Özel Hastane
Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
2000 yılında hizmete açılan 15 katlı Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi, 28 VIP odası, 4 ayrı yoğun bakım servisi ile toplam 130 yatak kapasitesine sahiptir.
Özel Medivita İncirli Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
Özel Medivita İncirli Hastanesi öncelikle üstün teknoloji sistemleri ve tecrübeli kadrosuyla hastalarına büyük bir özveri ile hizmet vermeyi hedeflemektedir.
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlarında sağlık hizmetini modern ve üst düzey hastane mimarisiyle hizmet veriyor.
Özel Yaşar Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
Yaklaşık 1500 metrekarelik alana kurulan Özel Yaşar Hastanesi, 25 yatak kapasitesiyle ve tamamıyla akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı sayesinde 24 saat hizmet verebilecek bir teknolojiye sahiptir.
Özel Çamlık Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
Özel Çamlık Hastanesi; Bakırköy ile İncirli arasında 5000 m²'lik yeşil alan içerisinde 45 yatak kapasiteli, 50 araçlık ücretsiz otoparkı bulunan bir sağlık kuruluşudur.
Özel Acıbadem International Hastanesi
Özel Hastane · Bakırköy / İstanbul
Türkiye'nin batılı anlamda ilk özel hastanesi olan International Hospital 1989 yılında hastalarını kabul etmeye başlayan hastane, 2005 yılında Acıbadem Sağlık Grubuna katılmıştır.
Tıp Merkezi
Özel Elit İstanbul Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Elit İstanbul Tıp Merkezi Florya Caddesinde multi-disipliner yaklaşımla hizmet veren özel bir tıp merkezidir.
Özel İNORA Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bakırköy / İstanbul
INORA (İstanbul Nöro-ortopedi) grubu Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi dallarını biraraya getirmiştir. Hastalıklara bu dalların ortaklaşa incelemesi ile tanı konması ve tedavi sürecinin gerçekleştirilmesi temel amaçtır.
Türk Kızılay Bakırköy Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bakırköy / İstanbul
2.253 m² kapalı alana sahip Türk Kızılay Bakırköy Tıp Merkezi, içinde 15 uzman hekimin yer aldığı toplam 49 kişilik kadrosuyla 13 branşta kaliteli, hızlı ve güvenilir ayakta teşhis ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.
Özel Pedamed Psikiyatri Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Merkezimizde psikiyatri uzmanlarınca her türlü psikiyarik hastalığın teşhis ve tedavisi yapılmakta, danışmanlık hizmetleri verilmektedir.
Özel Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Bakırköy / İstanbul
1979 yılında kurulan Özel Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi, gelişen teknolojik cihazlarla donatılarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bakırköy / İstanbul
1 Ekim 2016 tarihinde faaliyete geçen 5000 m2lik bir alanda kurulu olan Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi, güler yüzlü personeli, hasta konforunu en üst düzeyde tutan, çevre dostu tasarım ve alt yapısı ile iyileştiren hastane modeli sunmaktadır.
Özel Dentistanbul Bakırköy Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Dentistanbul Bakırköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde 220 m2 alanda, 6 ünite ile ağız ve diş sağlığının tüm branşlarında hizmet verilmektedir.
Özel Hospitadent Bakırköy Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Hospitadent Bakırköy Diş Hastanesi, 1750 m2’lik bir alanda 12 ünite sahip olup i̇mplant, zirkonyum, dijital gülüş tasarımı, lamine kaplama, box teknik, bonding uygulaması, beyazlatma, panoramik röntgen dahil olmak üzere ağız ve diş sağlığı alanında verilen tüm hizmetleri gerçekleştirmektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Fizyorom Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Kasım 2005 tarihinden bu yana Bakırköy'de fizik tedavi – rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyiz. Yedi katlı modern binamızda uzman hekimler ve fizyoterapistlerimizle gelişmiş teknoloji eşliğinde, dünya standardında tedavi olanaklarını sizlere sunmaktayız.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Dünyagöz Hastanesi Ataköy
Göz Hastalıkları Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Dünya Göz Hastanesi Ataköy; Gözün tüm branşlarında, akademik kariyer sahibi medikal kadrosu ve çağdaş teknolojik donanımı ile hastalarımızın gözlerine ışık olmaktadır.
Özel Veni Vidi Bakırköy Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Özel Veni Vidi Pendik Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hizmet vermekteyiz.
Psikiyatri Merkezi
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Günümüzde Türkiyenin en gelişmiş Gündüz Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezine sahip olan Bakırköy Prof. Doktor Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, klinik araştırmalarda ve bilimsel üretimde önemli rol oynamaktadır.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Özel Apikal Kardiyoloji Merkezi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · Bakırköy / İstanbul
Kartaltepe Mah. İncirli Cad. İhsan Kalmaz Sk. No:2/5 adresinde Kalp Hastalıkları Hastanesi olarak faaliyet göstermektedir.
Diyaliz Merkezi
Özel Yaşar Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Özel Yaşar Diyaliz Merkezi Türkiyenin ilk özel diyaliz merkezlerinden biri olarak diyaliz konusunda deneyimli uzman hekim ve hemşire kadrosuyla hizmet vermektedir.
Üroloji Merkezi
Özel Güven Üroloji Merkezi
Üroloji Merkezi · Bakırköy / İstanbul
Üreter ve Mesane taşlarında cerrahi veya endoskopik tedaviye karar vermeden önce mutlaka bize danışın. 2004 yılından beri uzman teknik kadromuz ile kaliteli hizmet vermekteyiz.
Poliklinik
Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği
Poliklinik · Bakırköy / İstanbul
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Osmaniye Semt Polikliniği, Osmaniye Mahallesi Fabrikalar Caddesi Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy adresindeki binasında hizmet vermektedir.
Tüp Bebek Merkezi
Özel Fertillife İstanbul Tüp Bebek Kliniği
Tüp Bebek Merkezi · Bakırköy / İstanbul
İstanbul'un kalbinde Ataköyde içindeki Tüp Bebek kliniğimiz hizmetinizdeyiz. Fertillife Tüp Bebek Merkezimizde her gün yurtiçi ve yurtdışından gelen hastalarımızı ağırlıyoruz.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Medicana Ataköy Hastanesi
Medicana Ataköy Hastanesi yeşil ve mavinin birleştiği noktada tıbbın tüm dallarında hem İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına dünya standartlar...
Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Osmaniye Semt Polikliniği, Osmaniye Mahallesi Fabrikalar Caddesi Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy adre...
Özel Hospitadent Bakırköy Diş Hastanesi
Hospitadent Bakırköy Diş Hastanesi, 1750 m2’lik bir alanda 12 ünite sahip olup i̇mplant, zirkonyum, dijital gülüş tasarımı, lamine kaplama, ...
Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi
1 Ekim 2016 tarihinde faaliyete geçen 5000 m2lik bir alanda kurulu olan Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi, güler yüzlü personeli, hasta konforu...
Yorum ve Şikayetler
Naciye Özgültekin
Naciye Özgültekin · 26 Temmuz 2017
Acilde çalışan ve kan almada kayıt yapan bir gorevlisi aldığı maaşı hakketmeyen - çok saygısız bir kişilik bunların...
Mehmet TıroğLu
Mehmet TıroğLu · 21 Ocak 2013
Bence İstanbul'un en kaliteli hastanelerinden biri özellikle doğum konusunda....