İstanbul Kadıköy Hastaneleri
İstanbul Kadıköy

İstanbul Kadıköy ilçesinde 45 kurum sağlık hizmeti sunmaktadır. İlçede 9 Özel Hastane, 8 Poliklinik, 8 Tıp Merkezi, 3 Göz Hastalıkları Merkezi, 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 3 Psikiyatri Merkezi, 2 Diyaliz Merkezi, 2 Oksijen Tedavi Merkezi bulunmaktadır.

İstanbul Kadıköy ve yakın ilçelerdeki devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve diğer sağlık kurumları için telefon numarası, adres, sunulan hizmetler, randevu gibi bilgilere bu sayfadan erişebilir, yapılan yorum ve şikayetleri okuyabilirsiniz.

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Sağlık Kurumları Listesi

Şehir Hastanesi
Göztepe Prof.Dr.Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Şehir Hastanesi · Kadıköy / İstanbul
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi adıyla hizmet vermekte olan kurum, yeni binasında Göztepe Şehir Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Üniversite Hastanesi
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi
Üniversite Hastanesi · Kadıköy / İstanbul
Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi; yaklaşık 35.000 m2 kapalı alanda, 6’sı yoğun bakım olmak üzere 180 yatak kapasitesiyle, dokuz ameliyathanesi, 100'e yakın uzman ve akademisyen hekim kadrosuyla hizmet veriyor.
Özel Hastane
Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi tıbbın tüm branşlarında hizmet veren ancak onkoloji nörolojik bilimler ağırlıklı olarak uzmanlaşmış bir hastanedir.
Özel İstanbul Medipol Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
1997 yılında Esma Hatun ismi ile kurulan İstanbul Medipol Hastanesi, ayakta ve yataklı hür türlü tıbbi hizmeti güvenle verebilecek teknolojik donanım ve uzman kadroya sahip bulunmaktadır.
Özel Medicana Kadıköy Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
2017 yılından bu yana, Kadıköy Kızıltoprak’ta Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na komşu olan Medicana Kadıköy Hastanesi, dünya standartlarında sağlık hizmetini, güçlü akademik hekim kadrosu ile tüm Anadolu yakasına sunuyor.
Özel Göztepe Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Özel Göztepe Hastanesi 1992 yılında hasta kabulüne başlamış ve Anadolu Yakasının en köklü sağlık kurumlarından biri olarak hizmet sunumuna devam etmektedir.
Özel Acıbadem Dr. Şinasi Can Kadıköy Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Acıbadem Sağlık Grubu'nun ilk hastanesi olan Özel Acıbadem Kadıköy Hastanesi çok kapsamlı tanı ve tedavi üniteleri ile günümüzde tam donanımlı bir hastane olarak, hastalarına tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi; Bağdat Caddesi Kızıltoprak'taki modern binasında, gelişmiş teknolojik yapılanması ile Mayıs 2007'de hizmete girmiştir.
Özel NB Kadıköy Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Profesör Doktor Nazif Bağrıaçık Özel Kadıköy Hastanesi; Türk Diyabet Cemiyeti ile Türk Diyabet ve Obezite Vakfının hastanesi olarak kar amacı gütmeyen, topluma sağlık hizmeti sunma misyonu ile kurulmuştur.
Özel Medical Park Göztepe Hastanesi
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
293 hasta yatağı, 9 ameliyathanesi, 64 yoğun bakım yatağı, 150'den fazla doktoru ve 1.000'e yakın çalışanıyla hizmet veren Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Türkiye'nin yanı sıra, yurt dışından gelen hastalara da uluslararası standartlarda modern sağlık hizmeti sunuyor.
Özel Kozyatağı Central Hospital
Özel Hastane · Kadıköy / İstanbul
Kozyatağı Hastane denilince akıllara ilk gelen hastane olmayı hedefleyen Central Hospital; İstanbul, Anadolu yakasının merkez noktasında yer alan Kozyatağı'nda 17 yıllık tecrübesini, bir dünya hastanesi olma vizyonuyla bütünleştirecek büyük değişimi tamamlamış bulunuyor.
Tıp Merkezi
Özel Lifemed Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Lifemed Tıp Merkezi sahip olduğu yüksek teknoloji ve uzman kadrosuyla Bağdat Caddesinde hizmet vermektedir.
Özel Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi, 1995 yılında ayaktan tedavi merkezi olarak hizmet vermeye başladı, 2007 yılında tıp merkezi statüsüne geçti. Merkezde 2 cerrahi girişim ve 6 gözlem alanı bulunuyor.
Özel Kadıköy Florence Nightingale Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Bağdat Caddesi'nde, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nin hemen yanında hizmet vermektedir. Uzman kadrosu, modern teknolojiyle donatılmış tıbbi altyapısıyla, 6000 m² alan üzerine kurulmuş 6 kattan oluşmaktadır.
Özel Bostancı Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Bostancı Tıp Merkezi; 2 poliklinik binası, 1 laboratuar ünitesi ve 5 ayrı fizik tedavi ünitesi ile siz değerli hastalarımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesinde pay sahibi olmaya devam edecektir.
Özel Sante Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Sante Poliklinik ve Laboratuvarı Ağustos 1997 tarihinden bugüne, tam teşekküllü biyokimya laboratuvarı ve seçkin seçkin hekim kadrosu ile Fener Kalamış Caddesinde hizmet vermektedir.
Özel Sunmed Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Sunmed Tıp Merkezi, geniş uzman doktor kadrosu ve deneyimli sağlık personeliyle 2005 den bu yana Kadıköy Sahrayıcedidde hizmet vermektedir.
Özel Marmara Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
istanbul Göztepe minibüs caddesindeki tıp merkezimizde poliklinikler, acil, diyetisyen, laboratuvar, röntgen, mamografi, usg-doppller, evde hemşire hizmetleri, diş doktoru ve estetik bölümü ile hizmetinizdeyiz.
Özel Amerikan Tıp Merkezi
Tıp Merkezi · Kadıköy / İstanbul
100 yılı aşkın süredir hizmet veren Amerikan Hastanesinin bilgi, birikim ve tecrübesinin Anadolu yakası ayağı olan Amerikan Tıp Merkezinde hastalarımıza Amerikan Hastanesinin kalitesinde deneyim sunuyoruz.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Eski Göztepe EAH Merdivenköy Polikliniklerinin Prof.Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesine devri sonrası mevcut binada hizmet vermeye devam etmektedir.
