İstanbul Üsküdar Hastaneleri
İstanbul Üsküdar

İstanbul Üsküdar ilçesinde 40 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 9 Özel Hastane, 6 Tıp Merkezi, 5 Poliklinik, 5 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Devlet Hastanesi, 3 Göz Hastalıkları Merkezi, 2 Diyaliz Merkezi, 2 Üniversite Hastanesi bulunmaktadır.

İstanbul Üsküdar ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Üsküdar İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eğitim ve Araştırma Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması ile birlikte GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuştur.
Üniversite Hastanesi
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
İstanbul Medipol Üniversitesi'nin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan ve İstanbul'un Anadolu Yakası’nda faaliyete giren Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi toplam 19 ayrı branşta sağlık hizmeti sunuyor.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Üniversite Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama Araştırma Merkezi Hastanesi, Başkent Üniversitesi’nin tamamen kendi imkanları ile inşa edip, en modern ekipmanla donattığı yeni bir sağlık tesisi olarak 23 Şubat 2007 tarihinde hizmete girmiştir.
Devlet Hastanesi
Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Hizmet Binası
Devlet Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Validebağ Devlet Hastanesi 01 Ağustos 2009 tarihinde Sağlık Bakanlığı Üsküdar Devlet Hastanesi ile birleşerek tek çatı altında hizmet vermektedir.
Üsküdar Devlet Hastanesi
Devlet Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Hastanemiz 01 Ağustos 2009 tarihinde Sağlık Bakanlığı Validebağ Devlet Hastanesi ile birleştirilerek Üsküdar Devlet Hastanesi adı altında tek çatı altında hizmet vermektedir.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Devlet Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Üniversite Hastanesi kapsamında hizmet vermeye başlamıştır.
Özel Hastane
Özel Medicana Çamlıca Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Özel Medicana Çamlıca Hastanesi kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi, hemodiyaliz, tüp bebek ve üreme sağlığı, uyku laboratuvarı, akciğer kanserleri tanı ve tedavi kliniği, diz cerrahisi kliniği gibi özel branşlarda üst düzey hizmet verilmektedir.
Özel Esteworld Altunizade Cerrahi Kompleksi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Esteworld'ün 2014 yılında açılan son şubesi, 5.000 m2 kapalı alanı ve 220 kişilik kadrosu ile ülkemizde estetik cerrahi üzerine açılan en büyük sağlık tesisi olma özelliğini taşıyor.
Özel Üsküdar Hospitaltürk Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
1998 Yılında Özel Üsküdar Hastanesi adıyla kurulan hastanemiz 2004 yılında yenilenen yüzü, kaliteli sağlık hizmeti vermek hedefi ile Özel Üsküdar Hospitalturk adıyla çalışmalarına devam etmektedir.
Özel Academic Hospital
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Hasta odaklı bir yaklaşımla hareket eden Academic Hospital; konforlu geniş suit odaları, Dahili ve Cerrahi Yoğun Bakım Üniteleri, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, İşlem ve Uygulama Üniteleri toplam 120 hasta ve gözlem yatağıyla sizlere dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Üsküdar Veni Vidi Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Anadolu Hastanesi ve Doğum Kliniği ismi ile kurulan Üsküdar Anadolu Hastanesi, Özel Üsküdar Veni Vidi Hastanesi olarak 21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayarak; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle yeniden yapılandı.
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Özel Çamlıca Erdem Hastanesinden özel sağlık sigortasına sahip hastalar ve SGK'ya bağlı hastalar da faydalanabilmektedir. Hastanemizin 3 genel ve 1 acil olmak üzere toplam 4 ameliyathaneye sahiptir.
Özel Medivia Hospital Çengelköy
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Özel Medivia Hospital SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ile anlaşmalıdır ve tüm branşları ile hizmet vermektedir.
Özel Hürrem Sultan Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Özel Hürrem Sultan Hastanesi olarak 24 farklı tıbbi birim, 40 uzman hekimimiz ve son teknoloji cihazlarımız ile 365 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.
