İstanbul Pendik Hastaneleri
İstanbul Pendik

İstanbul Pendik ilçesinde 30 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 7 Özel Hastane, 6 Tıp Merkezi, 5 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 4 Diyaliz Merkezi, 3 Göz Hastalıkları Merkezi, 2 Poliklinik, 1 Üniversite Hastanesi, 1 Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Pendik ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Pendik İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Pendik / İstanbul
TC Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bilimsel araştırmalara yön veren ve yenilikleri ilk uygulayan genç, dinamik öğretim üyesi kadrosuyla hizmet vermektedir.
Üniversite Hastanesi
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Pendik / İstanbul
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi; yoğun bakım üniteleri, ileri teknolojiye sahip ameliyathaneleri, laboratuvarı, acil servisi ve gelişmiş tedavi üniteleriyle donatılmış odalarıyla 7 gün 24 saat sağlığınız için yanınızda.
Devlet Hastanesi
Pendik Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Pendik / İstanbul
Pendik Devlet Hastanesi Merkez Bina, Kurtköy Semt Polikliniği, Kaynarca Semt Polikliniği Hemodiyaliz Merkezi, İstasyon ve Sapanbağları Polikliniklerimizde sağlık hizmeti sunulmaktadır.
Özel Hastane
Özel Pendik Şifa Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Modern teknoloji ve çağdaş tıptan yararlanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmakta olan Pendik Şifa Hastanesi 1995 yılında kurulmuştur.
Özel Kurtköy Ersoy Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Kurtköy Ersoy Hastanesi hasta güvenliği ve konforu düşünülerek dizayn edilmiş hasta odaları, genel yoğun bakım, cerrahi yoğun bakım, koroner yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım, doğumhanesi ile 67 yatak kapasitesine sahiptir.
Özel Emsey Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Emsey Hospital, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 191 yatak kapasitesiyle uluslar arası standart ve kalitede hizmet vermektedir.
Özel Pendik Bölge Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Bölge Sağlık Grubunun üçüncüsü olan Pendik Bölge Hastanesinde 100 hasta odası, 23 yataklı Yoğun Bakım Üniteleri, 6 Acil Gözlem yatağı, tam donanımlı 4 ameliyathane, 2 doğumhane, modern bir anjiyografi ünitesi bulunmaktadır.
Özel Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi 25.000 metrekarelik kapalı alana sahip bulunuyor. Hastane, 8 ameliyathane, 21 genel yoğum bakım yatağı, 21 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 koroner yoğun bakım yatağı ve toplam 200 hasta yatağı ile hizmet veriyor.
Özel Pendik Yüzyıl Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Yüzyıl Hastanesi 1996 yılında Kocaeli Gebze’de hizmet vermeye başlamış olup, 2013 yılında İstanbul Pendik’te yer alan ikinci hastanesini bünyesine katmıştır.
Özel VM Medical Park Pendik Hastanesi
Özel Hastane · Pendik / İstanbul
Kardiyolojiden beyin ve sinir cerrahisine, kadın hastalıkları ve doğumdan inme merkezine kadar geniş branş çeşitliliğinde, çoğunluğu akademisyenlerden oluşan uzman hekim kadrosu ile hizmet veren hastane, 62 bin metrekarelik kapalı alanı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli sağlık kurumlarından biri.
Tıp Merkezi
Özel Cihan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
1994 yılında İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde Cihan Polikliniği adı altında kurulmuş olup daha sonra tıp merkezine dönüştürülerek 16 yıldır hizmet sunmaktadır.
Özel Pendik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
Pendik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak 20 yıllık çalışmalarımız ile edindiğimiz engin tecrübelerimiz, ileri teknoloji cihazlarımız ve konforlu tesisimiz ile sağlığınız bize emanet.
Özel Pendik Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
Özel Pendik Fizik Tedavi Merkezimizi Özel Pendik Tıp Merkezi olarak yeniledik ve son teknoloji ile donatılmış cihazlarımız ve 3000 m² binamızla hizmet vermeye devam ediyoruz.
Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
Yaşam Tıp Merkezi 1996 yılından beri Pendik İstanbul da faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu yana insanlarımızın en iyi hizmeti alması gerektiğine inanarak çalışmalarımıza başlamış ve bu inançlada devam etmekteyiz.
Özel Kurtköy Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No:137 adresinde Tıp Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Pendik / İstanbul
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi bünyesinde barındırdğı 17 Klinik servisi ve uzman doktor kadrosu ile gerekli tıbbi özenin gösterildiği, teşhis ve tedavi kapsamı için gerekli her türlü müdahalenin yapıldığı, hijyenin ön planda tutulduğu çalışma koşullarında hizmet vermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Dentolya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Pendik / İstanbul
Dentolya olarak güler yüzlü, kaliteli ve sürekli gelişmeyi hedefleyen, fonksiyonel, estetik ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmeti sunuyoruz.
Özel Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Pendik / İstanbul
Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Pendik Şifa Hastanesi yanında kendi binasında 2010 yılında hizmete açılmıştır.
Özel Pendiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Pendik / İstanbul
Pendiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde tüm diş tedavilerinde en üst kalitede hizmet veren ve öncelik olarak hasta memnuniyetine önem veren bir anlayışla karşılaşacaksınız.