Özel Dentistanbul Kozyatağı Polikliniği
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Dentistanbul Koza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni Ekim 2011 tarihinden itibaren 230 m2 alanda, 8 ünite ile hizmet verilmektedir.
Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi Türkiye’nin ilk Diş Hastanesi'dir. Kurulduğu günden bu yana güçlü kadrosuyla kendi alanında öncü kurum olma özelliğini hiç kaybetmeden, güncel teknolojiyle donatılarak, kadrosu ve sunduğu kaliteli sağlık hizmeti ile ilkleri başarmaya devam etmektedir.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Cadde Tıp Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Cadde Tıp Merkezi modern cihazları ve uzman ekibimizle fizik tedavi ve rehabilitasyon ağırlıklı olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi · Kadıköy / İstanbul
İstanbul Anadolu yakasının tek fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi olan Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmet vermeye devam etmektedir.
Göz Hastalıkları Merkezi
Özel Veni Vidi Caddebostan Göz Merkezi
Göz Hastalıkları Merkezi · Kadıköy / İstanbul
1987 yılından beri, teknolojik alt yapısı, uzman sağlık personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla hizmet vererek, Türk sağlık sektöründe bir marka haline gelen Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi de bu gelişimin önemli bir parçası konumunda. .
Özel Kudret Göz İstanbul Hastanesi
Göz Hastalıkları Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Kudret Göz Kadıköy, 3 adet ameliyathanesi, 22 adet tek kişilik hasta odası, 10 adet tetkik odası ve 10 doktor muayene odası ile sizlere hizmet vermektedir.
Özel Dünyagöz Hastanesi Suadiye
Göz Hastalıkları Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Dünyagöz Suadiye; alanında uzmanlaşmış hekim kadrosu, güncel alt yapısı, 5500 m2 Alanı, 20 uzman hekimi ve 180 personeli ile gözün tüm branşlarında 365 gün, göz ve göz çevresi sağlığına dair tüm sorunlar için kesintisiz hizmet vermektedir.
Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel Medient Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi
Kulak Burun Boğaz Merkezi · Kadıköy / İstanbul
MediEnt Kulak Burun Boğaz Merkezi bünyesinde, KBB hastalıklarının iyileştirilmesindeki tüm medikal ve cerrahi tedavi olanakların yanı sıra yüz estetik cerrahisini de barındırmaktadır.
Psikiyatri Merkezi
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Erenköy Ruh Sağlığı Hastanesi 1978 yılından itibaren SSK ya bağlı olarak hastalara şu güne kadar 307 yatak kapasite ile hizmet vermektedir. Marmara bölgesinde SSK ya bağlı tek psikiyatri hastanesi olması nedeniyle, hasta yoğunluğuna rağmen mevcut imkanlarla en iyi hizmeti vermeye çalışımaktadır.
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Psikiyatri Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezinde, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi, KBB, Ses ve Konuşma Bozuklukları dallarında ayaktan teşhis ve tedavi hizmeti verilmektedir.
Özel Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezi
Psikiyatri Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Özel Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezi olarak yaşamı kolaylaştırmak ve keyifli kılmak, sorunlarla başa çıkma becerilerini arttırmak, sorunlara farklı pencerelerden bakmak, ertelemeye, yok saymaya, yılgınlıklara izin vermeden; bireye, çifte, aileye değişim ve dönüşüm sürecinde bilimsel ve etik anlayışla eşlik etmeyi amaçlıyoruz.
Kalp Hastalıkları Hastanesi
Özel Medipoint Tıp Merkezi
Kalp Hastalıkları Hastanesi · Kadıköy / İstanbul
Göztepe Kardiyoloji Merkezi olarak faaliyetlerine başlayan kurum 2013 yılında Sinerji Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezini de bünyesine katmış, ek branşların da katılımı ile Medipoint Tıp Merkezi adını alarak yeni ve modern binasına taşınmıştır.
Diyaliz Merkezi
Özel Kozyatağı Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Sağlık hizmetlerinde kaliteden ödün vermemeyi kendisine ilke edinmiş olan Kozyatağı Diyaliz Merkezi 25+2 cihaz kapasitesi ve 2 adet geniş ve ferah salonu ile hizmet vermektedir.
Özel Dialife Kadıköy Ata Diyaliz Merkezi
Diyaliz Merkezi · Kadıköy / İstanbul
Dialife Kadıköy ATA Diyaliz Merkezimiz, SGK ile anlaşmalı olup, 35 adet hemodiyaliz cihazı ile 210 hastaya hizmet verebilecek şekilde alt yapı ve donanıma sahiptir.
Poliklinik
Yeditepe Üniversitesi Bağdat Caddesi Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği 2650 metrekare içinde toplam 43 muayene odası muayene, tetkik ve işlem odasıyla hizmet vermektedir.
Özel Moda Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
Özel Moda Polikliniğinde tam zamanlı ve randevu ile gelen hekimlerimiz ile tüm ana branşlarda hizmet vermekteyiz.
Özel Kadıköy Merkez Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
Özel Kadıköy Merkez Polikliniği, İstanbul ili Kadıköy ilçesinde poliklinik olarak faaliyet göstermektedir.
Özel Euroderm Estetik Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
Euroderm Özel Polikliniği, estetik ve sağlıklı yaşamı birleştirmek amacıyla hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Polikliniğimizde Estetik ve Medikal uygulamaların tamamı, konusunda uzmanlaşmış hekimeler tarafından, modern tıp teknolojileri kullanılarak uygulanır.
Özel İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
Mesleki ve kurumsal değerleri sayesinde başarı çıtasını sürekli yükselten İntermed bugün Nişantaşı Polikliniği'nin yanı sıra Çiftehavuzlar Polikliniği ve Bebek Laboratuvarı ile hizmet vermeye devam ediyor.
Erenköy Semt Polikliniği
Poliklinik · Kadıköy / İstanbul
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği, Kadıköy ilçesinde kardiyoloji başta olmak üzere birçok farklı branşta poliklinik hizmeti sunmaktadır.