Özel Acıbadem Altunizade Hastanesi
Özel Hastane · Üsküdar / İstanbul
Acıbadem Altunizade Hastanesi teknik altyapısı, tıbbi teknolojisi, tüm uzmanlık dallarında sağlık profesyonelleri ve özellikli merkezleriyle hizmet veriyor.
Tıp Merkezi
Özel Unutmaz Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Unutmaz Tıp Merkezi tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip eden; modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındıran bir sağlık kurumudur.
Özel Medivia Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
İstanbul’un Çengelköy semtinde aynı isimle hizmet veren hastanemizin, güçlerini, deneyimlerini ve bilgilerini birleştirmesiyle oluşmuş Medivia Tıp Merkezi, 2020 yılında faaliyetlerine başlamıştır.
Özel Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, İstanbul Anadolu Yakası’nda Medicana Sağlık Grubu vizyon ve misyonu ile VIP hizmet sunmak hedefiyle 2015 yılında kurulmuştur. Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, Medicana Çamlıca Hastanesi’ne 50 metre mesafede bulunmaktadır.
Özel Küplüce Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Özel Küplüce Tıp Merkezi 1997 yılında kuruldu. Kurumumuz uzman doktorları ve deneyimli personeli ile sizlere hizmet vermektedir.
Özel Ümran Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Tıp Merkezimiz, 1995 Yılında Ümran Polikliniği adı altında, Ümraniye Belediyesi Hizmet binası girişinde, bölgenin yoğun sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuştur.
Özel Mihrimah Sultan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı İktisadi İşletmesi olan Mihrimah Sultan Tıp Merkezi, Üsküdar Meydan'da faaliyet göstermektedir.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi halen 1'i engelli polikliniği olmak üzere 21 poliklinikle hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Hospitadent Çamlıca Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Çamlıca Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon, lazer uygulamaları, genel anestezi ve ameliyathane birimleriyle 7/24 hizmet vermektedir.
Üsküdar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Üsküdar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yavuztürk Mahallesi girişinde, Nato Yolu üzerinde, Yavuz Selim Camii altında olup 44 ünite ile vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Özel Erdem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Özel Erdem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2013 yılında Erdem Hastaneler Grubunun bünyesinde Çamlıca'da modern mimarisi ve ileri teknolojiye sahip alt yapısıyla hizmet vermeye başlamıştır.
Özel DentEuropa Ağız Ve Diş Sağlığı Kliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Üsküdar / İstanbul
1997 yılından günümüze diş hekimliği alanında hizmet veren DentEuropa, 4 ülkede 5 diş tedavi kliniği ile faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir Dental Grouptur.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Batıgöz Altunizade Göz Sağlığı Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Üsküdar / İstanbul
İstanbul'da ilk hastanemiz olan Altunizade Göz Merkezimizde göz hastalıkları ve göz estetiğine dair tüm tedavi ve uygulamalar yapılmaktadır.
Sadık Eratik Göz Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Sadık Eratik Göz Klinikleri 7 ameliyathanesi, çok çeşitli cihaz ve teknik donanımıyla, gerek çalışanları gerekse hastaları için son derece modern ve konforlu, aynı anda bir çok ameliyatın yapılabileceği fiziksel koşullara sahip bir klinik olup, merkez binadan ayrı bir binada hizmet vermektedir.
Özel Dünyagöz Hastanesi Altunizade
Göz Hastalıkları Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Son teknolojiye sahip tetkik, muayene ve ameliyat ekipmanlarıyla donatılan Dünyagöz Altunizade modern mimarisi ile konuklarına klasik Dünyagöz konforunu yaşatmaktadır.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinikleri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Yenidoğan Klinikleri ile sadece İstanbul'un değil ülkemizin en önemli merkezlerinde biridir.
Psikiyatri Merkezi
Özel Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi
Psikiyatri Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi olarak 2016 yılı şubat ayında hizmete açılan hastanemizde hekim kadrosu, akademik kimliğe sahip profesör, uzman hekim ve psikologlardan oluşmaktadır.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · Üsküdar / İstanbul
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ülkemizin Kalp ve Damar Cerrahisi alanında hizmet ve eğitim veren en büyük ve lider hastanelerinden biridir.