Özel Hospitadent Pendik Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Pendik / İstanbul
2011 yılının başında 1800 m2'ye sahip binasında hizmet vermeye başlayan Pendik Hospitadent 11 adet üniti ve ameliyathanesi 7 gün 24 saat ağız ve diş sağlığı alanında hizmet vermektedir.
Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Pendik / İstanbul
Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 94+7 toplam 101 diş üniti, 5 yataklı servisi, 1 ameliyathane ile hizmet sunmaya devam etmektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Dünyagöz Hastanesi Pendik
Göz Hastalıkları Merkezi · Pendik / İstanbul
Göz tedavilerinde son teknoloji cihazlar ve en gelişmiş tedavi yöntemleriyle hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Pendik'te açılan merkezinde hizmetlerine devam etmektedir.
Özel Sistem Göz Hastalıkları Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Pendik / İstanbul
Ayaktan teşhis ve tedavi merkezi olan Sistem Göz Tıp Merkezinde göz hastalıkları ile ilgili tüm tetkik ve tedaviler yapılmaktadır.
Özel Veni Vidi Pendik Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Pendik / İstanbul
Özel Veni Vidi Pendik Göz Merkezi olarak göz lazer tedavileri, katarakt cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve genel göz hastalıkları alanlarında hizmet vermekteyiz.
Diyaliz Merkezi
Özel Uğur Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Pendik / İstanbul
Uğur Diyaliz Merkezi Pendik Köprüsüne 500 metre mesafede E-5 üzeri Yan yolda etrafı açık, manzaralı, ufku geniş, son deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş güvenli, tamamı diyaliz merkezine ait bir binada hizmet vermektedir.
Özel Pendik Sevgi Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Pendik / İstanbul
Diyaliz'in bir yaşam biçimi olduğunun farkındayız. Özel Pendik Sevgi Diyaliz Merkezi olarak ev konforunda diyaliz hizmeti sunuyoruz. Kurumumuz SGK ile anlaşmalı olup hastalarımızdan hiçbir koşulda ek ücret alınmamaktadır.
Özel Kurtköy Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Pendik / İstanbul
1997 yılında hizmete başlayan Küçükyalı Diyaliz Merkezi daha sonra 1999 yılında Zeytinburnu Damla Diyaliz Merkezi ile son olarak da Kurtköy'de yılların verdiği tecrübe ile hizmetinize başladık.
Özel Boğaziçi Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Pendik / İstanbul
Toplam 7 kattan oluşan binamız, 4 katta toplam 20 makine -kapasitemiz 40 makinedir- ile diyaliz hizmeti vermektedir.
Poliklinik
Kaynarca Semt Polikliniği
Poliklinik · Pendik / İstanbul
6500 metrekare kapalı alana sahip olan Kaynarca Semt Polikliniği’nde başta MR ve Diyaliz olmak üzere Göz Poliklinikleri, Nöroloji, Dahiliye, Genel Cerrahi, Psikiyatri, Fizik Tedavi, Sağlık Kurulu, KBB vb. bölümlerde hizmet verilmektedir.
Kurtköy Semt Polikliniği
Poliklinik · Pendik / İstanbul
Kurtköy Semt Polikliniği, Pendik Devlet Hastanesine bağlı olarak Yenişehir mahallesinde poliklinik hizmetleri sunmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Hospitadent Pendik Diş Hastanesi
2011 yılının başında 1800 m2'ye sahip binasında hizmet vermeye başlayan Pendik Hospitadent 11 adet üniti ve ameliyathanesi 7 gün 24 saat ağız ve ...
Özel VM Medical Park Pendik Hastanesi
Kardiyolojiden beyin ve sinir cerrahisine, kadın hastalıkları ve doğumdan inme merkezine kadar geniş branş çeşitliliğinde, çoğunluğu akademisyenl...
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi; yoğun bakım üniteleri, ileri teknolojiye sahip ameliyathaneleri, laboratuvarı, acil servisi ve gelişmiş te...
Özel Dentolya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Dentolya olarak güler yüzlü, kaliteli ve sürekli gelişmeyi hedefleyen, fonksiyonel, estetik ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmeti sunuyoruz...
Yorum ve Şikayetler
Faruk Sibel Ozer
Faruk Sibel Ozer · 16 Şubat 2020
Allahından bulsunlar inşallah 12 gün eşim kronel yoğun bakımda kaldı yapmadıkları işkence kalmadı yetmedi iyi bütün...
Bekir Yıldırım
Bekir Yıldırım · 8 Şubat 2018
Çocuk endokrinden 24 saat aradığımız halde düşüremiyoruz düşünce de randevular doldu deniliyor....
Halil Ibrahim Titiz
Halil Ibrahim Titiz · 10 Ocak 2018
Hastaneyi aradım sağlık kurulu raporu almak istiyorum randevu almam gereklimi diye sordum kimliğinle direk gelip ba...
Bekir Yıldırım
Bekir Yıldırım · 25 Nisan 2017
2009da kulak ameliyatı günü verildi ama nafile bir türlü çağrılmadık ikinci ameliyata. Bir an önce sağlığıma kavuşm...