Şu an 1. sayfadasınız. Sonuçlar toplam 2 sayfa

İlk Sayfa 2  Sonraki Sayfa »

Yeni Eklenen Kurumlar
Özel Kadıköy Florence Nightingale Tıp Merkezi
Bağdat Caddesi'nde, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nin hemen yanında hizmet vermektedir. Uzman kadrosu, modern teknolojiyle donatılmış tı...
Özel Amerikan Tıp Merkezi
100 yılı aşkın süredir hizmet veren Amerikan Hastanesinin bilgi, birikim ve tecrübesinin Anadolu yakası ayağı olan Amerikan Tıp Merkezinde hastal...
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezinde, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi, KBB, Ses ve Konuşma Bozuklukları dallarında ayaktan teşhis ...
Özel Medical Park Göztepe Hastanesi
293 hasta yatağı, 9 ameliyathanesi, 64 yoğun bakım yatağı, 150'den fazla doktoru ve 1.000'e yakın çalışanıyla hizmet veren Medical Park Göztepe H...
Yorum ve Şikayetler
Oya Torum
Oya Torum · 24 Ekim 2022
Telefonla ulaşmak mümkün değil....
Kadir Cengiz
Kadir Cengiz · 11 Nisan 2022
Sayın Dr. Ayten Güner Akbıyık hocama muayene oldum. Muayene esnasında hastalığımla ilgili bana ve eşime gösterdiği ...
Nisan Armağan Demir
Nisan Armağan Demir · 15 Ocak 2022
O kadar sinirliyimki doktoruna da başhekimine de 5.genel cerrahi servis şefine de hepsine. Ulan ne şehir hastanesi ...
Fzl Fzl
Fzl Fzl · 18 Kasım 2021
Kan tahlil sonuçlarını ne hastanenin labaratuvar sonuç alma bölümünde nede enabızda görebiliriyorum. Diğer bütün ha...