Diyaliz Merkezi
Özel Çamlıca Erdem Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Çamlıca Erdem Diyaliz Merkezi; konsültan nefroloğu, uzman doktoru, hemodiyaliz sorumlu doktoru, başhemşiresi, hemşireleri ve diyetisyeniyle bir ekip eşliğinde eksiksiz hizmet sunmaktadır.
Özel Ümraniye Yaşam Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Yaşam Diyaliz Merkezi 2005 yılından bu yana hemodiyaliz hastalarına hizmet vermektedir. Merkezimizde 38 adet hemodiyaliz makinesi bulunmaktadır.
Onkoloji Merkezi
Özel Sante Onkoloji Merkezi
Onkoloji Merkezi · Üsküdar / İstanbul
Bilgi ve deneyimlerini sürekli geliştiren tıbb ekibimiz, Sante Onkoloji Merkezleri'nin kanser tedavisinde Türkiye ve dünyanın önde gelen isimleri arasına girmesi; hizmetlerimizden ihtiyacı olan herkesin yararlanması için inanç ve azimle çalışmaktadır.
Poliklinik
Özel Esteworld Altunizade Kliniği
Poliklinik · Üsküdar / İstanbul
2007 yılında hizmete giren Esteworld Altunizade Kliniği, 1500 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş olup 32 personel ile hizmet vermektedir.
Yeldeğirmeni Semt Polikliniği
Poliklinik · Üsküdar / İstanbul
Osmanağa Mah. Misak-i Milli Cad. Talimhane Sok. No:1 adresinde Poliklinik olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Altunizade Polikliniği
Poliklinik · Üsküdar / İstanbul
Özel Altunizade Polikliniği kadrosunda çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, göğüs hastalıkları uzmanı, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ve diş hekimi bulunmaktadır.
Üsküdar Devlet Hastanesi Çamlıca Polikliniği
Poliklinik · Üsküdar / İstanbul
Dahiliye, genel poliklinik, çocuk ve kadın doğum, genel cerrahi, cildiye, nöroloji, göz, kbb, ortopedi ve üroloji dallarında poliklinik hizmeti sunmaktadır.
Murat Reis Semt Polikliniği
Poliklinik · Üsküdar / İstanbul
Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Murat Reis Semt Polikliniği, farklı birim ve bölümlerde hizmet vermeye devam etmektedir.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 1 sayfa

İlk Sayfa

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Hospitadent Çamlıca Diş Hastanesi
Çamlıca Hospitadent oral diagnoz, panoromik ve sefalometrik röntgen, pedodonti, ortodonti, periodontoloji, implant, cerrahi, RVG, sterilizasyon, ...
Özel Erdem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Erdem Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2013 yılında Erdem Hastaneler Grubunun bünyesinde Çamlıca'da modern mimarisi ve ileri teknolojiye sahip a...
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
İstanbul Medipol Üniversitesi'nin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan ve İstanbul'un Anadolu Yakası’nda faaliyete giren Med...
Özel Academic Hospital
Hasta odaklı bir yaklaşımla hareket eden Academic Hospital; konforlu geniş suit odaları, Dahili ve Cerrahi Yoğun Bakım Üniteleri, Yenidoğan Yoğun...
Yorum ve Şikayetler
Tülay Aydın
Tülay Aydın · 9 Mart 2022
Orda çalışanlara bence hayat kurtarma eğitimi verilirken odalarında oturup kapıyı tıklatıp içeride keyfini yaşasın ...
Mert Işık
Mert Işık · 30 Kasım 2021
Yaklaşık 1 aydır detayli ultrason 20 24 hafta doppler için randevu alamıyorum ve şuan 22 haftalık olucam hala bulam...
Hülya Sözlü
Hülya Sözlü · 10 Nisan 2018
Eskiden doktorlarına güvendiğimiz saygıdeğer bir hastane iken şimdi lakayt işbilmez insanların elinde insana değer ...
Aynur Sözer Özcan
Aynur Sözer Özcan · 7 Haziran 2017
28 nisan 2017'de doğum yaptım bu hastahanede devletin çocuk yardımı için hastahanenin üst yazı yazması lazım sosyal...